Farkas József | Önmegvalósítás.hu

Farkas József

11.jpg

Szeretettel köszöntöm!

Rendelőnkben évek óta foglalkozunk a természetgyógyászat különböző szakterületeivel. Több száz elégedett és visszatérő páciens bizonyítja a - felesleges méreganyagok nélkül is rendkívül hatásosan alkalmazott - holisztikus szemlélettel, az emberek testi-lelki harmóniájának helyreállítását elősegítő természetes gyógymódok, terápiák és a masszázs sikerességét.

Velem és az általam alkalmazott gyógymódokkal már több éve folyamatosan találkozhatnak a média természetgyógyász műsoraiban műsorvezetőként, vagy természetgyógyász szakértőként (BP tv: Fűben-fában orvosság van, Zenit tv: Sana zug, Hegyvidék tv: Béky László: Természetgyógyász magazin, Kossuth és Petőfi rádió: Éjszaka, Lánchíd rádió: Kettesben).

Mindent megteszünk, hogy felesleges várakozások és utánajárás nélkül, alkalmazkodva az időbeosztásához, gyorsan és hatékonyan az segítségére lehessünk betegségéből való gyógyulásában, egészségének megerősítésében az Ön boldog és felhőtlen élete érdekében.

Szakterületeim

Bioenergetikus, fül akupunktúrás addiktológus, reflexológus, melyekből állami ETI (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet) vizsgával rendelkezem. Ezek az alaptudományok a már korábban megszerzett, anatómia, élettan, kórtan és általános természetgyógyász ismeretekre épülnek, melyek magukba foglalják a népigyógyászat, hagyományos kínai-, a védikus orvoslás és az európai medicina alapjait.

A szakma legtekintélyesebb természetgyógyász tanítóitól sajátítottam el technikákat, módszereket, melyek kiegészítik egymást és így egy-egy lépéssel közelebb vittek az önmagam, ezáltal mások megismeréséhez is és a páciensek sikeres gyógyításához (reiki, agykontroll tanfolyam, arcdiagnosztika, meditáció, meditatív technikák, szellemgyógyászat, radiesztézia, színterápia, fényterápia, kristályterápia, számmisztika, svédmasszázs, reflexológia, talpmasszázs, biomasszázs, stresszoldás, N.S.T. neurostrukturális integrációs technika, köpölyözés, fülgyertya, csontkovács technikák, stb.).

Farkas József

Telefon: 
+36703803499
Beküldte: | 2009. okt. 27. kedd - 08:39

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre