bela_bacsi teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

bela_bacsi teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Nem minden az ami elsőre az eszünkbe jut
2009. dec. 06. vasárnap 15:19
/Pénzes pasi/

vagy aminek látszik. Nálunk bevett szokás, hogy én megnézem van-e a boltban, amit keresünk, s ha igen, akkor szólok a páromnak, hogy jöhet fizetni. Ha nálam van pénz, akkor nem szólok, ez csak technikai kérdés és a pillanat diktálta helyzet.

De én tudom, hogy otthon közös a kassza, csupán az én bukszámból adott helyzetben hamarabb fogyott.

pszichiáter
2009. nov. 27. péntek 12:18
/Belső férfi/

Beszélj a Csernussal, ebben a témakörben nagy szakavatott.

Redben
2009. nov. 24. kedd 20:10
/Az aurám/

köszönöm, igazad van. Ahogy írtam kijött, leülepedett, s az írásod megerősített. Örülök és köszi mégegyszer!

Már lassan féléve
2009. nov. 24. kedd 17:30
/Az aurám/

próbálkozom, de valami nem működik. Azért is kötöttem ki aurafotósnál, mert saját kútfőből nem jutottam / jutok egyről a kettőre.

Mondok példát: volt olyan, hogy megadtam magam, aki jön, az kell nekem a jelen pillanatban. Egész nap nem keresett senki sem. Aztán aki keresett, annak csak baja volt. Minden egyes találkozásom gyökeresen ellentétes azzal amit szeretnék: lemerítő, kimerítő, nem lelem benne az értéket, üres.

Tehát valami ultragáz bennem.

szöveg
2009. nov. 24. kedd 17:05
/Az aurám/

Nem kaptam szöveget Péter, mert az már többe került volna :)
Köszönöm a színmagyarázatot, a "te" verziód eléggé bejön nekem, emészthetőbb, mint amit neten elsőre találtam :)

Bochecha, a színváltoztatás gondolata onnan jött, hogy minden hat mindenre. Ha a gondolataim hatnak az aurámra, akkor az aurámba gondolt szín talán meghozza azt amire vágyom, s az nem más, mint értékes és általam nagyrabecsült emberek társasága.

Sajnos 10 éve elszigetelődtem a barátoktól, mindenki lemorzsolódott, párat nem is bánok. De most ismét vágyom arra, hogy megosszam az életet másokkal. Annyi értékes ember van a világban, páran talán engem is értékesnek találnak majd.

színek
2009. nov. 24. kedd 14:39
/Az aurám/

Nekem azt mondták, hogy kicsit lusta lehetek a sok sárga miatt. Aznap éppen egész nap dolgoztam, hogy minden rendben legyen. Tornázni nem szeretek, talán erre értette.

Mondta még, hogy a zöld miatt mindenképpen tanítani kellene. Mit? És kinek?

Kedves Bochecha, nem vagyok dühös, csak elképedtem egy kicsit a színeken vagy inkább magamon. Ennyire mellétrafálni hogyan tudtam?

Gondolom, hogy minden színnek van jó és kevésbé jó jellemzője. Elmélkedek még ezen, talán az aurámnak van mégis igaza és minden amit kisugárzok magamból az az intellektuális és ????? (minden ami zöld) :)))

Ha ez igaz és mások ilyennek látnak, akkor próbálkoznom kell kicsit más színeket is bevarázsolni az energetikai felhőmbe. Hiszem, hogy minél több szín van körülöttem, annál színesebb / érdekesebb egyéniség válhat belőlem.

Kérdés: szerintetek milyen színre van szükségem ahhoz, hogy nyitottabb legyek, több olyan embert vonzzak be, akivel szívesen beszélgetek, s jól megértjük egymást?