Sexchatt, internetes szexoldalak | Önmegvalósítás.hu

Sexchatt, internetes szexoldalak

2012. július 08. vasárnap, 13:16 | Látogató

Sziasztok, mi a velemenyetek azokrol, akik internetes szexoldalakon szexchattelnek, sok ferfi özvegynek tunteti fel magat, mit szoltok, egyszer elunk es erre mindenkinek joga van , hogy kielje a titkos fantaziait?
Biztos sok olyan van, aki boldog parkapcsolat mellol csettel, mintegy fugg az ilyenfajta szexualis kielegulestol, hat kedves, okos forumtarsak, mit szoltok, jo ez a dolog?
Többen nem titkoljak, hogy hazasok es csak alkalmi kalandot keresnek.
Ezek ilyen maszturbaciofuggo alakok?
Nekem valahogy csömöröm van azoktol akik özvegynek adjak ki magukat, szinte minden 2 ik özvegy, es azoktol akik szinte durvan közlik az adatlapjukon, h csak kalandot keresnek, nos, ti , többiek?

Meg kiegeszitnem
2012. július 08. vasárnap, 22:13 | diamant

Egyaltalan boldog az a ferfi aki a parkapcsolata mellol ilyet muvel?
El kell fogadni, ilyenek a ferfiak?
En szemely szerint nem talalkoznek egy ferfival akit alig ismerek, es nem tudom milyen a gondolkodasa, a nezetei, lehet ha megtudnam milyen a vilagkepe, nem birnak vele egy levegot szivni se, egy legterben, nemhogy nyalakodni vele, ki tudja milyen gonosz, szociopata, csalo, kihasznalo embert enged be az ember lanya ilyenmodon az eletebe?
Pedig az ember ilyenkor felmeztelen testekkel beszel, peniszekkel.
Arrol nem is beszelve, hogy olyan ferfivel is car lehet, aki foglalt, es hangoztatja h csak kalandot akar, milyen megalazo kis szituacio szerintem, nem baj, apukam , nekem igy is jo, nekem is viszket...
Nem tudom, mit szoltok, tul anti es depresszios hozzaallasom van, az eletben merni kell elni?
Zsuzsika

fehercsongor képe
Az első beleérzésem az volt
2012. július 09. hétfő, 13:20 | fehercsongor   Előzmény

a szexcsetelőkkel kapcsolatban,hogy ilyenkor személyiségrészek kerülnek kapcsolatba egymással,nem a teljes személyiségek.Ez is lehet egy indítás teljes összefonódáshoz,de általában,akinél ez a személyiségrész indít,annál (speciális és ritka személyiségrész kiegyenlítetlenségi állapot kivételével)minimális az esély más személyiségrészek bekapcsolódására a virtuális ölelkezésbe.
Férfiaknál a viszkető személyiségrész az "orrukról lóg",míg nőknél többnyire csak a lelki oldódás és a mély (többnyire ) iluzórikus bizalom kialakulása után tör a felszínre.
Egy férfinál a "kalandot akarok":jó esetben annyit jelent,hogy a szexhez kapcsolódó női megélések közül jöjjön,ami elkerülhetetlen
míg ugyanez a szlogen nőknél annyit jelent,hogy mélységesen csalódtam az érzéketlen és megbízhatatlan férfiakban.
Üdvözlettel : felacso

Domoszlai Katalin képe
A probléma megoldás első lépése
2012. július 09. hétfő, 7:45 | Domoszlai Katalin

hogy bevállalom, a baj forrása bennem van. Igen, minden embernek joga van arra, hogy úgy éljen ahogy képes rá. A karma rendszere gondoskodik róla, hogy a másik oldalt is megtapasztalja majd, amikor eljön az ideje, ahogy most Te is. A tapasztalatokon keresztül tanuljuk meg egyre jobban élni az életünket.

Rengeteg jelenség létezik a világban, viszont ami zavar, ami negatív érzéseket kelt bennem, az mutat rá pontosan, hogy hol van az elakadás bennem, benned.

Hiszen a világon élő millió hazudós, hedonista, poligám, hűtlen pasi mind hidegen hagyna, ha lenne egyetlen egy, aki értékel, aki szeret, aki elfogad és aki hűséges.

Ennek az okát találd meg magadban!

Összetett feladat, a Sirály párkapcsolati CD sorban megmutatja a megoldásokat.

http://onmegvalositas.hu/siraly/16

Néhányat emelnék ki belőle:

A múlt sérülései, amikor elhagytak, becsaptak. Kivetíted a fájdalmat más emberekre, mert nagyon nehéz elfogadni, igen, az emberek egy bizonyos szinten ezt teszik. S megtehetik veled! Mert naiv vagy, mert becsapod magad, mert azt hiszed, ez a világ rendje.

A nyitottságod. A szíved lezárt a keserű, rossz tapasztalatok miatt. Akkor nyit ki újra, ha feldolgozod ami történt veled.

A gyerekkor. Az apa lánya viszony milyen mintát adott, mennyire voltál sikeres ebben? Az apád és anyád hogyan élte meg a kapcsolatát?

A nemiség. A saját nemiségeddel elégedett vagy-e, tudsz-e annyit adni a pasinak, hogy elvarázsold? Milyen vagy mint nő? Kívül-belül? Tudsz-e játékos, önfeledt, spontán és örömteli lenni?

Amikor kidolgoztad az összes okot, ami miatt a világ ezt a tükröt mutatja neked, a jelenség többé nem fog már zavarni. Nem kell egyetérteni azzal, hogy ezt teszik, nem kell helyeselni, támogatni, viszont el kell tudni fogadni, hogy ez egy erkölcsi fejlettségi szint, az adott probléma megoldó eszközökkel. Ők ezt így tudják csinálni, ahogy képesek lesznek rá, majd másképp csinálják.

Aki meditálni jól tud, az az ember a negatív késztetéseit megéli, megtapasztalja és kioldja meditációban. Ezzel kioldja annak a lehetőségét hogy negatív karmát teremtsen saját magának, a tapasztalatból eredő bölcsességet, tudást viszont elsajátítja.

Köszi a valaszt
2012. július 09. hétfő, 10:02 | diamant   Előzmény

Igaz amit irsz, de nekem egy masodperc töredekeig valoban az volt a szandekom, hogy közuluk keressek alkalmi partnert, de rajöttem h zavarna h nos ferfival kezdjek es az hogy nem tudom ki az illeto, lehet egy gonosz ember, akit ha kiismernek, nagy ivben kerulnek, akkor is ha csomolungmaig er a farka...