Gömbös Gergely | Önmegvalósítás.hu
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.

Gömbös Gergely

A nevem Gömbös Gergely. Holisztikus gyógyítónak tartom magam. Minden szinten elemzem azt aki hozzám fordul és segítséget is ez alapján tudok nyújtani.
Fiatal révén a problémás fiatalokkal való foglalkozás nagy kihívást jelent számomra. A psziché problémái is nagyon érdekelnek és szeretek foglalkozni a területtel és megfejteni miért is történik a fizikai testtel ami történik.
Forduljon bizalommal hozzám!
Sok szeretettel:
Gömbös Gergely

Telefon: 
+36305751895

Beküldte: | 2010. dec. 27. hétfő - 13:39

Hozzászólások

2 hozzászólás
gyermekem
2011. május 23. hétfő, 20:47 | anduhaj

Tisztelt Gergely!
Olyan problémával fordulok önhöz ami a kislányommal kapcsolatos Fruzsina 13 éves és nagyon érzékeny és a lelki dolgai nagyon kihatnak a szervezetére ő mindent nagyon tragikusan fog fel és beleértünk a kamaszkorba megvolt az első menstruációja, azóta retteg hogy mikor jön meg megint pedig időbe felvilágosítottam az iskolába se szeret menni pedig azt mondja senki se bántja de mi se bántottuk soha egy rossz jegyért se.Volt már kétszer ilyen mély ponton 3 osztályba 5 osztályba és most 7.-es akkor is pszichológus segített rajta.Azt tudni kell rendezett család vagyunk férjemmel jól élünk gyerekeinknek élünk szegényesen de sok szeretettel a nagyobbik lányommal nem olyan jó a testvéri viszonya de keveset is van itthon. Fruzsival sokat beszélgetünk ő a világ összes baját magára akarja venni a mi bajunkat is nem felesel nem beszél csúnyán mindenkin segít és nem tudja magából kiadni a feszültséget esetleg sírással ha már nem bírja tovább. Vékony alkat nem lehet megterhelni nem jó az álló képessége sokat volt beteg a télen is .Most úgy nyilvánul meg ez a lelki probléma hogy fáj a hasa ég a gyomra ha eszik hányingere van ha nem akkor is fáj a feje reggelre bedagad a szeme sokszor megszédül ha feláll megkel kapaszkodni néha nyugalmi állapotba egy nagyot dobban a szíve. nem tudom mitévők legyünk pszichológusról hallani se akar mert szégyenli ő szerinte a dilisek járnak oda kérem segítsen adjon tanácsot.Köszönettel

válaszom
2011. november 08. kedd, 16:15 | Látogató   Előzmény

Kedves Hölgyem!
Elnézést, hogy nem válaszoltam, de nem szoktam feljárni az oldalra.
Szerintem Fruzsi legnagyobb problémája, hogy mindent magára akar venni, és ezek a terhek bárkit megterhelnének, az Ő korában pedig ez kimondottan kritikus.
A terhek magára vétele, többek közt annak köszönhető, hogy nagyon jól látja a helyzetet és tisztában van mindennel. Gyakorlatilag felnőtt, azonban csak azt nem tanulta meg, hogy hogyan tudja levezetni, kiadni magából a feszültséget. Ennek egyik oka, hogy senkit nem akar bántani.
Pszichológus nagyon jól felszínre és tudatos szintre tudja ezt benne hozni, de a probléma mély gyökerét nem fogja feloldalni.
Mindenképpen olyan terápiát javasolnék, ami a dolgokat a gyökerüknél ragadja meg és mindenképpen olyan terapeutát, akinek Fruzsi meg tud előbb utóbb nyílni és a feszültség és probléma kezelést megtanulja. Ez nagyon nagyon fontos.
A geri8808@gmail.com címen (nem ez van kiírva az oldalra) tudok további információkat adni stb.

kérem írjon
üdvözlettel:
Gömbös Gergely