Rácz Timi | Önmegvalósítás.hu

Rácz Timi

Halottlátó vagyok, tolmács a köztes és a földi lét között. A hozzám fordulóknak pontosan, a hangsúlyokra is ügyelve közvetítem elhunyt szeretteik, barátaik, rokonaik üzeneteit. A bejelentkező lelket kérdésekkel tesztelem a közvetítés előtt, hogy kizárjuk a tévedés lehetőségét.Ha elhunyt rokona, barátja rendezetlen dolgokat hagyott maga után, vagy tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából hivjon bizalommal.

Telefon: 
+36202627143
Beküldte: | 2011. márc. 17. csütörtök - 12:40

Hozzászólások

3 hozzászólás
halottlatas
2015. december 27. vasárnap, 9:19 | Látogató

Szia, engem érdekelne, foglalkozol még a témával?

Halott rokonok az almaimban
2016. január 15. péntek, 10:20 | Rita71

Szia Timi, álmaimban többször megjelennek halott hozzátartozóim és velük gyakran a még élő családtagok is. Szeretnék segitséget kérni, hogy megfejthessem az okát, mert igy állandó fejtörést okoz, vajon mi okból vannak jelen álmaimban, mit szeretnének velem tudatni, vagy mire szeretnének figyelmeztetni. Nagyon nagy segitség lenne számomra ha tudnál nekem ebben segiteni. Köszönöm.

Szia Timi, nagyapamat elvesztettem egz betegsege volt amit nem
2022. május 15. vasárnap, 15:42 | Natália Grulyova

Szia Timi, nagyapamat elvesztettem egz betegsege volt amit nem lehetett meg gzogzitani nagyon megrazo volt a csaladomnak meg mindig hianyzik nekunk es szeretnem megtudni hogy nem e akar valamit nekunk uzennni nagyon sokat almodom rola mindig latom ot almomba .koszonom