Smaragdzölden teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Smaragdzölden teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
"Mivel külföldön élek,nincs lehetöségem arra hogy kívülröl
2011. febr. 16. szerda 12:43
/Elválás/

"Mivel külföldön élek,nincs lehetöségem arra hogy kívülröl várjam a segítséget,ezért kénytelen voltam befelé indulni." ez egy nagyon jó gondolatot indított el bennem... :) Én szeretek egyedül lenni, mégis olyankor elkezdek telefonálgatni, nyüzsögni tovább stb. Pedig befelé kellene indulni. :)
Legyen szép napod!
Szeretettel,
S.

"saját módszereimre hagyatkozhatok,de ez már az én saját
2011. febr. 15. kedd 10:01
/Elválás/

"saját módszereimre hagyatkozhatok,de ez már az én saját verzióm.... " szeretném megkérdezni, mik a módszereid? Persze ha szeretnéd és van kedved megosztani velem.

Kérdés: hogyan lehet /egyáltalán van lehetőség/ beküldött
2011. febr. 11. péntek 08:53
/Elválás/

Kérdés: hogyan lehet /egyáltalán van lehetőség/ beküldött tartalmat törölni?
Köszönöm!! :)

"JÓ EZ NEKEM, JÓ ÉRZÉSSEL TÖLT EL, ÉPITEK EZZEL A DÖNTÉSEMMEL
2010. júl. 22. csütörtök 08:29
/Család-megfelelés-felelősség/

"JÓ EZ NEKEM, JÓ ÉRZÉSSEL TÖLT EL, ÉPITEK EZZEL A DÖNTÉSEMMEL stb. és amig IGEN a válasz addig határon belül Vagyok, Én."
Köszönöm! Erre több élethelyzetben is rá lehet meditálni. Tkp. a Lelkiismeretedet, Istent kérdezgeted magadban. Ezt gyakorolni kell.
Én még sokszor kibillenek az egyensúlyból. Kapok egy olyan hírt, élethelyzetet...és elkezdek kapkodni. Meg embereket kérdezgetni, hogy szerinted ezt kell tennem? ez így jó lenne? te hogy csinálnád? stb. stb. És közben tudom, hogy ahány ember annyi vélemény... Magunkban van a válasz...szinte már elcsépelt mondat, de igaz.
Meg a megfelelésem... pedig Isten MINDIG fogja a kezünket. Csak mi engedjük el...

önismeret
2010. júl. 01. csütörtök 15:56
/reakció/

Kedves Bodza!

"Észérvek"... igen. Higgadtan, de határozottan elmondani az érveinket... amik Belül nyugalmat okoznak.

Olvsatam más bejegyzéseidet is. Ahogy láttam, Te az utóbbi időben egyre közelebb kerültél "Önmagadhoz". Ha nem buta a kérdés: hogy csinálod? :)

Kedves Bodza! Ez jó :) amit írtál! Gyakorolni kell... De ebből a
2010. júl. 01. csütörtök 14:07
/reakció/

Kedves Bodza!

Ez jó :) amit írtál! Gyakorolni kell...
De ebből az is következik, hogyha érzed hogy az a szükségszerű, akkor vállalod a konfliktust is a másik emberrel? És ha igen, milyen a "korrekt" konfliktusban való részvétel?/ez alatt értem,hogy nyílván nem leüvültöm a másik fejét magamat védve./

-
2010. jún. 28. hétfő 15:17
/Szülők/

Kedves Michaelita!

Szívből köszönöm soraidat! Én huszas éveimet tiprom :) , még nincs gyermekem, így különösen jó, hogy írtál a Fiaddal való kapcsolatodról is!
Ez:
"Amikor félek, akkor csak úgy tudok megszabadulni tőle, hogy közel engedem magamhoz azt amitől félek és végigviszem az összes lehetséges rosszat, ami csak származhat belőle. Ha ezt képes vagyok belül átélni, átérezni, akkor már kívül is elboldogulok vele."
nagyon tetszik,köszönöm.
Írni fogok mire jutottam.

Szép napot!

Szép amit írtál!! Igen, ez a nehéz, hűek maradni
2010. jún. 28. hétfő 10:38
/Szülők/

Szép amit írtál!! Igen, ez a nehéz, hűek maradni önmagunkhoz,illetve határozottak, mindamellett viszont Szeretetet adni. Azt hiszem bennem félelem van. Azért kerülöm a konfliktust, mert félek. Félek, hogy akkor nem fogadnak el. Illetve sebet ejtek akaralanul.

Ildikó, köszönöm! Ez igaz amit leírtál, és valahol érzem is,
2010. jún. 07. hétfő 08:57
/Megfelelés/

Ildikó, köszönöm! Ez igaz amit leírtál, és valahol érzem is, hogy ezt kell csináljam. Írtam is, tudom hogy csak magamon tudok segíteni, dolgozni. Tudnál nekem mondani ilyen módszert/módszereket?

:)
2010. jún. 04. péntek 22:20
/Megfelelés/

Köszönöm! :)