Dányi Szilvi | Önmegvalósítás.hu

Dányi Szilvi

Szeretettel köszöntelek kedves érdeklődő!

Végzettségemet tekintve pedagógus és okleveles reinkarnációs terapeuta vagyok,utóbbihoz felhasználom jó mediális képességemet is.

Az alábbiakban szeretném neked bemutatni, hogy miben tudok a segítségedre lenni.

A fő területem a spirituális reinkarnáció terápia. Egyéni kezeléseket és csoportos foglalkozásokat is tartok.

A reinkarnációs terápián belül egyéni elemeket alkalmazok, angyali szférákkal dolgozom együtt, ha úgy tetszik, az ő segítségüket hívom be.

Nézzük, milyen problémákra találhatunk megoldást a módszerrel:

- betegségek, balestek okai, különböző alvászavarok, anyagi életünk blokkjai (tanulás, karrier, üzlet), függőségek oldása, érzelmi problémák, kapcsolati problémák, „örömtelenség” oldása...

Természetesen a felsoroltak, csak példák, a módszer rendkívül sokféle problémára megoldást tud nyújtani az élet minden területén. Figyeljünk az ismétlődő életszituációkra, mert azokkal van dolgunk!!!

A terápia lényege:
Jelenlegi tapasztalataink összessége nem más, mint előző életeink által egybegyűjtött információk ötvözete. Korábbi életeink átélése segítséget nyújt abban, hogy megszabadulhassunk krónikus betegségeinktől, megszabaduljunk fóbiáinktól, javíthat kapcsolataink minőségén, testi-lelki jólétet és pozitív gondolkodást eredményezhet. Előző életeink emlékeinek kulcsát tudatalattink őrzi. A tudatalatti elme egy csodás eszköz ahhoz, hogy megszabaduljunk hibásan őrzött, rosszul bevésődött viselkedés mintáinktól, tévedésen alapuló hiedelmeinktől.
Tárolja jelenlegi életünk összes eseményeit is, azokat is, amelyekre már rég nem emlékszünk. Ez elménk egy természetes védőfunkciója, hogy megóvjon minket attól, hogy ne emlékezzünk mindig a minket ért negatív eseményekre, illetve természetes szelekciós funkciót is betölt, hiszen amire nincs szükségünk, arra nem emlékszünk.
Képzeljük, csak el mi történne akkor, ha életünk minden eseménye a szemünk előtt lebegne és minden információ egyszerre lenne jelen gondolatainkban?!
Regressziós terápia során a tudatalattinkat tárjuk fel, hogy előhívjuk jelenlegi problémánk gyökerét. Amikor ez megtörténik, általában rájövünk, hogy milyen hibát esetleg hibákat követtünk el, akkor, amikor az esemény történt és még regresszióban kijavítjuk őket. Ez a jelenre olyan hatással bír, hogy maga az adott probléma megszűnik. Pusztán magának a történésnek az „újraélése” már tisztító hatású.
Az egyéni terápia során előzetes információkat kapok, a jelenlegi problémáidról, angyaloktól, szellemi vezetőidtől stb., így azokat átbeszélve indulunk el és oldjuk fel problémáid gyökerét, minden olyan információt megosztanak velem, amely a terápiához és a gyógyulásodhoz szükséges.
Azonban azt szem előtt kell tartani, hogy az mindenkinél egyéni folyamat, hogy milyen gyorsan érünk el javulást. Előfordult már egy alkalom után is , de van, akinél több hónapon keresztül folyik a tisztulási folyamat. Nagyon lényeges momentum, hogy a visszavezetések során te magad fogod megtapasztalni előző életed eseményeit, erre több technikát is ötvözök és mindenkinél egyénileg döntöm el, hogy melyiket fogom alkalmazni. Félned nem kell, mert védelem alatt állunk mindketten és nem láthatsz meg olyan eseményt, amelyet jelenlegi helyzetedben még nem tudnál feldolgozni. Egyrészről mert felettes éned nem engedi, másrészt plusz védelmet is kérek.

Amennyiben úgy döntesz, szeretnél eljönni hozzám, akkor kérlek jelentkezz be a megadott számon, vagy küldhetsz e-mailt is a reinkarnacioterapia@gmail.com-ra.
Kérdéseidre is szívesen válaszolok!

Bővebb informácio:

lelektitkok.blogspot.com, 06205545704

Telefon: 
+36205545704
Beküldte: | 2012. okt. 19. péntek - 14:21

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre