Élő - nyers étel tanfolyam
Várlak egy lúgosító itallal (miközben megismerkedünk) ami egyben ráhangolódás a zöldturmixokra és préselt levekre. Szó esik a élő - nyers ételek hatásáról az emberi szervezetre. Először választ kapunk a miértekre, és utána jönnek a hogyanok…
Préselt levek:
Gyümölcs alapú zöldturmix vagy Zöldség alapú zöldturmix
majd
Napraforgó préselés és kóstolás
Fő menü:
11 féle csíra:
Napraforgó, zsázsa, mustár, vörös here, borsó, retek, hajdina, amaránt, kukorica, mák és görögszéna.
Többféle zöldség
Hidegen préselt olajok választéka:
lenmag, kendermag, tökmag, szezámmag, mogyoró, petrezselyem, kukoricacsíra, olíva, repce
Többféle fűszer.
Ezekből az összetevőkből fogjuk elkészíteni a nyers ebédünket többféle variációban, igény szerint.
majd végezetül jönnek a
Reggelire vagy vacsorára valók:
Két saját sütésű kenyér, nem nyers viszont szódabikarbónás és nem élesztős – ez komoly segítség a „bolti kenyérről való leszokásról és utána ráhangolódni a nyers étrendre” – mert általában kenyérből eszünk a legtöbbet az életben... olvasd el a Házi kenyér receptek bejegyzésemet is.
Egy mazsolás kenyér, ami eddig mindig nagy sikert aratott és egy fűszeres.
Gyógynövénnyel dúsított olajok és kenyérfeltétek bemutatása.
Magturmix befejezésnek.
Hozzászólások
0 hozzászólás