Gere Gréti | Önmegvalósítás.hu

Gere Gréti

Két fő területtel foglalkozom, az egyik az önismeret, a másik a lélekszerelés.
Az önismeret mindennek az alapja.
Véleményem szerintem az önismeret az életünk legfontosabb feladata. Minden bennünk van, és minden változást belül tudunk elindítani. Ha nehézségekkel, kihívásokkal találkozunk az életben, legyen szó párkapcsolatról, hivatásról, munkáról, betegségről, vagy megélhetésről, az önismerethez kell visszanyúlnunk.
Ezt a fajta gondolkodást élem, és próbálom átadni azoknak, akik nyitottak erre különféle meditációs technikákon, illetve „gyógyító beszélgetéseken" keresztül.

A másik fő terület, a lélekszerelés.
Alaptétel, hogy minden történésnek lelki oka van, így minden életfolyamatot megelőz egy azt kiváltó lelkiállapot. A lélekszerelés során ezt a kiváltó lelkiállapotot derítjük fel. A kiváltó ok megszüntetésével maga a probléma is elmúlik, legyen szó kellemetlen élethelyzetről, vagy betegségről.
A betegség esetében az érzelmi konfliktus, amely bennünk van, sérülést okoz az asztrál, majd az éteri testünkben és ez a fizikai testben betegségként jelentkezik. Azonban amikor ezeket a lelki okokat kiderítjük, elfogadjuk, majd megváltoztatjuk, akkor a következmény is elmúlik. Meggyógyulunk, megoldódnak problémás élethelyzeteink.

A terápia során különféle technikákat alkalmazok: meditációk (probléma-feltárás, probléma-megoldás, karmikus oldások, elengedések, életvezetés, önismereti meditációk), aura-tisztítás- és feltöltés, extrasens és intrasens folyamat, távgyógyítás, erőtér-tisztítás, szellemgyógyászat, pszi-sebészet, reinkarnációs utaztatás, radiesztézia).

Azonban a végleges gyógyuláshoz, tudatosság szükséges. Ha az életünket megváltoztatjuk, kilépünk egy helyzetből, az ugyan eredményezhet gyógyulást, de ha nem tanultuk még meg azt a tanítást, a betegség újra megjelenhet. Vagy más formában, de ugyanazt tükrözve. Ezért az élet betegségekkel, vagy más fájdalmasnak megélt szituációkkal kényszerít, hogy változtassunk, tanuljunk, és tudatosodjunk.
Ehhez szükséges az önismeret, az őszinteség, a hajlandóság és a motiváció. Ez sokszor egy komoly feladat, ami néha göröngyös, de annál szebb út, viszont egy ponton túl elkerülhetetlen.
Ahhoz pedig, hogy boldogan tudjuk élni az életünk, történjen „kívül" bármi, egy komoly belső átalakulás szükséges. A hozzáállásunkat kell megváltoztatni, és tudatosabbá kell válnunk az életben.

Gere Gréti
Tel.: 70/311-60-57
Facebook: Hazaérkezés – út önmagunkhoz
https://www.facebook.com/Hazaerkezes 

Telefon: 
+36703116057
Beküldte: | 2014. júl. 12. szombat - 16:41

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre