Dunakeszi | Önmegvalósítás.hu

Dunakeszi

2018. nov. 24. 10:00
2018. nov. 24. 10:00
Kezdődik: 2018. nov. 24. szombat 10:00
Dunakeszi, tanácsadás, Christine B Lona

Elakadtál az élet útvesztőjében? Párkapcsolati, anyagi problémáid vannak? Az univerzum folyton üzen, de nem érted mit?
Játékra invitállak titeket, november 24. ére szombatra, az Üzenet társasjátékkal fogunk játszani. Végigmegyünk a Kudarc, a Megtartás, a Halál útjain, hogy elérjük olyan régen áhított céljaink.
Miért érdemes velem tartanod? Mert a játék öröme és a jó társaság mellett segítek értelmezni a jeleket, kézzel foghatóvá teszem számodra a válaszokat, akár a játék során, akár az életedben.
Hozzájárulás: 5.000,ft.

Helyszín:

Árnika Életmódklub
Kis utca 13
Dunakeszi 2120
2018. dec. 09. 10:30
Kezdődik: 2018. dec. 09. vasárnap 10:30
Dunakeszi, workshop, Christine B Lona

Csoportos családállításra invitállak titeket, akár segítőként, akár állítóként.

„Létezik egy mélység, amelyben minden összefolyik. Ez a mélység kívül esik az idő határain. Az életet olyan, mint egy piramis. Fenn, az egészen kicsi kis csúcson zajlik minden, amit haladásnak, történelemnek nevezünk. Lenn, a mélységben a jövő és a múlt összemosódik. Ott csak tér van, idő nincs. Néha előáll olyan helyzet, melynek során kapcsolatba kerülünk ezzel a mélységgel. Ilyenkor valamilyen rejtett rendszert ismerünk fel benne és lelkünk valami nagyobb méretű irányába képes elmozdulni.” Bert Hellinger

Helyszín:

Árnika Életmódklub
Kis utca 13 Legalsó kapucsengő.
Dunakeszi 2120

Gyerekkorom óta segítem az embereket, hogy önmagukra leljenek a társadalom rögös útvesztőiben, s megtalálják a lélek és a szeretet útját. A világon minden lehet gyógyszer, de hogy kinek mi, azt egyénenként kell felfedezni. Ebben segítem a keresőket és gyógyulni vágyókat.

Tanító vagyok, gyógyító, író, alkimista és fényhozó egyszerre. Lelkem része a zene, a levegő, a szeretet, melynek fénye világít, még a sötétnek vélt úton is.
http://christinblona.com/szolgaltatasaim/

Egy életszerető csajszi a szomszéd utcából, aki leginkább mosolyog, és csak néha sír. Aztán megint mosolyog! Egy lány, aki meghallgat és támogat ha kell. Imádok írni és festeni, színmániás vagyok. Szeretem az embereket és a LÉTet, úgy ahogy van. Főállásban szerelgetem a lelked és a tested, ha kibillentél az egyensúlyodból. A KryaSpirit lelki fitness segít, hogy felismerd problémáid gyökerét és megoldd azokat. A théta agyhullám segítségével feltárjuk a korlátozó hitrendszereidet. Személyre szabottan egyéni helyzetednek megfelelően alakítjuk ki a további stratégiát.

2011. okt. 06. 17:00
Kezdődik: 2011. okt. 06. csütörtök 17:00
Dunakeszi, előadás, Kis Ivett

Változás és egyensúlyba kerülés

Az életben a változás az, ami állandó. Azáltal, hogy változtatunk magunkon, változik a világ is körülöttünk.

„Először magadban kell létrehozni a változást, amit a világtól elvársz!”
Mahatma Gandhi

Miről beszélgetünk:

• felfedezni a bennünk rejlő erőt
• hogyan induljunk el a stressz mentes élet felé
• hogyan hatnak a gondolataink az életünkre
• testi tünetek – lelki okok
• szülői minták feloldása

Helyszín:

Kolozsvár u. 29.
Dunakeszi 2120
11.jpg

Szeretettel köszöntöm!

Rendelőnkben évek óta foglalkozunk a természetgyógyászat különböző szakterületeivel. Több száz elégedett és visszatérő páciens bizonyítja a - felesleges méreganyagok nélkül is rendkívül hatásosan alkalmazott - holisztikus szemlélettel, az emberek testi-lelki harmóniájának helyreállítását elősegítő természetes gyógymódok, terápiák és a masszázs sikerességét.

2009. aug. 08. 14:00
2009. aug. 08. 16:00
Kezdődik: 2009. aug. 08. szombat 14:00
, előadás, Szabó Judit ezoterikus írónő

Szabó Judit ezoterikus írónő minden hónapban 1 alkalommal előadást tart Dunakeszin az Angyalvárban. Beszéltünk már 2012-ről, a belső érzékelésről, az ezotéria tévutjairól. Most a tanítvány útjáról lesz szó. Ki lehet tanítvány? "Régen" a tanítványt a Mester választotta ki: "Neked adom át a tudásomat..." Ma bárki jelentkezhet különféle iskolákba, tanfolyamokra; bárki lehet tanítvány, ha ki tudja fizetni a tanfolyam/iskola árát.
Jó ez így?? Erről és még sok másról beszél Judit ezen a délutánon. Természetesen válaszol kérdéseinkre is.

2009. júl. 11. 14:00
2009. júl. 11. 16:20
Kezdődik: 2009. júl. 11. szombat 14:00
, előadás, Szabó Judit ezoterikus írónő

Minden hónapban egyszer ellátogat hozzánk és előadást tart Szabó Judit ezoterikus írónő, akinek a könyveit állandó kedvezménnyel lehet nálunk megkapni.
Most arról fog beszélni Judit, hogy melyek azok a felismerhető jelek, hogy letértünk az helyes útról, melyek azok az ismérvek, melyek segítenek eligazodni az ezotéria világában (fény - és árnyoldal).
Természetesen lehet kérdezni Judittól nemcsak ebben a témában is. Dedikálja könyveit.

Tervezzük szeptembertől a meditációs estjeit is. (erről info később)

2009. jún. 19. 18:00
Kezdődik: 2009. jún. 19. péntek 18:00
, tanácsadás, Erdei Judit

Ezeken a kristályesteken megismerkedünk a kristályok erejével, angyalaival. Kedves szertartás keretien belül kiválasztjuk őket (vagy Ők minket), megkérjük, hogy miben segítsenek. Meditálunk.... Most a személyes kristályok közül az egészség kristály kerül kiválasztásraetegsé. Természetesen nemcsak testi (fizikai) betegségek gyógyíthatók a kristályokkal, hanem lelki dolgaink rendbe tételére is használhatjuk Őket.
Kristály esteket rendszeresen tartunk, ha érdekelnek figyeld a honlapunkon is az időpontokat. Várunk mindenki szeretettel

2009. jún. 13. 14:00
2009. jún. 13. 16:00
Kezdődik: 2009. jún. 13. szombat 14:00
, előadás, Szabó Judit ezoterikus írónő

Szabó Judit ezoterikus írónő minden hónapban 1-szer tart nálunk előadást. Ez a mostani előadása a 2012-ről szóló témának a befejező előadása, mindegyik előadás maga önálló egységet is alkot. Az előadás napján Judit könyvei kedvezménnyel megvehetők. Várunk mindenki szeretettel

Tartalom átvétel