Égi Királynő | Önmegvalósítás.hu

Égi Királynő

2009. március 26. csütörtök, 23:56 | Látogató

egikiralyno-150x150.jpg

Most egy olyan dologról fogok írni, amely messze túlmutat a hétköznapjainkon.

Nem arról fogok mesélni, hogy egy-egy bolygóállás hogyan hat az életünkre, s nem arról, hogy milyen energiák jelennek meg most - hanem egy igazán különleges, kozmikus eseményről, amelyről így ebben a formában nem fogsz máshol megtalálni.

Ezt az utazást közösen tettük meg asztrozófus barátommal, Dr. Dóczi Józseffel, aki tovább-hangolta a felfedezésemet, és most az ő kikristályosított gondolatait tárom elétek.

Csütörtökön este, 26-án bekövetkező csodálatos kozmikules rezonanciáról fogunk most mesélni, amikor is a Teremtő egyértelmű kinyilatkoztatást ad létezéséről, és valami hihetetlen csodában ezt átadja számunka.

———————————

Nehéz lesz róla beszélnünk, ezért kérlek inkább a belső szemeiddel olvass, a belső szemeiddel nézd meg az alábbi képet:

egikiralyno

Elmondom szavakkal, hogy mit lehet rajta felfedezni.

Először is, egy csodálatos, 5 ágú korona került a Halak csillagkép visszaúszó halának a fejére. Ez az öt ág öt Égitestből áll, sorrendben a következőkből: Vénusz, Hold, Nap, Merkúr és Uránusz. S ezek, mint egy kehelyként ölelik körbe a Hal fejét.

De látható még a képen a többi bolygó is, sorban a Mars, a Neptunusz, a Jupiter, és a kép szélén Plútó, és ezek összekötve egy hullám-formában kapcsolódnak ehhez a kehelyhez: azaz az összes bolygó együtt rezeg ebben az idő-pillanatban. Nem látszik a képen a Szaturnusz, de tudjuk, hogy pontosan az ég túlfelén, az Oroszlán csillagkép nemző részénél áll.

Tehát itt van egy olyan Égi helyzet, amiben az összes égitest érintett valamilyen formában. Mi lehet ez? Mit hozhat el?

Dr. Dóczi József barátom egy meditációban szerzett információcsomag hatására úgy nevezte el ezt, hogy az Égi Királynő – rögtön el is mesélem, miért.
Vissza az időben

Egy kicsit most ugorjunk egyet az időben és térben, vissza 2000 évvel ezelőttre, a Megváltó születéséhez.

Tudni kell, hogy a Halak csillagkép minősége a Megváltóhoz tartozik: a lezárások, a körforgásból való kiemelkedések üzenetét hordozza magában.

S mondok még valamit: Kétezer évvel ezelőtt, a jóslat szerint a Megváltó két szamár hátán lovagol be Jeruzsálembe, s valóban, Jézus egy vemhes szamár hátán (azaz két szamár hátán) érkezett. Ez az üzenet az Égen is megtalálható, hiszen a Rák csillagképben két csillag van, az Északi és a Déli szamár (Asellus Borealis és Asellus Australis), s kétezer évvel ezelőtt a Nyári Napforduló a Rák csillagképben, mégpedig a két Szamár között volt, s így a Rák hordozza a megváltói szeretet üzenetét!

És itt van még egy izgalmas csillag halmaz, a Rák csillagképben, a két szamár mellett, ahol Jézus született: a Jászol, ősi nevén Preasepe.

Miért meséltem el ezt?

Mert ha felállítunk egy születési horoszkópot erre a 26-i időpontra, mintha „valaki” ekkor született volna, akkor a felszálló holdcsomópont, azaz a TESTET ÖLTÉS színtere PONTOSAN a Jászol csillaghalmazban van!

Józsi barátom megfogalmazásában: Testet ölt a Megváltó – Női testben.

Miért Női testben? Hiszen ha megnézed a fenti képet, látszik, hogy az egész hullám-forma csúcsa a Vénusz, a Női minőség princípiuma.
Értelmezzük születési képletként…

Ezt a születési képletet elemezzük, akár egy konkrét „valaki” születik meg, akár mint egy Energia-csomag érkezik az Égből, össze-rezonálva Minden Emberrel, mert ez fontos üzenetet hordoz magában. Ezt fogjuk most Neked kifejteni.

Mert tovább fokozza a helyzet fantasztikumát az, hogy ezt az égi helyzetet nem lehet LÁTNI fizikai szemmel a Földről: mégpedig azért nem, mert vagy a horizont alatt látható (mint például Magyarországon) vagy pedig a nappali égbolton, ahol a Nap fénye eltakar minden bolygót.

Sőt, ebben a pillanatban éppen ÚJHOLD van, azaz a Hold sem látható, hiszen a Föld éppen kitakarja azt, azaz elrejtezik a fizikai szemünk elől.

És persze van még valami: a Vénusz sem látható ebben az égi helyzetben, mert a Nap nem világítja meg számunkra, azaz Vénusz-fogyatkozás, Új-Vénusz van.

Ez is a megújulás, a testet öltés kezdetét mutatja számunkra, és érzékelhető, hogy itt minden láthatatlan, csak a belső érzékszerveink számárta látható. Nem látszik se a Hold, sem a Vénusz, sem maga az egész „együttállás”, és a Halak csillagkép amúgy is nagyon halovány, csak a lelki szemeinkkel érzékelhető csillagokból áll!

A visszaúszó hal egyébként a visszatérő lélek szimbóluma, aki visszatér, hogy itt a Földön beteljesítse a sorsát, karmáját, és megtisztítsa azt – most képzeljük el, hogy MINDEN ERŐ ide összpontosul, a visszatéréshez, a tisztításhoz, rendezéshez.

És ha mint képletet nézzük ezt az égi helyzetet, akkor Életcélként, Életfeladatként egyetlen egy dolog jelenik meg Kristály-tisztán: „A hatalom öncélú erejét korlátozni”.

Mert a Cél az Oroszlán nemző-teremtő részénél álló Szaturnusz – ahogy erről már nektek meséltem a márciusi előadásokon – ez azt az üzenetet hozza el számunkra, hogy CSAK OLYAN DOLGOT LEHET MOST TEREMTENI, AMI IDŐTÁLLÓ.

Csak olyat, ami lényeges, ami számít. Szépen lassan vége az értelmetlen energia-szórásnak, felhalmozásnak, hiszen ezt a Szaturnusz „elveszi”. És mit vesz el? Az Uralkodó, azaz az Oroszlán felesleges teremtő erejét, energiáját!

Ebben hatalmas csoda rejlik, hiszen a teremtő erőnket összpontosítani tudjuk, és ha ez a cél nemes és MÁSOK SZOLGÁLATÁBAN áll, akkor uralkodókká lehet válni, de ha nem, akkor az porrá fog omlani!

Nos, ezt az üzenetet hordozza magában az Égi királynő, mint élet-feladatot.

link:http://csillagbolcselet.hu/2009/03/egi-kiralyno/

gyöngyház képe
Asszony
2009. március 27. péntek, 13:08 | gyöngyház

Ha valaha eljön új Megváltó (bár én nem spórolnám meg senkinek az útját:-)), akkor asszonynak kell lennie!!! Nagy szükség van a női energiára ezen az eldurvult-férfiasodott világon, hogy újra egyensúly legyen.
Én is beleteszem a magam szeretetét. :-)))

Borzongás.. S.O.S.!!
2009. március 28. szombat, 15:28 | Névtelen (útkereső)

Nem találok szavakat... Ahogy olvastam, végig rázott a borzongás, vagy micsoda.. Most is remeg a kezem, nem bírok írni... És sírnom kell... Nem tudom, mi történik, de az biztos, hogy szinte minden, amiről írsz benne volt a meditációim belső képeiben, az álmaimban, sőt a médium barátnőm leszedett egy csomó infot a tudatomból ezekről.... Egyetlen délután ugyanazokat a képeket sorolta fel nekem, amiket már egy jó ideje láttam a belső látásommal.... Mindezek az elmúlt év során történtek... csak bámultam rá, és nem tudtam, mit mondjak... mint most is...Egy ideje pihentettem őket, mert mindig meg akartam érteni, miről szólnak, de nem lehetett.... csak érzeni. És folyton visszatértek.
A koronák, a szimbólumok, a születés, az újjászületés. A messiás. A királynő. Gyémánt ruhában, gyémánt palotában. Gyémánt koronával és kővel a homlokán... Azóta tudom, hogy a gyémánt a legmagasabb beavatottak tudásának és tisztaságának szimbóluma...Helyek, helyeket látok, ahol rituálék folynak, mind a megtisztulásról szólnak. Meg Jézust. Folyton találkoztam vele, és mindenfélét csinált velem. Gyógyított, meg tanított... meg az apostolok közül is voltak ott... meg egy hely, egy kupola alatti szentély, az mindig visszatér... mindent fény borít folyton...
Csak úgy ugráltak végig ezek a képek bennem, ahogy olvastam a szöveget, amit írtál..... a végén már nem tudtam, melyiket olvasom, és melyik van bennem...

Mit jelent ez? Valaki segítsen... Miért láttam ezeket? És mi a fenétől félek?
Kalapál a szívem de nem tudom felfogni....

És egy csomó dolog történik az életemben már egy ideje, ami amolyan csírái egy kibontakozó, iszonyatos méretű szellemi harcnak... és vannak szereplők, akikről már tudom, hova fognak kerülni... legmagasabb körökbe a politika színfalai mögött!!.. és ilyenkor totál berezelek... és hol a helyem? tudnom kell ki vagyok ebben az egészben, hogy játszhassak... valami itt bent iszonyatosan taszít ilyenkor előre... de nem látom hova....

Ti honnan tudjátok ezeket? Honnan az info? Ti is "leszedtétek"? Szerintetek mi a dolgunk? Folyton azt érzem, hogy "sietni kell".... de nem tudom, hova....
Mondjatok valamit!!! Mert különben azt hiszem, begolyóztam...

:) ne félj!
2009. március 30. hétfő, 22:17 | Bochecha   Előzmény

NE FÉLJ, NEM VAGY BECSAVARODVA!! :)

nos, ezt a cikket a Mesterem küldte át, nem tudok sokkal többet az egészről, mint Te. Sőt, úgy tűnik, Te többet tudsz erről, mint én. :)
Volt egy elég erős késztetésem rá, hogy kirakjam ide, úgy látszik, nem hiába. :)

Nem biztos, hogy baj, hogy nem látod a célt, elég, ha tudod, hogy haladsz valami felé. Ha most látnád, mi az, lehet, hogy megijednél attól, hogy mekkora horderejű dologba csöppentél. Szerintem a védelmedben történik, hogy még nem tudsz konkrét dolgokat. De majd ha eljön az ideje, minden kiderül. :)

Remélem, segítettem egy kicsit!

Üdv:Bochecha

:)
2009. április 02. csütörtök, 21:59 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Köszi!

:)
2009. április 09. csütörtök, 21:46 | Bochecha   Előzmény

kedves Névtelen!

azért ha "tisztul" a dolog, ugye, megosztod velünk?:)

üdv:Bochecha

Szerintem csak imádkoznod kellene.
2009. június 06. szombat, 22:31 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Szerintem csak imádkoznod kellene.

jaj!
2009. március 28. szombat, 17:55 | Névtelen (útkereső)

Húha. Amikor ott tartottam: "női testben", el kezdett rázni a hideg , valami furcsa rezegést éreztem végig, ahogy olvastam. Engem kisér egy "Álmom", ahol egy angyal azt mondta nekem, hogy nemsokára Jézus is eljön....Kb 4 éve volt ez. Máig nem tudom mit mondott volna még, mert az egóm odaért, és kirántott.
Azóta is furcsán nézek magamra, mintha dilis lennék...?
És most ez a borzongással vegyes félelem, vagymi....?
Jaj nekünk. Mit tehetünk? Kell-e félnünk?

Feliratkozás Hírlevélre