Bognár Tas | Önmegvalósítás.hu

Bognár Tas

"Azt mondjuk, hogy több hitet szeretnénk, de amit igazából akarunk, az látás." L. Dillow
Bognár Tas vagyok, auraszakértő és látó, kétgyermekes családapa. Kamaszkorom óta foglalkozom tudati technikákkal, majd 5 éves ázsiai kint létem alatt tökéletesítettem azokat tibeti mesterektől tanult gyakorlatokkal, amit ötvöztem a nyugati tudományok felfedezéseivel. Így alakult ki mindaz, amit klienseimnek az auraelemzés során adhatok.

Az egy órás személyes találkozón nem egyszerűen csak elemzésrõl van szó. "Átnézzük" a testi-lelki-szellemi erősségeket, gyengeségeket, blokkokat, és életmódbeli hiányokat. A mélyrehatoló elemzéshez használt speciális technikáim keleten és nyugaton elsajátított tanításokból és gyakorlatokból ötvöztem össze több éven keresztül. Tibeti mesterek és nyugati tudósok évszázadokon át kitapasztalt gyakorlati tudását hoztam haza Ázsiából (5 évet éltem kint), és használom azt a mindennapokban, amikor szükséges, és amikor dolgozom, továbbá tanítom is az auralátást és tisztánlátást több központban csoportosan, és egyénileg is. Mint kiderült: a megfelelő technikákkal elért módosult tudatállapotban mindenki látó! Nem kiváltságosok adottsága a hatodik érzék, bárki képes rá!

Egy auraelemzés auralátóval/tisztánlátóval hitelesebbnek mondható, hiszen pusztán az aura látványa soha nem adhatja vissza tökéletesen egy többdimenziós, többrétegű és intenzitású, részben folyamatos mozgásban lévő valódi aurának "mondanivalóját, ezért tisztánlátó nélkül az auraelemzés kicsit hiányos lehet. A keleti technikáknak köszönhetően pedig még mélyebbre hatolhatunk a test, a lélek és a tudat rétegeibe, illetve néha még azokon is túl, ha szükséges.

Közel 10 éve több 10.000 embert elemeztem, illetve több ezer tanítványt oktattam már országszerte az általam használt technikákra (www.auraszakerto.hu/tanfvisszajelzesek.doc), az utóbbi 3 évben pedig már skypeon keresztül jönnek tanítványok Kanadától Szingapúron át egészen Melbourne-ig. Javaslom online tanfolyamaimat Magyarul/Angolul minden távol élőnek, akár belföldről is!

Tas saját oldala:http://www.auraszakerto.hu

Telefon: 
+36204246114
Beküldte: | 2008. dec. 18. csütörtök - 18:34

Hozzászólások

0 hozzászólás