Matolcsi Ildikó | Önmegvalósítás.hu

Matolcsi Ildikó

Önismereti utam első lépéseit az NLP-vel (Neuro-Lingvisztikus Programozás) kezdtem 1996-ban.
A mai napig legmeghatározóbb és legszívetmelengetőbb élményeimet a belső önvalómmal való találkozások, gyógyulások adták.
Az NLP mesteri fokozat elnyeréséig megszerzett tapasztalatok egy életre megalapozták azt a hitemet, hogy lehet változni, és ehhez a legnagyobb segítséget mi magunk adhatjuk.
Ezt az időszakot hosszú útkeresés, sok módszer és technika megismerése követte (kineziológia, asztrológia, Feng Shui, bioenergetika, metafizika, Csillagnemzetségek, Bach-virágterápia). Majd 2006-ban találkoztam a család- és rendszerállítással. 2011-ben végeztem a Hellinger Intézet képzésén.

Szakemberek, akiktől tanulhattam, és akiknek mindezt köszönöm: Dr. Dimitris Stavropoulos, Pálmai Dezső, Bert Hellinger és Sophie Hellinger, Dr. Agócs Gabriella, Volni Vera, Mattyasovszky László, Louise Bloemen, Alfred Ramoda Austerman, Wilfried De Philipp, Henrich Breuer, Siegfried Essen.

A hellingeri módszerre rátalálva éreztem azt, hogy megtaláltam azt, ami igazán rólam szól. Ez az a módszer, amelyet nagy csodaként tisztelek, újra és újra megmutatja számomra, hogy a megértésen és elfogadáson keresztül eljuthatunk a megbocsátásig és a szeretetig, ami mindent és mindenkit összeköt..

A női lét számos problémáját megélve és meggyógyítva fontossá vált számomra a nők segítése, gyógyítása.

Programjaim ötvözik az eddig elsajátított módszereket és a segítségükkel, a saját önismereti munkám során szerzett tapasztalatokat.

Egyéni technikák:
◦ Kineziológia
◦ Család- és rendszerállítás
◦ Gestalt módszer
◦ Rebirthing
◦ NLP
◦ ICD (Integrative Core Dynamics)

Csoportos programok:
◦ Család- és rendszerállítás
◦ Elengedés
◦ Önmagunk elfogadása
◦ Új utak és célok

Női csoportos programok:
◦ Női lelkünk ébresztése
◦ Önelfogadás és tudatos változás
◦ Szíved vágya – Találd meg azt, ami Rólad szól
◦ Harmóniában önmagunkkal és a világgal
◦ Belső igazságaink
◦ Kiteljesedés a női létben

Szeretettel várom a programjaimon.

Matolcsi Ildikó

Telefon: 
+36702469726
Beküldte: | 2011. nov. 30. szerda - 16:10

Hozzászólások

0 hozzászólás