celia.z teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

celia.z teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
És ha tovább megyünk? Van itt egy érdekes kérdés.....
2009. jan. 31. szombat 17:12
/Lehet-e barátság férfi és nő között?/

Tételezzük fel, hogy valaki szerencsés módon megtalálja az ideális társát, a másik fél : ) tudjátok, aki egyben a szerelme és a legjobb barátja. Erre nem mondhatjátjok azt, hogy ez sem létezik??? Vannak ilyen kapcsolatok szerintetek?

Férfi-női bárátság,vajon miért nem lehetséges?
2009. jan. 31. szombat 12:57
/Lehet-e barátság férfi és nő között?/

Olyan kár, hogy csak feltetted a kérdést de én szeretném ha te mondanád el miért nem lehetséges ez igazából. Én személy szerint tudom miért nem, legalább is sejtem de annyira szeretném ha te elmondanád nekünk a te szemszögedből, hisz te annyira bölcs vagy : ) és e körül a téma körül foroghatnánk egy ideig. Talán a férfi nem képes a barátot meglátni egy nőben? A férfi vagy a nő az aki más irányba fordul ha már kezdetét vette a barátság? Mi lehet ezzel a gond??? Sosem értettem miért nem képesek a férfiak pusztán barátok lenni, legalább is nekem nem sikerült pedig szerettem volna. Sok olyan ember volt az életemben, akiket érdekesnek találtam de ők mindig túl akartak menni a barátságon. Ez néha kiábrándító, ezért ma már nem is akarok barátkozni férfiakkal, mert tudom a sexuális vonzódás az, ami gátat szabhat a barátságnak.
Kár hogy két táborra oszlik ma a világ, úgy teszük mint ha félnénk a másik nemtől, nem barátkozunk. Pedig a barátság igazi eszköz lehetne a másik megismerésére de ez ma már nem tűnik fontosnak. Miért áll az első helyen a másik birtoklása és mikor lesz fontosabb ennél, az igazi érték keresése-köztük a barátság is?