Kopcsándi Gyuláné Zsuzsa | Önmegvalósítás.hu

Kopcsándi Gyuláné Zsuzsa

Szombathelyen élek.

Budapesten az Írástudományi Intézetben szereztem grafológus oklevelet 1992-94 között. Gulyás Jenő István és Lantos Zsuzsa voltak a tanáraim.

Annak idején, amikor kezdtem ezt a munkát a Vörös Kereszt foglalkoztatott, hogy a hajléktalanná vált embereknek segítsek visszatalálni az életbe. Különböző szenvedély betegeknek segítettem, hogy megtalálják helyüket, és újra teljes életet éljenek.

Készítettem elemzéseket a Szombathelyi Magazin számára, és jelentek meg írásaim a Vas Népe helyi újságban.

A Hemo-ban tartottam grafológia előadásokat, ismeretterjesztő tanfolyamokat, ahol meg lehetett ismerkedni a grafológia alapjaival, azzal, hogy mi a különbség a szövegolvasás, és az írásolvasás között.

Hét évig vezettem grafológia klubot az Oladi Ifjúsági Központban. Klubunkban betekintést kaptak a klubtagok a grafológiáról, és meg lehetett ismerkedni a társtudományok képviselőivel. Volt vendégünk lovas terapeuta, tibeti harangokkal gyógyító, reikis, pránanadi képviselő, pszichológus. Hallhattak előadást a reinkarnációról, és még sok egyébről.

A Pannon Sport Kft által szervezett különböző programokon vettem rész, ilyen volt többek közt a Budapest Bank családi napja. Ezeken a rendezvényeken le lehetett ülni az asztalomhoz, és egy rövid beszélgetés keretében kaptak választ az érdeklődők a kérdéseikre.

A ZOTU Kft is meghívott több rendezvényére, cégek családi napjára.

Voltam vendég előadó felnőtt képző intézetnél.

A Vas Megyei Munkaügyi Központ által szervezett Pályaválasztási Kiállításon rendszeresen részt veszek, és segítem a fiatalok, és idősebbek pályaválasztását.

Részt vettem munkatárs és vezető kiválasztási munkákban.

A szombathelyi média rendszeresen meghív beszélgetésekre, így mostanában a Nyugat Rádió Boszorkánykonyha c. műsorában vagyok hallható. Nemrég a Vas Népe jelentetett meg a munkámról egy cikket.

A büki Hotel Caramellben nyitástól a tulajdonos váltásig rendszeresen végeztem grafológiai tanácsadást a vendégek részére.

Az Egészségügyi Főiskola diáknapjain és az akkor még Főiskolaként, ma már Egyetemként működő felsőfokú intézmény rendezvényein segítettem a diákokat, hogy a számukra legideálisabb munkaterületet találják meg.

A sárvári Segítőkezek Alapítvány munkájában veszek részt, és a rendezvényein előadásokat tartok, illetve tanácsadói munkát végzek.

A www.amaino.hu internetes újságban lehet találkozni a gondolataimmal, valamint a www.zsugrafi.hupont.hu weblapot szerkesztem.

Az utóbbi években a grafológia mellett egy alternatív gyógyító technikát használok, mely segítségével a testi-lelki-szellemi harmónia megteremtésével segítem a hozzám fordulókat, hogy életükben megtalálják az egységet.

A jelentkezés lezárva.

Telefon: 
+36204572176
Beküldte: | 2010. jan. 11. hétfő - 17:49

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre