Médiumitás fejlesztése | Önmegvalósítás.hu

Médiumitás fejlesztése

2009. november 11. szerda, 12:19 | Huszti Sándor -...

Marcsi kérdése kapcsán merült fel, hogy talán többeket is érdekelhet a médiumitás képessége, használata.
Hogyan működik a médiumi képesség?
Fejleszthető-e a médiumitás?
Hogyan és mit kell gyakorolni ahhoz, hogy hatékonyan működjön a médiumi képességünk?
Esetleg Neked is van médiumi képességed? Mesélj róla!

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Az első médiumi élményem velem is spontán történt
2009. november 11. szerda, 12:53 | Huszti Sándor -...

Az első médiumi élményem velem is spontán történt meg, egy agykontroll tanfolyam szünetében. (Akik már hallották, a Nagytemplom-beli esküvős történetről van szó : )

Később, önismereti beszélgetések, előadások közepette azon kaptam magam, hogy nem én - mint személyiség beszélek, hanem valami átfolyik rajtam, egy magasabb intelligencia használja a számat, gesztikulál helyettem és válaszol a kérdésekre.

Közben ugyan én is jelen voltam, gondolkodtam, éreztem, tudtam, hogy mi történik, de csak úgy a háttérben, és nem éreztem rá késztetést, hogy visszavegyem az irányítást.

Az ilyen események egyre sűrűbbek lettek, ezért kénytelen voltam elfogadni, hogy működik rajtam keresztül valaki, aki messze okosabb és bölcsebb tőlem, ráadásul igen hasznos tevékenységet végez az emberek felé!
Engedtem és engedem ma is, így képes működni, segíteni.

Hogyan lehet fejleszteni a médiumi képességet?

1. Egyrészt lazának kell lenned. Hagynod kell megnyilvánulni magadat mindig olyannak, amilyen vagy.
Az önkontroll, viselkedés, megfelelés megöli a médiumitást, mert olyankor a személyiségeddel leszabályozod, bezárod magadat, ezért a magasabb tudatosság nem tud átfolyni rajtad.

2. Az áradás elsajátításához jót tesznek azok a gyakorlatok, amelyekben energiát, információt áramoltatsz át magadon. Ezek fejlesztik a médiumi alapképességedet, ami majd később spontán megnyilvánulhat.

3. Érdemes szívnyitós, önszeretős, majd Isten szerető gyakorlatokat rendszeresen végezned, mert ezek kinyitják a finomabb spirituális csatornákat, általuk könnyebben kerülsz kapcsolatba magasabb szintű lelkekkel.
Ezeket a gyakorlatokat megtalálod az Elfogadás és szeretet Sirály csomagban.

4. Mindezeket megpróbálhatod önállóan is gyakorolni, de azért legyél óvatos, nehogy mellé tárcsázz!
Ugyanis előfordulhat, hogy a csatorna megnyitásakor nem egy magas tudatossággal rendelkező lény kapcsolódik rád, hanem valami kóbor lélek az éterből, aki aztán mindenféle zagyvasággal eláraszt.

Sokan járnak így, akik felkészületlenül, komoly tudás és tapasztalat nélkül kezdenek neki a "csatornázás" nevű gyakorlatba.

Ennek elkerülésére hadd ajánljam Neked a Belső látás Sirály csomagokat, amelyekből megtanulhatod az információ áramoltatást,kapcsolatfelvételt más lényekkel, entitásokkal, figyelem fókuszálást, belső látást.
Ezek a gyakorlatok a médiumitás képességének az alapjait adják, érdemes és biztonságos ezekkel kezdeni!

Kösziiiiiiiii Sanyiiiiiiiiiii
2009. november 11. szerda, 20:31 | Marcsi777   Előzmény

Na, ez az, amit én keresek, amit Anita is ajánlott!!!!
Nagyon várom az ingyenes MINI Tanfolyam anyagát a belső látásról. A harmadik szem sem ismeretlen számomra, egy ideig matattam a témában és próbálgattam. Csak mivel két nap alatt nem volt eredmény, abba is hagytam. Türelmetlen vagyok, tudom. Ha szíveskednék csak 1 azaz egy valamit is végiv csinálni, el sem tudom képzelni, hol tarthatnék.

Naná, hogy vannak médiumi történeteim!
Egyet elmondok Nektek.

