bbtunde teljes hozzászólásai | Önmegvalósítás.hu

bbtunde teljes hozzászólásai

Hozzászólás Edit link Comment Widget
Szia Karmatörlő!
2010. febr. 20. szombat 23:17
/Emlékezés előző életeinkre/

Köszönöm a válaszod. Hallgatok a megérzéseimre.
:) :):)

"Ami nem öl meg, az megerősít."

Szia Erika!
2010. febr. 20. szombat 23:12
/Emlékezés előző életeinkre/

Nem éreztem, hogy le akarnál beszélni valamiről.
Sajnos én nem azért jutottam a ismeretekhez az előző életemről", mert kíváncsi voltam, mert érdekelt, mert akartam. Akaratomon kívül és anélkül, hogy megkérdezték volna érdekel-e, hozták tudomásomra. Az elmúlt 6 hétben a szőnyeg alá próbáltam söpörni, de nem megy. Köszönöm az információkat! Kicsit többet szeretnék tudni a spontánírásról. Merre induljak?

Üdv: Tünde

"Ami nem öl meg, az megerősít."

Kedves Erika, köszönöm a hozzászólásod! Hidd el, nekem is
2010. febr. 20. szombat 00:52
/Emlékezés előző életeinkre/

Kedves Erika,

köszönöm a hozzászólásod! Hidd el, nekem is egyszerűbb lenne annyival elintézni a történetet, hogy túl élénk a fantáziája a barátomnak és a történet által reméli, még közelebb kerül hozzám, de sajnos nem megy.

Talán ha egy más országról és más korszakról írt volna, ahol nem jártam, amit nem ismerek... de ez az egybeesés... szinte félelmetes.

Sajnos, attól tartok, ha egyszer mégis alávetném magam az előző életeim feltárásának, akkor ez a történet csak újabb epizódokkal gazdagodna a saját fantáziám jóvoltából, mert "az igazság valahol odaát van. "

Üdv: Tünde

"Ami nem öl meg, az megerősít."

Re: Ingázással információkhoz juthatunk előző életeinkről?
2010. febr. 19. péntek 23:21
/Emlékezés előző életeinkre/

Érdekes amit válaszoltál. Köszönöm. Én valahogy nem vagyok/voltam kíváncsi eddig az előző életeimre, sőt jósnőhöz sem mentem el, ahogy a barátom kérte. Ennek nyilván oka van, és inkább hallgatok a megérzéseimre.
Kicsi korom óta voltak és vannak benyomásaim, deja vu érzéseim az előző életeimről (vagy csak túl élénk a fantáziám???) és ez nekem bőven elég úgy érzem.

A történet, amibe részben beavatott akár igaz is lehet... én jártam abban az országban és jártam azokban a városokban, helyszíneken több mint 20 éve... egyedül, és szinte eszelősen rohangáltam azokban a hatalmas városokban azokért az élményekért, amiket úgy éreztem át kell élnem, látnom kell azokat az épületeket, tárgyakat, arcokat... nem értettem, mi hajt és miért... azt lüktetett bennem egyfolytában, hogy nekem ezt most meg kell tennem, mert soha többé nem fogok ott járni életemben... nagyon különös érzéseim voltak ott akkor.... Erről nem tettem említést a barátomnak, nem akarok még nagyobb "lelki zavart" okozni nála.

Természetesen rákérdezett az ingázáskor, miért kellett találkoznunk: azért, hogy el tudjuk búcsúzni egymástól, és többé már nem fogunk találkozni újabb életeinkben. Akkor (többszáz éve) nem volt erre mód, férj-feleség voltunk, szerető családban éltünk, de valami tragédia történt.
De a teljes történetbe nem avatott be, ami a jelenben a közeljövőre, (közeljövőnkre?) vonatkozik.

Már a találkozásunk, és a kapcsolatunk sem volt egy hétköznapi történet, de az ingázás óta nem tudom, mit gondoljak. Azt válaszoltam, neki itt vannak megoldandó feladatai, a múlt pedig elmúlt. Valahogy úgy érzem, ha valakik előző életükben házastársak voltak, még egyszer már nem lehetnek azok.

Nekem elegendő volt a válasz (vagy ez az egész történet?) úgy érzem, ahhoz hogy elengedjem.

"Ami nem öl meg, az megerősít."

Ingázással információkhoz juthatunk előző életeinkről?
2010. febr. 19. péntek 21:11
/Emlékezés előző életeinkre/

Sziasztok,

a kérdés, amelyet megfogalmaztam, több hete foglalkoztat már, mert egy nagyon kedves barátomtól kaptam egy levelet, melyben ezzel a módszerrel az előző közös életünket megismerte és megkapta a választ arra, miért kellett találkoznunk.
Nem tudom, mi jelent az ingázás, nem tudom, mit is gondoljak az egészről, számomra ez nagyon hihetetlen és képtelen történet, hiszem is meg nem is. Megbántani nem akarom Őt, de mióta megírta nekem, képtelen vagyok rá, hogy erről a történetről, vagy bármiről is beszéljek vele. Mi a véleményetek erről? Esetleg van-e másnak is ilyen tapasztalata?

Ami nem öl meg, az megerősít.

NŐI ENERGIÁK BLOKKOLÓDÁSA?
2009. febr. 20. péntek 20:22
/Lehet-e barátság férfi és nő között?/

SZIASZTOK,

ÉN MÉG SOSEM HALLOTTAM EZT A KIFEJEZÉST.
ÖRÜLNÉK HA MEGÍRNÁD, MIT ÉRTESZ EZALATT.

KÖSZI!