Önmegvalósítás Hírlevél | Önmegvalósítás.hu

Önmegvalósítás Hírlevél

Ha megdöglött a lovad, szállj le róla!

Egy gyors kérdés:

Mi jut elsőre eszedbe a mondás és az életed kapcsán?

Írd meg!  >>

Mit csinálsz a hosszú hétévégén? - Mi tantrázni fogunk!

A nyári Tantra tábor sikerén felbuzdulva, október 23. hosszú hétvégéjén ismét tantrázunk egyet a Tihanyi-félszigeten!
Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot? Izgat a szexuális energiák áramoltatása, a kundalíni ébresztés és a megvilágosodás?
A belső erők felszabadítása, nemiségünk fejlesztése, szexualitásunk kiteljesítése, ugyanúgy a tantra részét képezik, mint a természet szeretete, a szépség és harmónia megtalálása vagy a kettősség elfogadása a világban. Ugyanis ezek mind egy felé vezetnek, hogy megtaláld a benned élő Egységet, a határtalan tudatosságot, az igaz spirituális lényedet!

A tantrában a megtapasztaláson van a hangsúly. Minden benned van, és ezt a mindenséget - teljességet a belső gyakorlatok által tudod aktiválni magadban.

A legizgalmasabb témák:

  • Élet, szépség és harmónia megélése
  • halálfélelem leküzdése, halál tudatosítása,
  • nemiségünk, szexualitásunk megismerése,
  • a dualitás (kettősség) feloldása, ...egység elérése
  • Istenek és Istennők tantrikus násza - meditáció, 
  • páros gyakorlatok, lelki egyesülés, 
  • elengedés és befogadás gyakorlatok,
  • ...valamint még sok-sok izgalmas gyakorlat és tanítás a Tantra világából!

A táborban a tantra megismerését az alapoktól kezdjük, de az újszerű és egyedi megközelítésű gyakorlatok miatt, a haladók is örömüket lelik majd az együtt gyakorlásban!
Kezdetben inkább egyéni gyakorlatokat végzünk, majd ahogy haladunk és kezdünk megnyílni egymásnak, úgy térünk rá a páros gyakorlásra. A páros gyakorlatok olyan belső találkozások, ahol mély ölelkezések és tudatos energia áramoltatások során elmélyülhetsz a partner szívében és lényében, megmártózhatsz szerető energiájában, átélheted a lelkek találkozását, tantrikus egyesülését.

    Még van pár hely.  Jelentkezz gyorsan!  >>

Transzlégzés előkészítő

A transzlégzés intenzitását, élményeinek mélységét és minőségét nagyban meghatározza, hogy mennyire nyitott, tudatos állapotban kezdünk neki a gyakorlatnak. Ha csak az utcáról esünk be, akkor nyilván nem lesznek olyan átütő élményeink, mint amikor egy hetes elvonulás sokadik napján kezdünk transzolni!
A kezdő transzlélegzőknél a nyitottságon, oldottságon múlhat, hogy egyáltalán lesznek-e élményeik, sikerül-e a gyakorlat, de olykor még a tapasztaltabb transzolók is elakadnak, ha nem hangolódtak jól rá a folyamatra!

    Tartalmas program, ne hagyd ki!  >>

Transzlégzés Budapesten

Tudatunk megtisztításának egyik kiváló módszere a transzlégzés (holotróp légzés). Már az indiánok, hinduk és más ősi népek is alkalmazták ezt a spirituális módszert, hogy a tudat mélyén nyugvó tartalmakat feltárják és rendet tegyenek végre. Hatása oly intenzív, hogy régmúlt fájdalmaitól, terheitől lehet megszabadulni, új felismeréseket kapunk jelenlegi problémáinkról, valamint felejthetetlen spirituális élményeket is adhat a 1,5 órás légzőgyakorlat.

    A legjobb buli!  Most jelentkezz!  >>

Beküldte: | 2012. okt. 11. csütörtök - 15:05