Johanna90 teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

Johanna90 teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Válasz Petinek
2010. máj.. 01. szombat 21:48
/2012 Szerinted mi lesz?/

Hali Peti!

Köszi a jó tanácsokat majd igyekszem lazábbul venni a dolgokat. Túl görcsösen kezelek sok mindent és erre most felnyítottad a szemem. A kristály dolgot onnan tudom, hogy indigók mondták nekem akik látták az aurámé érezték az energiszintem. De érzem is magamon amit megfogalmzni elég nehéz lenne. Az 1986-os évben kezdtünk leszületni többen amúgy. Az indigókkal nehezen jövök ki és ezzel is magyaráznám ezt. Hipeeérzékeny vagyok és nagyon anyás ami kristályvonás. Az aurám akva kék volt születésem óta, de mostanában változik. Médiumi vonásaim is vannak amiket nem reklámozok, de közel áll hozzám a szellemvilág. Én úgy érzem jól magam hogy ilyen dolgokkal foglalkozom. Kristályok mindig is voltak a Földön csak nem ilyen nagy számban mint mostanában. Előbb utóbb minden az lesz a Földön amúgy. Gyógyítani sokféleképpen lehet amit igen bölcsen fogalmaztál meg. A szeretet és a törödés kulcsa mindennek. Ne szeretem a szürke hétköznapokat. Az álmom pedig az életfeladatom része ezért is nehéz karmát kaptam, de nem panaszkodom. Én gyógyító és tanító leszek ezt megfogadtam. A kitartás, hit minden alapja. Én pedig hiszem hogy sikerülni fog, megfizetem az árát sokszor. Sokan nem értenek meg, de nem akarnak amit kezdek elfogadni. Az anyagi világban én nem tudnék úgy élni, hogy nem látok tündéreket pl, vagy nem gyógyítok. A fahtámnál ez lételem, a gyógyítás.

Puszy

Üzi
2010. ápr. 25. vasárnap 22:44
/Élet család nélkül/

Édesanyáadat szeretem volna írni elnézésedet kérem.

Egy szerető anyának és feleségnek
2010. ápr. 25. vasárnap 22:42
/Élet család nélkül/

Kedves Ágnes!

Van túl világ csak nem úgy ahogy sokan elképzelik. Az eltávozott jó lelkek egy magasabb tudatú dimenzióba kerülnek át. Ott pedig eldől további sorsuk, hogy maradnak vagy leszületnek vhova. A férjed és fiad jól vannak és boldogok ne agódj. Azt üzenik szeretnek és hogy éld boldogan az életed. Tudják ez nem könnyű a történtek után neked. Az őrangyalod és a többi angyalok segíteni fognak neked ha megkéred őket, megengeded nekik. Én szoktam kommunikálni lelkekkel és fekérést is kapok rá a szellemvilágból. Visszaélni nem szoktam vele, mert szeretetből teszem. Nagyon jó ember vagy és emberek voltak a szereteid, ezért is segítek. Az őrangyalod szeretné ha kialakítanál vele egy bensőséges kapcsolatot, szeretne segíteni. Én is szeretnék. Ha elvesztünk vkit/vmit kapunk is helyette vmit. Pl. sokan együttérzőbé válunk. Sokan így lesznek gyógyítók, hogy vmi trauma éri őket az életben, ami megváltoztatja a gondolkodásmódjukat. Figyelj kedves! Sosem vagy egyedül szellemben ezt sosem feledd! Olyan sokan szeretnek, hogy azt emberi ésszel fel nem lehet fogni! Értékes, intelligens, jólelkületű ember vagy. Sose magadat okold a haláluk miatt. Ennek így kellet történie. Találkozni fogsz velük, hiszen itt lesz a dimenzióváltás. :) Mi kristályok ezért vagyunk itt. Szeretünk titeket embereket szívünk szeretetéből és segítünk. Válasz magadnak egy új elfoglaltságot pl. sétálj sokat a természetben, mert az jó tesz a léleknek. Ha elkezdesz vmi sportolni az is jó. Nagyon fontos, hogy ne zárkozz el végképp a külvilágtól, mert az komoly bajokhoz vezethet. nem azt mondom ne leégy egyedül, ha úgy érzed. Hanem kelj.járj emberek közt, így elterelődnek a gondolataid a fájdalmomról (tapasztalatból beszélek). Mindig sírd ki magad és aludj utána egy kiadósat. A teázgatás is sokat segíthet ilyenkor. Keress egy embert a környeztedben, akivel mindig eltudsz beszélgetni az érzelmi dolgaidról. Az én hobbim az ásványgyógyászat. A rózsakaristály, füstkvarc pl. nagyon jó depresszió, érzelmi veszteségek esetén. De mindig az illetőnek magának kell a kővét kiválasztania ráérzéssel. Min 10 percig a tenyeredben kell a kővet szorongatnod, hogy tud a te kőved e amire épp szükséged van. Ezoterikus boltokban lehet leginkább az ilyen köveket beszerezni. De gyógyászati boltokban, órásnál is lehet kapni. Nagyon szeretlek és ha szomorú vagy mindig gondolj rám. Hidd el megfogsz nyugodni. Én is csak ember vagyok, de segíteni jöttem erre a világra. Emailcímem: tigerbaby19@freemail.hu Puszilak és ölelek drága, vigyázz magadra!

