Száraz Ildikó | Önmegvalósítás.hu

Száraz Ildikó

Másolat - kicsi-Ildi vágott.jpg

A nevem Száraz Ildikó. A családfelállítással először egy német szerző által írt könyv egyik fejezetében találkoztam. Röviden elmesélte tapasztalatait ezzel a módszerrel kapcsolatban. Olvasás közben rögtön éreztem, hogy ezt kerestem. Akkor még nem tudtam, hogy létezik-e Magyarországon ilyen terápia.

Hónapokkal később az interneten rátaláltam itt nálunk is a családállításra. Az első alkalom amelyen részt vettem, két napos volt. Rögtön témával mentem. Azóta elkötelezett híve vagyok a módszernek, olyannyira, hogy a Rendszerakadémia Magyarországi Egyesületének keretein belül kaptam családfelállítói képzést. Megismerkedhettem Heinrich Breuer, Wilfried de Philipp, Wilfried Nelles, Angster Mária, és Csurgó Sándor nagyszerű családállítói munkájával, és rengeteget köszönhetek nekik!

Eredetileg óvodapedagógusként dolgoztam. Közben elvégeztem két Gordon tanfolyamot, érdeklődtem a grafológia, agykontroll iránt. Murányi Péternél 3 évet tanultam NLP-t, és mesteri oklevelet szereztem.
Mindig arra törekedtem, hogy kiegyensúlyozott életet éljek. Ugyanakkor rengeteg kérdésem nyitott maradt.

Például miért fullad kudarcba sok olyan elképzelésem, amit pedig nagyon akarok? Mik akadályozhatják az ember kiteljesedését? Az egyik barátom úgy fogalmazott: ki vagyok én valójában?

A családfelállítás nagyon sok kérdésre adott választ ezek közül. Természetesen ez sem varázsszer – annak ellenére, hogy minden pillanatban a csodát tapasztalhatjuk meg. Viszont segíthet olyan helyzetekben, amikor az ember úgy érzi, képtelen megtalálni problémájának gyökerét. Én már el sem tudom képzelni az életemet ezek nélkül az ismeretek nélkül.

Telefon: 
+36202613869
Beküldte: | 2009. dec. 28. hétfő - 18:29

Hozzászólások

0 hozzászólás