indianer teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

indianer teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Miért akarnak URALKODNI a Nők?
2010. dec. 29. szerda 17:09
/Miért akarnak URALKODNI a Nők? És a Férfiak miért nem?/

Ferfi letemre teljesen aterzem, amit Buddhanita irt.
Valoszinüleg hogy a Nők "URALKODASIVAGYA" meg mindig nem erte el azt a szintet, ahogyan a ferfiak evezredeken keresztül elnyomtak a nöket. Valoszinüleg Csizike egy nö öntudtos fellepeset mar uralkodasivagynak ertelmezi. Bar nem tudhatom pontosan, hogy milyen a helyzet magyarorszagon, mivel mar regota nem ott elek.
25 eve kivandoroltam es azota Nemetorszagban elek. Az elejen engem is sokkolt a nemet nök öntudatos fellepese es visszavagytam a kedves aranyos magyar nöket. A haboru utan itt meginkabb raszorultak a nök, hogy megalljak a helyüket, keves ferfi elte at a haborut. De meg itt is megmaradtak a nyomai a különbsegtetelnek. A nök kevesebb fizetest kapnak es keves van vezetöbeosztasban.
Az ittelö Törököknel pedig teljesen el vannak nyomva a nök. Ha egy törk nö esetleg annyira "öntudatos" , hogy elhagyja azt a ferfit, aki veri, megalazza, akkor a "becsület" megköveteli, hogy a ferfi megölje a feleseget. Itt europa közepen, egy felvilagosodott orszagban meg mindig elöfordul, hogy egy ferfi megöli a feleseget, vagy a növeret. Az ö szokasuk szerint ez egy jogos cselekedet.
Ha mind ebbe belegondolsz Csizike talan raerzel arra, hogy a nök többsege nem akarja es nem is tudna a ferfiakat elnyomni. A berögzült szokasok meg mindig elege gatoljak, hogy egyaltalan egyenjoguak legyenek a ferfiakkal. Szaz- szazötven evvel ezelött meg nem volt valasztojokuk se a nöknek. Eppen ideje, hogy öntudatosabbak legyenek.