színterápia | Önmegvalósítás.hu

színterápia

Az Ezoterikus Műhelyt azzal a céllal hoztam létre, hogy legyen egy hely, ahol találkozhatnak azok akik egy tudatosabb életre vágynak, ahol megpihentnek, megnyugodhatnak, ahol erőt, szeretett kaphatnak. Fényt szeretnénk vinni mindennapi életükbe. Egy olyan helyet ahol megnyílhatnak, tapasztalhatnak, elhozhatják és megoszthatják másokkal tapasztalatikat.
Műhelyünk jól megközelíthető helyen Budapesten a XIII. kerületben, a belvárosban, nem messze a Vígszínháznál, a Pannónia utca 15 szám alatt található.

Alternatív lelki, szellemi- és testi terápiákat vezetünk egyéni- és csoportos foglalkozásokon Budapest belvárosában. Ezek lehetnek verbális, kreatív vagy manuális módok, hiszen a problémák is sokfélék lehetnek, így módot adunk a legoptimálisabb jelleg kiválasztásához. Segítünk abban, hogy bárki egyéni habitusa és karaktere szerint, számára a legeredményesebb terápiás jelleget megtalálja.

Az ArtStil műhely - mint egy, a Művészet-és Stílusterápia eszközeit ötvöző terápiás lehetőség - munkája során az önismereti elmélyülést célozza, legyen az csoportos vagy egyéni foglalkozás.
Művészeti eszközöket alkalmaz, amelyek által, a résztvevő belső érzete, lelki állapota, ezek által saját önképének lenyomata - az alkotásban, majd önmaga megjelenésében is, mint megnyilvánulásban - fizikailag is láthatóvá válik.

Tartalom átvétel