Én is probáltam és működik...
2010. ápr. 25. vasárnap 22:10
/Lepaktáltam saját magammal, és működik :)/

Hali! Már én is probáltam ezt és működik. Már csak az akaraterőmön és hitemen kell változtatnom. Edit én vagyok az Bernadett ha itt vagy. MSN-en beszélgettünk anno először és tőled tudok az oldalról. Emailcímem: tigerbaby19@freemail.hu Kérlek írj nekem! Egyedül érzem magam nagyon, mert kristályszülött vagyok, ezért írjatok léciiiiii!!! Hüpp hüpp.

Meglátásom
2010. ápr. 25. vasárnap 21:57
/Pálmalevelek/

Engem érdekel a dolog, bár kissé szkeptikus vagyok.Szűcs Éva emailezhetnénk? Emailcímem tigerbaby18@citromail.hu Kristályszülött vagyok és nagyon egyedül érzem magam. Ha vki hasonló az írjon nekem léccike!PUSZIIIIIIIIIII!!!!!!!

Üzenet
2010. ápr. 25. vasárnap 21:51
/Pálmalevelek/

Én nem igazán hiszek ebben az egészben, de elfogadom hogy van benne vmi. Szűcs Éva nagyon bölcsek az írásaid. Emailezgethetnénk? Nagyn szívesen tanulnék tőled. Emailcímem: tigerbaby19@freemail.hu

Aranykor
2010. ápr. 18. vasárnap 17:00
/2012 Szerinted mi lesz?/

Eleinte olvasva az írásaitokat rögtön megbénultam, nem tudtam mit írjak és hogyan. Bármikor is legyen a "dimenzióváltás" szerintem észre sem fogjuk venni, mert lehet egy " nagy megvilágosodás" lesz az egész. Ez az egész világ végre leveti fekete-fehér szemüvegét és tísztábban átlátja majd az univerzum törvényeit. A fejlett lelkek fogják kolektivizálni Isten szeretetét egymás közt itt a Földön, ami egy új irányt mutat majd a földieknek. Amúgy nagyon szívesen emaeileznék szintén ezoterika kedvelőkkel. Lassan két éve tudom magamról, hogy kristály vagyok, de mégis kisebbrendűségi érzetem van folyton. Mindenkitől szívesen tanulnék. Önismeretem terén szeretnék fejlődni, mert szeretném a lehető legnagyobb rezgést elérni amit itt Földön lehet. Sokan kérdezik miért, mert nagyon testi- szellemi gyógyító szeretnék lenni. Nagyon lécci írjatok! Emailcímem: tigerbaby19@freemail.hu