Útkeresés | Önmegvalósítás.hu

Útkeresés

Szeretnék megismerkedni az önismerettel, meditációval, hogy jobban érezhessem magam!
Néhány hete foglalkoztat csak a téma.Nagyon érdekel az egyiptomi kultúra, történelem és így bukkantam rá a tarot kártyára. Utánaolvasgattam, hogy miről is szól és gondoltam ez megfelelő lehet számomra , de nem erőltetem konkrétan ezt a módszert. Találkoztam rengeteg "jópézért oklevelet baromsággal".

Valahogy szeretnék elindulni ezen az úton és kellene hozzá egy emberke aki segít, mondjuk havonta egyszer!

butterfly.jpg

Futottam, siettem, bandukoltam majd ismét futásnak eredtem. Kerestem. Kérdeztem. Hol van? Ki vagy? Hol vagyok? Fáradt voltam és piszkos. Portól és verejtéktől mocskos.

Emlékszem arcokra. Egy-egy kedves mosolyra, egy biztató, vigasztaló szóra, hűsítő víz a fülledt éjszakában. Egy-egy kéz, amely felsegített, megsimogatott. Ismét sötétség. Vicsorgó, vigyorgó pofák. Röhögnek rajtam, ahogy botladozom jobbra-balra s vízért esedezem.

Zihálás, könnyek, hamis pénz.

Egy dal.

Mostanában napközben teljesen jó passzban vagyok, talán ez az egyik legjobb időszak a külföldi kint létünkben, valószínűleg senki nem vesz észre rajtam változást kívülről... Pont ezért nagyon fura, hogy mennyire változik a hangulatom estére, mikor ágyba kerülök. Soha nem volt gondom azzal, hogy elaludjak, és most rendszeresen nagyon nehezen megy, még úgysem hogy nagyon későn fekszem le.

marika.jpg

Széphegyi Marika vagyok. Baján élek és a Shankara Jóga és Légzés Egyesületben fejtem ki tevékenységemet. Jógát, gyermekjógát vezetek. Heti rendszerességgel tartok transztánc foglalkozásokat. Prakash Vörös Ákos tanítványaként ismerkedtem meg a transztechnikákkal, ezután Dr Komin Vlagyimir Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetében végeztem mint transzperszonális pszichológus.

t felfelé az égbe.jpg

Ezennel a megnyitom a saját kis blogomat..

Ide életem és útkeresésem történetét szeretném leírni, tulajdonképpen magamnak, de ha elolvassátok annak nagyon fogok örülni.
Annál is inkább mert nekem is nagyon sokat segít, ha mások írásait olvasom.Remélem ezzel segíthetek néhányotoknak abban, hogy megtaláljátok azt amit kerestek..Legyen az út, vagy akár Önmagatok.

Először is szeretnék bemutatkozni..

Tartalom átvétel