sunnyflorida teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

sunnyflorida teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
köszönet
2010. jún. 06. vasárnap 17:32
/Elfogyott szerelmek űznek feléd/

Köszönöm Hermess!

Jó hogy megtaláltam ezt a hozzászólásodat, most erre van szükségem .....

infó
2010. máj.. 26. szerda 21:57
/Hellinger féle családfelállítás/

Kedves ildikó!

Május 30.-án nem lesz család állítás, most akartam rá jelentkezni csak nem találom?

Segítség kérés
2010. máj.. 25. kedd 23:18
/Meddig várjunk a szakítással / válással?/

Szia Sanyi!
Mit tanácsolsz akkor, ha az egymásnak leadott jelek nem fogadása, a saját önismeret hiánya miatt oda jutott a kapcsolatban mindkét fél (17év után), hogy érzi így nem élhet tovább (sok saját magunkkal való küszködés után), a saját sorsán változtatnia kell. A párom a hazugságok mellett félre is lépett, ez kifakasztotta az egész problémát. Úgy voltam én, hogy meg akarok változni magam miatt, de nem akarom elveszteni sem, de így tovább se mehet. Ő bizonytalan volt mindenben. Sodródtunk ... választani kellett ő akarja ez a kapcsolatot még vagy nem, úgy hogy közben meg kell változnia neki is. Én közben már az elengedését kezdtem tudatosítani magamban, mi van ha úgy dönt, hogy megy-re trenírozva. Egy részére kínosabb vita után, döntött elmegy, vége. Tudomásul vettem. Utána egy pár óra múlva kitört belőle az irántam érzett szeretete. Kiderült, mindkét részről még mindig van szeretet a másik iránt, ezért is nagyon nehéz az elengedés. Ő fojtotta az érzelmeit én meg túlzásba vittem. Megegyeztünk, pár hét múlva szétköltözünk és fél év múlva meglátjuk mi lesz velünk! Azóta próbálok vele sokat beszélgetni, az eddigi életünkről, mi is történt velünk, hogy fel tudjuk dolgozni.
Jól döntöttünk? Mit kell ilyenkor tenni, hogy ha úgy alakul legyen még esélyünk az újrakezdésre? Vagy le kell zárni itt és most? De akkor miért nem ment simán ez akkor ott, amikor kimondtuk, hogy vége?

köszi

Kedves Ildikó! Kicsit gondolkodtam, hogy milyen magyarázatok
2010. máj.. 25. kedd 17:41
/Hellinger féle családfelállítás/

Kedves Ildikó!

Kicsit gondolkodtam, hogy milyen magyarázatok lehetnek még a megakadásra a páromnál. Az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy az előző kapcsolatában olyan mély sebeket szerzett, hogy velem már nem engedte magát egy ponton túl, a feltörő többlet érzéseit amik jöttek volna ki belőle elnyomta. És ezeknek az érzéseknek az elnyomása már kihatott az egész lényének az elnyomására is. Mivel ezt nem látta (és én sem, mert nem mondta soha, mindent titkolt és magányában élte meg a szenvedést, ha rákérdeztem nem válaszolt konkrétan) az elmúlt időszakban már nagyon-nagyon szenvedett. Rákérdeztem, tényleg úgy volt, hogy nagyon megsérült?! Azt mondta, hogy igen. Jelenleg próbál már valamerre menni, mert már sehogy sem érzi jól magát, csak azt nem tudom ebből ki lehet kecmeregni egyedül?
Én első körben azt mondtam, hogy próbálja meg felém a benne lévő összes szeretetét ki-kiadni, ne féljen, nem fogom bántani, csak próbálja meg megélni ezt és az ezzel kapcsolatos félelmeit leküzdeni, így talán oldódni tud benne a felgyülemlett elnyomás.
Nem tudom ilyen esetben is segíthet a család állítás vagy valami mást javasolsz?

üdv

1976.07.07
2010. máj.. 23. vasárnap 21:40
/Létkérdések szorongatnak/

1976.07.07

Hasonló érzésem volt a héten. Miután hónapok alatt, de végig
2010. máj.. 23. vasárnap 20:44
/Létkérdések szorongatnak/

Hasonló érzésem volt a héten.
Miután hónapok alatt, de végig rágtam az elmúlt 17 évemet és végre úgy tűnt el tudom engedni a páromat, mert a kapcsolatunk így nem mehet tovább, és ezt mind a ketten ki is mondtuk: vége, menjünk tovább külön, órákon belül valami megmagyarázhatatlan dolog történt velünk.
Mind a kettőnkből kitört az a szeretet amit egymás iránt érzünk a mai napig, sírtunk ... Megbeszéltük, hogy ha így érzünk egymás iránt akkor kell, hogy megpróbáljuk még egyszer. Most szétköltözünk rendezzük magunkkal az életünket és fél év múlva meglátjuk.
Nem tudom mit akar a sors tőlem, tőlünk? Miért nem mehettünk tovább külön? Mi a feladatunk együtt még?
Most megint visszaestem abba az állapotomba, hogy a szivem nem akarja elengedni, pedig tudom, hogy mennünk kell, csak úgy léphetünk tovább bármi is legyen....

Kedves Ildikó! Olyan esetben segíthet valakinek a család
2010. máj.. 23. vasárnap 18:42
/Hellinger féle családfelállítás/

Kedves Ildikó!

Olyan esetben segíthet valakinek a család felállítás amikor azt érzi évek óta, hogy nem tud az életén változtatni, mint ha egy vasmacska lenne a lábán ami csak húzza le, és érzi is, hogy nincs magával rendben? Nincs életcélja, menne, keresné, csinálna valamit de nem tud, vagy nem eléggé akarja, vagy nincs ereje?!
Én már nem tudok neki segíteni, pedig nagyon szeretem.

köszönöm