Belső lámpás | Önmegvalósítás.hu

Belső lámpás

Hozzászólások

2 hozzászólás
Hálás köszönet
2009. április 06. hétfő, 20:28 | Gyöngyös63 (útkereső)

Szia Sanyi!

Köszönöm szépen a most hétvégi "lámpás világítást", nagyon hasznosnak érzem.
Egyes számú Mesterem, Balázs nevű gyermekem hatására indultam el az ezotéria útján, mert olyan dolgokról beszélt, amikről fogalmam sem volt, olyanokat látott, amiket fel sem tudtam fogni. "Kénytelen" voltam felnőni hozzá, hogy kommunikálni tudjunk.
1994-ben végeztem el az agykontroll tanfolyamot, és még sok önismereti, önfejlesztő tréninget. Hiszem, hogy a jó pap is holtig tanul, célom, hogy tökéletesítsem a személyiségem.
Köszönöm, hogy újdonsággal tudtál szolgálni, igazi megvilágításba került a meditáció, mint olyan. Rá kellett jönnöm, hogy eddig ezen a címen pusztán irányított imaginációs, relaxációs gyakorlatokat végeztem, amik nagyon kellemesek voltak, de semmi közük nem volt ahhoz a fajta meditációs technikához, amit most megmutattál.
Döbbenetes élményem volt a "Kígyós meditációba", ha azzal a munkádat segítem, szívesen megosztom majd Veled.
Büszkeséggel tölt el, hogy ma egy rettenetesen problémásnak ítélt kolléganőmmel olyan szeretettel és határozottan tudtam beszélni, amire eddig, a most hétvégén tanultak hiányában nem lehetett mód.

Még egyszer hálásan köszönöm a tanítást, igyekszem beépíteni és alkalmazni az életemben, hogy amerre csak járok, sugározni tudjam a harmóniát, a békét, a szeretetet.

Szeretettel: Földi Gyöngyi
kgyongyi6@gmail.com

boszorka képe
Fény..
2009. június 30. kedd, 3:35 | boszorka

A hatalmas sötét tér az Élet.
Egészen addig sötét és céltalan amíg az ember be nem engedi a Fényt,ami mutatja az Utat.
Egyszerűbb nem beengedni és csapongva bolyongani sokan ezt választják,talán mert félnek.
Félnek kérni,kapni, dönteni,elindulni és tenni.
Saját életükben "szentjánosbogárka"lenni.
Macskaként látni már nehezebb dolog szerintem az csak nekünk a "kiváltságosaknak"jutott.
Ezek a csodálatos lények,furcsa állatok.
Öntörvényűek és szabadok.
Boszorkányos kis jószágok ,látnak minden világot.
Nagyon tetszik nekem amit Írtál,az a cél,hogy az utadon,Te magad legyél szentjánosbogárként a Fény,a macskaként Látó lény, de egy Felsőbb hatalom is kell,ehhez nem elég csak egyedül az ember.
És figyelni kell az apró részletekre is, ez csak akkor lesz látható ha az egyén:Hisz!A felsőbb hatalomban és saját magában is.És ha kéred ha figyeled:a Fény megmutatkozik neked.
Először féltem tőle de ma már én is tudom be kellett fogadnom,hogy másoknak is tudjak segíteni,merre induljon,ezért vetek kártyát és jósolok.
A lehetőségeket a pici fényeket mutatom,segítek ahol tudok.Szerintem ebben hasonlitunk.