érzések | Önmegvalósítás.hu

érzések

Kriszti, invitált ide, gondoltam megosztom a reggelimet veletek:)

remélem sikerül visszaadnom amire tegnap mély meditácioval sikerült eljutnom:) Szoval csak annyi a lényeg hogy sok mindenki van vele ugy hogy majd jobb lesz ha... majd ha meghalok a mennybe jutok, majd ha meglesz az a kocsi, majd ha szabadságon leszek boldogabb leszek... A boldogság belülröl jön, semmi köze hozzá senkinek és semminek, ezt tapasztalom, magamon és másokon is. pár hete valami történt velem és azt vettem észre folyamatosan "repkedek" a boldogságtol. Nem idegeskedek, nem vagyok negativ. Persze sok embert ez tuti idegesit.... - mitöl ven ennek ilyen jo kedve, nekem meg nincs , bassza meg! Stb, ... De nem ez a cél hogy én jol legyek más meg le van szarva, ha lenne valami használati utasitás az emberi boldogsáéghoz, biztos kevesebb drogos lenne, meg öngyilkos, de ez valoszinüleg hosszu élet , "esetleg több élet " eredménye. Nem akarok semmi faszságot ráeröltetni másra, a saját tapasztalatomat szeretném megosztani, és hogy más is ugy érezze nem pokol ez a föld, nem máshol van a mennyország, meg majd ha meghalunk.Itt és most elérhetö, nagyon kis eröfeszités kell hozzá... Nekem összejött, élvezem minden percét az életnek, és mint idéztem az adatlapomon :” A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy felismerem: minden ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Ennél fogva minden jó, úgynevezett negatív nem is létezik, csupán olyan kellemetlen jóról beszélhetünk, amelynek bekövetkeztét én tettem szükségessé.”
Olyan dolgokat élek át mostanában, ami lehetetlen, meseszerű, és talán én sem hinném el ha nem velem történne. Az meg hogy semmit nem kell csinálni… ez is egy mélyebb megfogalmazás volt. Az hogy ne fektessünk be energiát abba pl hogy másnak ártunk, és ezzel magunknak is, szóval se és gondolattal sem, a gondolatnak is teremtő ereje van , vigyázni kell mire gondolunk mert megkapjuk… Ez is hihetetlen de működik…. Amire energiát forditunk az megtestesül, akár fizikai energia, akár gondolat. Amit akarunk az lesz, tehát amivel foglalkozunk abban jók leszünk, legyen ez bármi, vagy még messzebbre elmegyek, és talán egy óra mulva már meg is köveznek, a vallások is, müködnek, mind, mind létezik egyszerre, megfér mind a térben, az összes isten, és eszme, mert elég nagy a tér….. végtelen:) Te döntöd el miben hiszel, mindegy, mindegyik müködik, mert behozod a saját központodba, magadévá teszed. Azzá válsz amit „eszel”. Persze van egy második fokozat, amihez szintén semmit sem kell tenni, és akkor „megvan”
A semmittevés arrol is szol hogy kapcsoljunk ki , nem kell gondolat, és akkor mikor ez fullra sikerül (nem könnyű feladat, de fölöslegesen pörgetni a fogaskerekeket az is energia) ,akkor kerülünk a legközelebb önmagunkhoz, be a központba, és ami ott van , …olyan kincsek amiről álmodni se mertünk volna, hirtelen ráeszméltet hogy van szemünk de minek ha csak mindig kifelé nézünk általa, és ami a legfontosabb, a belső azt meg soha észre sem vettük… Oldalakat tudnék erröl irni, lehet meg is teszem, mert minden amit irok felismerés, tapasztalat, és pár mondatban nem lehet ugy megfogalmazni hogy visszaadja mindazt amit megélek. Ujabb félreértésre adhat csak okot, ha mindenki a saját szemüvegén át vizsgálja a kijelentéseimet. talán kölcsön kéne adnom az enyémet hogy a „ rózsaszín „ is bekerüljön a palettába :)
„Ha mindenki csak a saját környezetét takaritaná ki, udvar gereblyézés, szemét szedés, máris egy tiszta földre kerülnénk, ami itt van, most is , a mocsok alatt, „ Ez is kicsit költői volt, mélyebb értelmezésekkel….:)

Beküldte: | 2010. aug. 31. kedd - 09:51

Hozzászólások

12 hozzászólás
Michaelita képe
érzések
2010. augusztus 31. kedd, 10:09 | Michaelita

Köszi, hogy megosztottad a reggeledet és a tapasztalataidat velünk.

Nagyon igaz, hogy a boldogság belülről jön és hogy irritálhat is másokat.
Mindannyian azt vonunk le az írásaidból, amit csak szeretnénk, részemről én majd arra törekszem, hogy eltanuljam Tőled és bátran vállaljam az örömöket az itt és most megélhető szépségekért, jóságokért, meglátható megtapasztalásokért, hogy ne csak akarjam, hanem valóban elsajátíthassam a pozitív gondolkodást, hogy valóban felvehessem a rózsaszín szemüveget.

