matrony teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

matrony teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
A változás szerintem az
2010. márc. 17. szerda 00:52
/Miért nehéz változni?/

A változás szerintem az életrendje, de talán nem is a változáson és a változtatáson van a hangsúly, hanem a tanulásgon, ugyanabban a környezetben is új szituációkkal találkozhatunk.
Én egyszerűen akkor változtatok amikor érzem, hogy szükségem van 1 bizonyos lépés megtételére. Egyszerűen jönnek a jelek a környezetemből. Aztán elkap egy energia hullám és mire észbe kapok már túl is vagyok rajta.
Persze az sem mindegy hogy hol, milyen változtatás, nekem sem sikerül megvalósítanom és elérnem mindent amit kitaláltam, mert nem ez a lényeg.
Néha a legjobb döntés ha nem változtatunk...
1 biztos önmagunkat megváltoztatni nem lehet.
Mondjuk én sztem 1 kicsit spontán módon élem az életem, sokszor hagyom h csak úgy döntsek, többnyire megérzések, érzelmek alapján, aztán viselem a következményeket :) Bízom a sorsban... De már foglalkozom a célkitűzéssel és a döntés hozatalal,de amíg nem vagyok master addig maradnak a régi teknikák.
Persze én még ifjonc vagyok(21). Személyem szerint én vágyom az újdonságokra. Szeretem ha megmozdul körülöttem a világ és keresem az újdonságokat.
A változtatás pedig lehet kicsi is: pl a bussz jobb oldalára ülök nem a balra, vagy most inkább gyalog megyek 1 darabon és majd csak 2. megállóban szállok fel a buszra, vagy ha tükörbe nézek akkor magamra mosolygok/ grimaszolok egyet...
Ezek is változtatások...
Ezek is elindítanak valamit...
Sztem...