Kérdezz asztrológiáról, horoszkópról! | Önmegvalósítás.hu

Kérdezz asztrológiáról, horoszkópról!

2008. augusztus 10. vasárnap, 0:11 | Huszti Sándor -...

Ha nem értesz valamit az asztrológiából, kérdezd meg és szakavatott asztrológusaink szívesen válaszolnak!

Teljes horoszkóp elemzésre ne számíts, de a lényeget biztosan megvilágítják majd Neked.

Aszcendens
2008. augusztus 23. szombat, 17:32 | joli_joli

Sziasztok! :)
A születési dátumom:1965.12.10.
Nem tudom meghatározni,hogy mi az aszcendsem, mert nem tudom a születésem időpontját.
Állítólag, ezt meg lehet határozni az életünk egyes eseményeiből.
Tudnátok nekem ebben is segíteni?
Előre is köszönöm
joli_joli

naphold képe
Kórházi adat
2008. augusztus 24. vasárnap, 9:21 | naphold   Előzmény

Azt bizonyára tudod, hogy hol születtél - ez is szükséges. Ha kórházban születtél, akkor menj el oda és kérd ki az adatot. Ma már minden kórház foglalkozik ezzel - jogod van a saját adataidhoz.
24 óra alatt az ASC átvonul mind a 12 jegyen. Egyetlen másodperc alatt átugorhat egy asztrológiai Házcsúcs egyik jegyből a másikba és akkor már teljesen mást jelent.
Természetesen életeseményekből lehet próbálkozni, de nagyon nagy a tévedési lehetőség, mivel egy Házhoz, egy bolygóhoz rengeteg dolog hozzárendelhető, így több lehetőség is felmerülhet.
Eta

Kórházi adat?
2008. augusztus 25. hétfő, 11:23 | joli_joli   Előzmény

Üdv eta!

Ezt az utat már megpróbáltam.Egerben születtem.
Voltam abban kórházban,ahol születtem,de nincsenek meg az adatok,mert a kórházban a 80-as években tűz volt az irattárban,és nagyon sok akta megsemmisült.Az enyém is,mert nem találta meg a nővér.
Akkoriban még nem vitték számítógépre az adatokat.
Az anyámat nem ismerem(állami gondásban nőttem fel),édesapám meg nem tudja az időpontot,csak annyit,hogy valamikor a délelötti órákban.
Ezért kérdeztem rá arra,hogy van e valamilyen más lehetőség az aszcendens kiderítésére.
Eszerint nem tudom pontosan kideríteni?

Üdv
joli_joli

naphold képe
E-mail
2008. szeptember 07. vasárnap, 9:41 | naphold   Előzmény

Írj a naphold@invitel.hu címre egy levelet az alábbi adatokkal:
- anyukád (nézz utána), apukád, tesód, ha van (fiú v lány jelöléssel) férjed v párod, gyermeked apja: szül év hó nap. Itt nem kell pontos óra perc és hely sem.
- gyermeked (fiú v lány jelöléssel) szül. év hó nap óra perc és hely.

Én is a reggeli órákban gondolkodtam, amikor először megadtad a születési idődet - nos ez majd kiderül, ha elküldöd az adatokat.

Üdv. Eta

pontosítás
2008. augusztus 27. szerda, 19:29 | pity (útkereső)   Előzmény

Szia!
Az életed meghatározó eseményeinek időpontjából is meghatározható az aszcendensed, csak
írd össze, lehetőleg minél többet.
Ilyen módon állítőlag nagyon időigényes a horoszkóp megállapitása,
ezért nem biztos, hogy minden sztrológus vállalni fogja.
Üdv István

Válaszút
2008. szeptember 07. vasárnap, 18:23 | HH

én nem értek igazán az "igazi" csillagfejtéshez, de talán segíthetne nekem valaki, hogy "meg van - e írva" valami MOST-anság, mert elakadtam... elég sok téren... :-) hallottam olyat, hogy ugye 7 évenként megújulunk, meg olyat is, hogy 28 évesen meg "újraszületünk"... no ez mind megvolt, sok-sok változással, de ezen a nyáron aztán totál kikészültem... a káosz uralma alatt kezdek zizi lenni... személyiségfejlesztéssel is foglalkozom, de most magamat kéne tanítani és ez bizony most nem megy... nem hallom a saját hangom... ez nekem sötét. miért van így, ha eddig áldásként kaptam a "megvilágosodási" csomagokat s most még csak egy aprócska jelet sem kapok? ill. ha kapok, akkor az is legalább 2 értelmű... ez lenne "ikerségem" átka? ez a szuperdualitás? ... szeretnék dönteni, egy személy lenni... tanácsot kérek... a közeljövő fontosságára tekintettel... :-))
1980.05.27. 4h10, Bp.