Egy ismerősöm unszolására elmentem egy 2 napos kersztény konferenciára. Gondoltam, nem értek az egészből semmit, de kikapcsolódásnak nem lesz rossz.

Mindjárt az első napon hárman-négyen elkezdtünk beszélgetni Istenről, a szeretetről. Hát én is közbeszóltam. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy vagy 20 ember áll körülöttem és engem hallgatnak. Nagyon zavarba jöttem, és elhallgattam. Erre az ismerősöm hatalmas csodálkozó szemekkel megszólalt:
"Nézd a csibét! A tojáshéj még a fenekén van és már kukorékol!"

Kiderült, hogy akkora előadást tartottam Jézus tanításairől, hogy még a pásztorok is meglepődtek és megkérdezték, melyik gyülekezetben szolgálok?
Én!!!
Akkor még bibliám sem volt!
Igen, ez így működik.
Ma már nem jövök zavarba amikor elkezdek olyanokat mondani ami nem az agyamból jön.

Belőttem a követőt és bízom benne, hogy sok hozzászóló lesz, akinek olvashatom a tapasztalatait.

Köszi, ismét:
Szeretettel:
Marcsi

Marcsinak 777 , Drágám
2009. november 13. péntek, 12:05 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

a Mini tanfolyamot csak ízelítőnek vedd, vannak benne jó dolgok, de Sanyi a lényeget a Cd-ben rejtette el :)!!

A kis hamis-titkolózós!!

üdv,
ölellek
Anita

bubuiszusz képe
A médium, médiumítás!
2009. november 26. csütörtök, 17:35 | bubuiszusz

Lehet, hogy valaki médiumitást kap. Az viszont már nagyon kétséges, hogy egy olyan médium, akit nem Ö választ, aki nem Tőle részesül Lélekkeresztségben, tisztán tudná Őt állapotszerűen képviselni! Sőt! Nem is kétséges, mert egyszerűen nem tud ilyen lenni! Aki nem Általa lesz médium, az mondhat szépeket, jókat és igazakat, de tevékenységében mindig lesz valami rejtett csúsztatás, s ennek hosszú távon feltétlenül megjön a mérges gyümölcse. Mindenkinek, sokkal többet kellene foglalkoznia az Ő evangéliumaival, és tanácsot olyan emberektől kellene kérni, akik Őt valóban ismerik. Gyümölcseiről ismerjük meg a fát, és gyümölcseiről ismerjük meg azokat az embereket, akik az ő médiumai. Ezeket az embereket az jellemzi, hogy szegények és boldogok. Emellett minden igyekezetük az, hogy embertársaikat úgy szeressék, ahogy Ő szerettet minket. A senkinek soha nem ártás, a mindig mindenkinek megbocsátás, és a gyakorlatilag szolgáló szeretet megélése mellett az építés, buzdítás és vigasztalás. Ez jellemzi azokat, akikben az Ő Lelke él és működik. Ő mindig gondoskodik arról, hogy legyenek ilyenek. Ha nem lenne egy sem, akkor Isten már nem tartaná létben e világot. A világot általuk tartja fenn Isten, hogy lehetőségünk legyen megjavulni. Lehetőségünk legyen megtalálni boldogságunkat.

Az a problémakör, amely bennünket foglalkoztat, teljesen általános jelenség ma a világunkban. A szellemvilág felé való kinyílás, a médiumítás, ma már nagyon gyakori tevékenység köztünk, amire, sajnos, nagyon kevesen vagyunk szellemileg, értelmileg felkészülve. A tiszta szándék feltétlen feltétele a Vele és angyalaival való kapcsolat kialakításának, de önmagában ez nem elég! A megtévesztő ugyanis működik. Tiszta szándékunkat nem, de látásunkat el tudja homályosítani, ha értelmünkkel nem tudunk megnyugtató választ találni problémáinkra. Médiumai, tucatnyi hasonló szellemi kapcsolatokkal rendelkező embernél nem tudni olyan esetről, ahol a megtévesztő ne akarta és ne tudta volna az ember látását az értelmén keresztül összezavarni, elködösíteni, iránytalanná tenni, több-kevesebb sikerrel. Az értelem, a józan ész használatát azért kéri tőlünk, mert gondolkodásátalakítás felvállalása nélkül még megtérés sem lehetséges, nem hogy egy bensőséges, közvetlen kapcsolat kialakítása Vele, amelyre mindannyian jogosan vágyunk. Az Ő kegyelme csak abban az irányban fejti ki áldását, amerre az értelmünk nyitott, és így tud bennünk olyan gondolatokat, cselekedeteket elindítani, amelyekben azt éljük meg, hogy nem bábuknak teremtett minket, hanem szabadságra, és nagyon is felelősek vagyunk magunkért.

Köszi
2009. november 26. csütörtök, 18:22 | Marcsi777   Előzmény

Kedves Bubuiszusz!

Nagyon jó gondolatok.

Értem amit írsz és szívesen olvasnék még többet Tőled.

Szeretettel:

Marcsi

HajduM képe
Igen érdekes amit írsz.
2010. május 15. szombat, 19:36 | HajduM   Előzmény

Igen érdekes amit írsz.

Egy nagy ellentmondás két oldala ugrott be. Mindkettő bibliai dolog (ha már megtérésről beszéltél)

Egyrészről azt tanítják, hogy a keresztény ember kerülje a szellemi érával való kapcsolat felvételt, egy jó pár példa van az újszövetségben, amikor, ördöngősöket meg varázslókat, elhallgattatnak, és az okkultizmus, tehát a mágia a negatív oldalhoz sorolják ezt a jelenséget. Ördöngősök (akikben gonosz lélek munkálkodik) folyamatosan kommunikálnak is Jézussal.

Ugyanakkor ott a másik oldal, amikor is Maga Jézus mondja, hogy vegyetek szentlelket, és ő rá hallgassatok, tehát egy belső vezetésről beszél, és máshol szintén beszél az ember közvetítői szerepéről.

Vagyis a médiumitás, tehát közvetítői képesség, akkor most tiltott dolog vagy nem? És persze megint arra jutottam, hogy attól függ, hogy milyen előjelű a dolog, tehát, hogy honnan származik az információ, amit az ember közvetít.

És hát ahogy írom ezt, ugrott be, hogy maga Jézus is folyamatosan mondja, hogy nem a maga akaratát cselekszi, hanem az atyáét, aki küldte őt.

Maga Jézus is médium volt Isten és ember között!
Na de hogyan lehetünk biztosak abban, hogy ha sikerül is ezt a képességet aktiválnunk magunkban, hogy mit és ki, vagy mi által közvetítünk?

Nekem egyébként nem volt még ilyen élményem egyáltalán.

Semmi nem hozható helyre azzal a szemlélettel, amivel elrontották azt.

beatrixalyssa képe
Sziasztok Szerintem ez a téma hasonló az átokhoz átvitt
2010. június 29. kedd, 15:31 | beatrixalyssa   Előzmény

Sziasztok
Szerintem ez a téma hasonló az átokhoz átvitt értelemben.
csak akkor száll belénk negativ szellem, ha negativak vagyunk, félünk tőle.
akkor pedig Isten nevében lehet kérni a távozását.

könyv
2010. augusztus 19. csütörtök, 9:08 | Névtelen (útkereső)

Sziasztok!

Keresem a 6.érzék c. könyvet Stuart Wilde-tól!!!! Már nagyon sok helyen utána néztem, sehol nincs, antikváriumokban sem. 2004-es Édesvíz kiadó könyve.
Nagyon fontos lenne, kérlek segítsetek, többszörös árat is kifizetek érte!!!!
kishab77@citromai.hu
Egyébként nagyon jó ez a weboldal, ahogy lesz időm, fogok rajta bolyongani.. :-)
Namaste!

Évekig írtam, mindenfélét. Ilyenkor mindig azt éreztem, hogy a
2011. október 10. hétfő, 9:18 | linus12

Évekig írtam, mindenfélét. Ilyenkor mindig azt éreztem, hogy a gondolatok áramlanak rajtam, le a papírra. a gondolatok mindig spontán érkeztek, a sorok adták magukat, sosem kellett gondolkodnom rajta. Ilyenkor szinte megdicsőültem, katarzist éreztem, egyfajta boldogságot, megnyugvást.
A sors fintora, hogy emellé általános boldogtalanság, elégedetlenség, depresszió társult, kapcsolati problémák. És mire ezek eltűntek, az írás is megszűnt.
Most önmagam keresem.