Kristyán Gyöngyike | Önmegvalósítás.hu

Kristyán Gyöngyike

Mottóm: "Hinnünk kell, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és hogy ezt a valamit bármi áron el kell érnünk." (Madame Curie)
Kristyán Gyöngyike vagyok, 1970-ben vízöntő jegyben születtem. Mindig is masszőr szerettem volna lenni. Érdeklődésemnek megfelelően igyekszem egyre több spirituális tudásra szert tenni, hogy szeretett hivatásomat minnél magasabb szinten tudjam művelni. Masszázstípusok: gyógymasszázs, frissítő masszázs, talpmasszázs, nyirokmasszázs, hegmasszázs. Van egy általam használt, egyedi tipusú kezelés, a neve MINNIT-terápia. Jelenleg Spirituális Önismereti Tanácsadó szakra járok, ahol asztrológiát, számmisztikát, lélektant, extrapszihológiát és kronobiológiát tanulok. Nyolc éve foglalkozom az emberi testtel. A hagyományos masszázst évek óta túlhaladtam.
A MINNIT-terápia lényege: kezelés közben nemcsak a testre árad a fényenergia, hanem a lélekre, szellemre is, mert mindhárom szinten működik. A léleknek van teste, és nem a testnek lelke, éppen ezért fizikai szinten csak az tud megjelenni, amit a lelkünkben hordozunk. A lelkünkben és tudatalattinkban rejtett,megoldatlan problémák kivetülnek a testnek megfelelő analógiás területekre.Figyelemfelkeltő célzattal jönnek létre ezek a tünetek,hogy változtatnunk szükséges,gondolati,lelki vagy szellem szinten. Ezekből adódó fizikai fájdalmak, feszültségek, kóros elváltozások feloldhatók a MINNIT-terápia által. Tehát a mechanikai masszázs és a fényenergia együttes alkamazása teszi egyedivé e kezelést.Egyébb szerkezeti probléma, például gerincferdülés, csigolyasérv, csípőelváltozások is eredményesen kezelhetőek. Tudjuk, hogy hordozunk testünkben előző életekből lenyomatokat, melyek szintén feloldódnak a terápia során, ha eljött erre az idő, és megengedett felsőbb szintről. A munkám során nagyon sok segítséget és információt kapok a páciens és az én saját szellemi vezetőmtől,mely a velük való szoros együttműködéseként jöhet létre. Az égi információk minden esetben az adott probléma megoldásában nyújtanak segitséget. Például a legtöbb fóbia előző életekben megélt traumák következménye. Mindig a pillanatnyi állapotnak megfelelően és egyénre szabottan végzem a kezelést, figyelembe véve az orvosi leleteket is.Ezért,gyermekekkel és idősebbekkel is foglalkozom. A szellem igyekszik felemelni a testet, és átitatni isteni fényenergiával, hogy könnyebbé váljon, tehermentessé, megszabaduljon minden földi lehúzó erőtől, a múlttól, hogy a jelenben tudjon létezni, ily módon biztosítva testi, szellemi fejlődését. A MINNIT-terápia által e fejlődés lehetségessé válik és az ember a harmóniát, a felszabadulást és a teljes egységet élheti meg. A kezelés során gyakran, nagyon mély meditációs állapotba kerül a páciens, melyben megéli a végtelen nyugalmat testi szinten is. A csakrarendszer, meridiánrendszer és láthatatlan energiatesteink erős tisztuláson mennek keresztül. Ilyenkor az ember egész lénye érintve van, és egységében van kezelve.
Legtöbbször ezt a kezelést alkalmazom, mert így sokkal szélesebb körű, holisztikus segítséget tudok nyújtani a hozzám fordulóknak.

Pár szó a hegmasszázsról... Nagyon ritkán alkalmazott kezelési mód. Minden típusú műtéti heg által letapadt izmok, kötőszövetek masszírozására szolgál, felszabadítva a környező területet. A lokális vérellátás azonnal javul. Ugyanis a műtéti hegeknek sajátos tulajdonsága, hogy évek múltán hozzájuk tapadnak az alattuk levő sejtek, egyre nagyobb állományban. Egyúttal a megszakadt meridián-rendszert is újraköti. Tehát az energiaellátás normalizálódik. Aki pedig hagyományos masszázsra vágyik, igény szerint választhat, és szeretettel várok minden érdeklődőt.

"Ne érd be kevéssel! Nincs másod, csak saját magad." (Janis Joplin)

"A szeretet első lépcsőfoka az odafigyelés." (Sin Ming)

"Csak az a tiéd, amit nem veszíthetsz el egy hajótöréskor." (El Gazáli)

Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. dec. 19. péntek - 15:35

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre