Joó Violetta asztrológus | Önmegvalósítás.hu

Joó Violetta asztrológus

violetta02pic.jpg

A Kozma Szilárd és az Erdélyi Hamvas Béla Baráti Társaság sorsrendező tanácsadói és asztrológusi megfigyelései során kidolgozott, úgynevezett kauzális asztrológiával foglalkozom, amelyet egyedüli teljes értékű és teljes (karmikus okozati) mélységű asztrológiának tartok.

A súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus pontok és jelek gyakorlati értelmezésére, hétköznapi vonatkozásaira helyezem. Ennek a metafizikai alapú születési képlet-értelmezésnek a célja az anyai felmenőktől öröklött, tudattalanunkban rejlő negatív karmikus tulajdonságok kimutatása, meghatározása és a hozzám fordulóknak a szellemi-lelki-testi egészség eléréséhez szükséges metafizikailag helyes, gyakorlati tanácsokkal való ellátása, tehát a negatív karmikus tulajdonságok meghaladása, legyőzése.

Mert amennyiben ezek a tudatalatti karmikus félelmek, ellenérzések, irritációk, és ezek másik oldalaként megjelenő mélyről jövő sóvárgások, vágyak nem lepleződnek le a maguk egyedi összefüggésében, a felszíni jelenségek és a mély mozgatórugók személyen belüli összefüggései nem kerülnek a tudatos énnel értelmezési, felismerési kapcsolatban, addig tudatos észlelésünktől függetlenül kifejtik a sorsformáló hatásukat. Konfliktusokhoz, társelhagyáshoz, család felbontáshoz, betegségekhez, meddőséghez, magtalansághoz, és különböző baleseti drámákhoz és tragédiákhoz vezetnek. Az ilyen sorsproblémák spirituális ok - okozati összefüggéseinek feltárásán alapuló, karma-meghaladási és önismereti tanácsadással tudok tehát segíteni a hozzám fordulóknak a születési horoszkóp elemzése során. Vallom, hogy az élet értelme mindannyiunk számára az elérhető legmélyebb boldogság minden illúzió nélkül. Vagyis: a karmikus nehézség felismerése magunkban, és a felismerést követő tudatos törekvésekkel véghezvihető feloldása, meghaladása. Hogy mi a valódi spiritualitás, és milyen a valódi spirituális életvezetés, erről a modern emberiség legnagyobb része mély tévhitben él, akár híve valamilyen misztikus iskolának, vagy modernebb ezoterikus tannak a híve, akár materialista nézeteket vallva, de elzárkózik az ilyen életszemlélettől, s elítéli azokat, akik ilyesmivel foglalkoznak.

A karma-oldás nem jelent misztikus vezeklést, misztikus aszketizmust, ahogyan sokan hiszik és félreértelmezik, hanem a személyi horoszkópokból kiolvasható karmikus egyéni meghatározódások és gyakorlati életfeladatok tudatosítását és az utáni konkrét, a karma jegyének és házhelyzetének megfelelő pozitív, tudatos törekvések, önnevelés, önfejlesztés során történő feloldását. Általános emberi és személyre szabott egyéni rendeltetéssel, okkal születtünk, feladatokkal születtünk a földi létezésbe. És az ok és cél viszont nem egy absztrakt filozófiai kitaláció, és nem is egy ködös vallási kényszer, vagy rózsaszínű fantazmagória, paranormálisan - hollywoodi-as izgalmas sztori, vagy keletiesen egzotikus életcél, rendkívüli különlegesség, hanem napról napra történő, belső és külső, pozitív következményekkel is járó, de lényegében belül történő fejlődési és kiegyenlítődési (harmonizációs) megvalósítás.

Beküldte: | 2010. okt. 15. péntek - 16:00

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre