Reggel 9:30 kezdünk és 15:00-ig tart a tanfolyam, készítünk italokat, préselünk napraforgó levet és elkészítjük élő ebédünk, amivel jól lakunk. Sokat beszélünk majd a nyersétel hatásáról is az emberi szervezetre.
Egy tanfolyamon max 10 résztvevő vehet részt.
Várlak egy lúgosító itallal (miközben megismerkedünk) ami egyben ráhangolódás a zöldturmixokra és préselt levekre. Szó esik a élő - nyers ételek hatásáról az emberi szervezetre. Először választ kapunk a miértekre, és utána jönnek a hogyanok…
Préselt levek:
Gyümölcs alapú zöldturmix vagy Zöldség alapú zöldturmix
majd
Napraforgó préselés és kóstolás
Fő menü:
11 féle csíra:
Napraforgó, zsázsa, mustár, vörös here, borsó, retek, hajdina, amaránt, kukorica, mák és görögszéna.