Szép napot Mindannyiónknak!

El kell kezdeni, a többi
2010. szeptember 01. szerda, 10:03 | bunnagabor (útkereső)   Előzmény

El kell kezdeni, a többi jön magátol, csak tényleg a belsö a lényeg, ha észreveszed a kincseidet akkor soha többé semmi nem billenthet ki,lesz egy kisugárzásod , meg egy olyan mágnessé változol ami bevonzza a legmegfelelöbb dolgokat, nagyon nagy ütemben... csak győzd befogadni:) én most jelenleg úgy érzem, de mindig minden változik , garancia nincs semmire sem:)
Bunna Gábor

szeges képe
Úgy érzem...
2010. augusztus 31. kedd, 10:43 | szeges

...értelek, tökéletesen értelek! Vagy csak azt hiszem, de minek is ezen gondolkodni? :)

Isten hozott, pozitív Ember!

Köszönöm! Bunna Gábor
2010. szeptember 01. szerda, 9:56 | bunnagabor (útkereső)   Előzmény

Köszönöm!
Bunna Gábor

skarma képe
Téged olvasva nekem
2010. augusztus 31. kedd, 14:58 | skarma

Téged olvasva nekem abszolút nem az jutott eszembe, hogy ,,hú neki bezzeg milyen jó" , meg ,,irígy vagyok", épp ellenkezőleg.
Az örömöd mást is arra sarkall, hogy befogadja a jót az életébe. Köszönjük :)

Köszönöm, nagyszerü
2010. szeptember 01. szerda, 9:56 | bunnagabor (útkereső)   Előzmény

Köszönöm, nagyszerü vagy!
Bunna Gábor

beatrixalyssa képe
Kedves Gábor Teljes
2010. augusztus 31. kedd, 15:49 | beatrixalyssa

Kedves Gábor

Teljes mértékben igazad van és sokszor megy is ez, igy vagy úgy....
Ha Mindenkinek ennyire egyszerű volna.....
Ezért gyönyörű az ötlet, irj oldalakat erről.
Kérlek, irj sok-sok oldalt, hadd érezzük, hadd tanuljunk, hadd szeressünk.....

nagyon sok minden
2010. szeptember 01. szerda, 9:53 | bunnagabor (útkereső)   Előzmény

nagyon sok minden kikristalyosodott bennem, folyamatosan jönnek a dolgok, ugy érzem itt nyugodtan irhatok ezekröl a dolgokrol, persze ez az én világom, nem kell mindenkinek ilyenné lennie mert akkor semmi más nem létezne csak én:) legyen mindenki egyéniség,legyen mindenki különleges:) (mert azok vagytok csak még nem mindenki tudja)
Bunna Gábor

Zen
2010. augusztus 31. kedd, 17:25 | Évakacsa (útkereső)

Kedves Gábor! Amiről írsz az a szintiszta Zen, lehet hogy magadtól jöttél rá ezekre a dolgokra? Én is régóta megpróbálok ezek az elvek alapján gondolkodni: mindaz ami nem létezik ebben a pillanatban, ami nem vagy , ha az után vágyakozol, elveszíted a lelki békédet...És tényleg valahogy minden út az Univerzumba vezet, és Istenhez. Olyan jó ezt megélni...Éva

Köszönöm szépen, igen
2010. szeptember 01. szerda, 9:29 | bunnagabor (útkereső)   Előzmény

Köszönöm szépen, igen folyamatosan jönnek az érzések és a gondolatok, nem akarom egyenlöre megzavarni semmiféle könyvvel, magamra hallgatok, most az egyszer igazán:)
Bunna Gábor

LeZsu képe
Jól csinálod!
2010. szeptember 01. szerda, 11:35 | LeZsu   Előzmény

Jól csinálod! És minden mondatod átjön, és ha valaki azért felbőszül, mert Te ilyen vagy, és így tudsz élni, akkor el kell mondani érte egy imát, vagy ajánlani kell neki egy jó könyvet vagy valami ilyesmi.

Mondd, hogy kezdődött ez az egész? Azért kérdem, mert mindenki esete tök egyéni és mindenből lehet tanulni. Könyv, barátok, nehézségek, utazás? Mi irányított először a Fény felé?

Hali,
Zsu

húha ez nagyon bonyolult,
2010. szeptember 01. szerda, 13:06 | bunnagabor (útkereső)   Előzmény

húha ez nagyon bonyolult, majd egyszer összeszedem az emlékeimet és megírom, hátha tényleg valamit lehet belőle tanulni:) Úgy vettem észre, nálam leginkább úgy működött hogy a nagyon összetört állapotbol kerültem mindig egyre feljebb és feljebb....
Bunna Gábor