parkapcsolati blokk
2008. szeptember 29. hétfő, 19:57 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok,

parkapcsolati tanacsra lenne szuksegem,ugy erzem,hogy egy blokk
van a kapcsolatomban...mindig ugyanoda lyukadunk ki es nem sikerul
vegleges megoldast talalni.Szoba jott az elvalas is,de egyszeruen nem megy
nem birunk egymas nelkul letezni.Jo lenne megtudni hogyan tudnank tovabb
fejlodni es kiegyensulyozni a kapcsolatunkat.
Az en adataim:
1978.1010. 11:15
A parome: 1972. 11.20. 19:32 Verona
koszonettel:pillka

naphold képe
Ne akarjuk kitalálni, hogy mi a jó a másiknak
2008. szeptember 30. kedd, 9:55 | naphold   Előzmény

Mivel nem vagyunk egyformák, így nem azonosak a vágyaink, az elvárásaink. Ha valakit szeretünk, sokmindent megteszünk neki, még olyat is, ami nekünk nem igazán okoz örömet. Kérdés, hogy ő valóban szeretné-e azt, amit mi teszünk, vagy csak azért nem szól nekünk, hogy nincs szüksége rá - sőt előfordulhat, hogy irritálja is -, mert szeret bennünket és nem akar megbántani. Ennek a kiküszöbölésére van egy jó módszer, melyet most leírok.

Írjatok mindketten egy papírt - 1 teljes napon keresztül: egyik oldalára "Mit szeretném, ha megtennél, hogy jobban szeresselek (kérések, elvárások)?", a másik oldalra pedig "Mit tennék meg azért, hogy Te jobban szeress (felajánlások)?". Fontos, hogy a papír állandóan nálatok legyen, hogy még véletlenül se kerüljön a másik kezébe, amíg nincs kész. A másik fontos dolog, hogy nemcsak a hétköznapi dolgokat kell beleírni, hanem a szexualitással kapcsolatosakat is. Apró dolgokkal óriási örömöket tudunk okozni a másiknak, vagy ő nekünk, de csak akkor, ha tudunk róla.
Ha kész a papír, akkor cseréljétek ki és úgy olvassátok el a másik írását, hogy se ne lássátok, se ne halljátok egymást, mert egy köhintéssel is hatalmas kisebbségi érzetet kelthetünk a másikban, hisz azt hiszi, hogy pont azt a "kicsit rázós" dolgot olvassa, amit nehezen írtunk le. A legjobb, ha teljesen külön helyen olvassátok. A másik papírján ki kell pipálni azokat a dolgokat, amiket elfogadunk, mint felajánlást vagy meg tudunk neki tenni neki és ki kell húzni, amit nem. Erre min. 3 órát adjatok egymásnak, de 1 napnál ne legyen több. Fontos, hogy csak olyat vállaljatok be a másik kérései közül, amit hosszú távon meg tudtok tenni, hisz ha kipipáljátok, akkor a másik azt fogja hinni, hogy az a dolog nektek is örömet okoz.
Ha ez is megtörtént, akkor üljetek össze és olvassátok fel a másik papírját, minden beírás után CSAK ANNYIT mondva: ezt meg tudom tenni, ezt nem vagy ezt elfogadom, erre nincs szükségem. Semmiféle kommentárt nem szabad hozzáfűzni, mert ilyenkor a szánk nem azt mondja, amit szeretnénk és ezzel is kisebbségi érzetet generálhatunk.
Két esélyes a dolog: ha sok a "pipa", akkor van értelme a kapcsolatnak. Ha sokkal több a kihúzás, akkor látni fogjátok, hogy csak a görcsös ragaszkodás tart össze benneteket és jobb, ha minél hamarabb véget vettek a kapcsolatnak, hisz ezzel megadjátok önmagatoknak és párotoknak is a lehetőséget, hogy ki-ki megtalálhassa a neki rendeltetett párt.
Sok sikert!
Eta

Kérdés.
2008. október 28. kedd, 12:56 | Névtelen (útkereső)

Kedves Sanyi.

Mit jelent, ha egy pár horoszkópját összevetve, a NAP-juk szemben áll egymással..?
Ő nyilas én ikrek. Ez tényleg ilyen karmikus találkozás..??. Már első találkozásnál, ahogy megláttam, és meghallottam a hangját, tudtam, hogy igen ő az aki kell.
Már 1 éve tart a kapcsolatunk, és olyan érzésem van néha , mintha ő már lett volna nekem,
A horoszkópunk összevetése alapján , azt mondták nekem , hogy előző életemben a felesége voltam.
Ez lehetséges.?

kérdés
2012. január 31. kedd, 22:38 | Parkos (útkereső)

A kérdésem az lenne hogy hogyan lehet megnézni két horoszkópból hogy az illetők illenek e egymáshoz?:) Ismerem a radixkört, de nem tudom hogy kell egymásra helyezni, pl hogy a fényszögeket megnézhessem.

A választ elöre is köszönöm