Rúna-jóslás, rúnamágia a druida papok kezében | Önmegvalósítás.hu

Rúna-jóslás, rúnamágia a druida papok kezében

Hozzászólások

11 hozzászólás
kirpaat képe
Sziasztok! A minap jártam egy könyvesboltban, ahol láttam egésze
2008. december 29. hétfő, 17:16 | kirpaat

Sziasztok!

A minap jártam egy könyvesboltban, ahol láttam egészen új kiadásban Rúna-könyvet. Ami miatt írok, az az, hogy a könyv mellé tasakba csomagolva - valószínűleg műanyagból készített - rúnák is kerültek.

Azt hiszem, akit komolyan érdekel, az az eredeti technikát alkalmazva tudja ezt gyakorolni. A könyv a vászonba csomagolt rúnákkal együtt 4000 forint körül van. Sajnos a szerzőt és a pontos címet nem néztem meg, de Alexanrda könyvesboltban biztosan találtok belőle.

Sziasztok! Megvettem a könyvet: Joanna Sandsmark-Sorsod a rúnák
2009. január 06. kedd, 12:31 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Sziasztok!

Megvettem a könyvet: Joanna Sandsmark-Sorsod a rúnák tükrében.
És a rúnák fából vannak. :) (a könyvben ki is hangsúlyozza, hogy a természetes anyag a nyerő).

Minden jót.

Runák
2009. március 23. hétfő, 16:56 | Útkereső (útkereső)   Előzmény

Szia !
Csepregi Józsefné
Márta vagyok,kérdésem hol vetted meg a könyvet Joann Sandsmark -sorsod a rúnák ciműt.
Ha nem gond vissza írnál köszi .
Márti!

gyöngyház képe
Rovásírás
2009. március 23. hétfő, 20:11 | gyöngyház

Nekem mindig eszembe jut, milyen feltűnően hasonlítanak a druida rúnák a rovásírásra. Hogy mért, azt nem tudom. És ugyanolyan erős hatásuk is van.
Állítólag. :-))

vandorlelek képe
rúna rovás
2010. szeptember 21. kedd, 10:13 | vandorlelek   Előzmény

Egy elmélet szerint az őseink, a tudó emberek tanítói voltak más népeknek, és szétáradtak a Kárpát-medencéből a szélrózsa minden irányába, és így juttatták el a tudás más népeknek is. Különösen sok hasonlóság van kulturális tekintetben a keltákkal, és az északi népekkel, leginkább a vallás-hiedelemvilág és zene tekintetében. Régebben rúnáztam. én pl kövekre vittem fel... mindegyiket előtte tisztítottam, aztán pedig töltöttem, de lehet csontra, fára, stb...

Gyuri1 képe
Biztos, hogy kell ez az embernek?
2010. október 14. csütörtök, 23:35 | Gyuri1

Írna valaki konkrét példát, hogy mikor hasznosította a jóslást? (Nem csak ezt a fajtát, bármelyiket.)
Mondjuk választásnál? De hogy fogalmazza meg a kérdést? Mert nembiztos, hogy amit pillanatnyilag jónak látok, azt tényleg jó. Vagy ha jó, akkor kinek jó?

Mekkora terjedelmű egyebként a könyv?

Üdv:
Gyuri

Gyuri1 képe
Miért szögletesek a szimbólumok?
2010. október 15. péntek, 8:27 | Gyuri1

Miért szögletesek, sarkosak a szimbólumok? Nincs bennük egy árva kerekded vonás sem. Így eléggé nyers, kidolgozatlan hatást kelt. A kidolgozatlanság felületességre vagy utal vagy épp ellenkezőleg a lényeg kiemelésére? Vagy lehet, hogy ha ezeket a jeleket nem sík felületre, hanem ívesre (hengeres, gömb, stb...) viszik fel, akkor már más hatást kelt?

A betűk szögletes alakja hasonló a kor más olyan írásaiéhoz,
2010. október 15. péntek, 9:21 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

A betűk szögletes alakja hasonló a kor más olyan írásaiéhoz, amelyeket fába vagy kőbe véstek.
A rúnák jellemző vonása, hogy nem tartalmaznak vízszintes vonásokat. Az írást általában vékony fapálcák élébe karcolták. A betűk főrovátkái teljes szélességében függőlegesen keresztezték a botot, a fa rostjaira merőlegesen: a görbületek létrehozása nehézkes, valamint a vízszintes rovások elvesztek volna a rostok közt.

kancsokanna képe
szimbólumok általában
2010. október 15. péntek, 11:54 | kancsokanna   Előzmény

Az az érdekes a számomra, hogy a „jóslással” mindaddig fenntartásaim voltam, amíg nem találkoztam egy olyan megfogalmazással, hogy valójában jósláskor az történik, hogy a tudatalattiból ideomotorosan kerülnek felszínre az információk s verbalizálódnak, interpretálódnak-ez azért fontos megjegyezni, mert az információk ha még helyesek is mindig némi torzulást szenvednek az értelmezés által.

Bármely szimbólum, -pl. a klasszikus írás betűi is csak szimbólumok, amiknek az értelmezése a tudatalatti segítségével alakul gondolattá-nem tudatosan kell kibetőznöd a sorokat, vagy gondolj az útmenti közlekedési jelzésekre, amik szintén szimbólumok, s reflexszerűen integrálódnak- elsősorban a tudatalattihoz vezető kulcs, s olyan tartalmakhoz van hozzáférése, amik a tudatos elmének nincs.

A szimbólumoknak is sajátos rezgésük van, a hozzájuk folyton társított, vagy ráasszociált gondolatnak megfelelően „szolgálnak”. Amikor meglátsz egy szimbólumot aktiválódik gyakorlatilag a tudatalattidban a neki megfelelő energiatartomány, s információtartalma.

Egy csukott könyvet is vehetsz sürített információtömegnek, amihez ennek megfelelő energiaminőség társul, s amikor bemész a könyvesüzletbe sohasem véletlenül veszel magadnak könyvet.

:)

druida vallás és a rúnák
2012. november 29. csütörtök, 21:00 | Látogató   Előzmény

Sziasztok én komolyan elkezdtem foglalkozni a druida vallással és valaki emailre vagy csak valahogy linkben eltudná küldeni adruida rúnákat és a jelentésüket? Nagyon megköszönném:)

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Rúnák jelentése
2012. november 29. csütörtök, 21:46 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Keress rá a Googleban!
Pl: http://goo.gl/3p7xv