MINI Párkapcsolati tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

MINI Párkapcsolati tanfolyam

A Lélekpár lelkünk másik fele, amelyikből csak egy van és nem helyettesíthető, cserélhető fel senki mással!
Egyesülni Vele a párkapcsolati lét csúcsa, fejlődésünknek végpontja, de nem csak csodálatos ez, hanem nagyon sok lelki munkát igényel, hogy elérjünk hozzá, megtaláljuk!

Egyesek felfedezni vélik szerelmükben, hogy Ő a Lélekpárjuk, de többnyire csak egy mély kapcsolat, esetleg lelki kapcsolat, de nem a Lélekpárok találkozása.

A párkapcsolatot nem csak megszerezni kell, hanem megtartani is!
Ehhez ugyanúgy tudatosságra, tudásra, önmagunk, partnerünk és a párkapcsolat ismeretére van szükség. Ha ismered a párkapcsolat valódi hajtóerejét, akkor olyan túl nagy meglepetés itt sem érhet!

Minden emberi kapcsolat - ahogy a párkapcsolat is - leggyakrabban arra épül, hogy valamiért szükségünk van a másik emberre. Valamit adni vagy kapni szeretnénk abból a kapcsolatból és ha erre alkalmasnak találjuk (hisszük) a másikat, akkor hajlandóak vagyunk a kapcsolódásra.

Ugye milyen jó lenne, ha a vágyaid egytől egyig teljesülnének? Ha minden vágyott kapcsolatot megkapnál és nem kellene ennyit küszködni és csalódni a párkeresésben?!

Régen a párválasztás sokszor nem a szimpátia alapján történt, hanem hogy kinek milyen társadalmi pozíciója vagy mennyi vagyona volt. A háttérben persze a szerelmesek vágytak a nekik tetsző, vonzó partnerre, de a társadalom nem engedte, hogy a lelki igények kielégüljenek a párválasztásban, fontosabbak voltak a hagyományok, a politikai és gazdasági érdekek.

Ugye Te is vágysz arra, hogy egy társaságban megjelenve a puszta kisugárzásodra felfigyeljenek és vonzerőd ellenállhatatlanul elcsábítsa a kiszemelt partnert?!

Ez a belső hatalom csak rajtad múlik!

Miért rendelkeznek egyesek ellenállhatatlan kisugárzással?
Biztosan Te is találkoztál már olyan Férfival vagy Nővel, aki megjelenésétől / szépségétől függetlenül hatalmas vonzerővel rendelkezett és egytől-egyig magára vonta környezete szexuális érdeklődését!
Vajon hogyan csinálta? Lehet ezt egyáltalán csinálni? Elérheted ezt Te is?

Biztos Neked is feltűnt, hogy egyeseknek akkora az önbizalmuk, hogy majd szét veti Őket, egyenesen Istennek képzelik magukat, közben a képességeik és tudásuk nem támasztja mindezt alá!

Mások pedig tele jobbnál jobb képességekkel, világ minden tudásával és az önbizalmuk mégis a padlót veri!

Miért nem az bízik magában, akinek van is alapja hozzá, és az nem bízik, akinek nincs semmi mögötte?
Elárulom Neked!

Tartalom átvétel