Önbizalom fejlesztés | Önmegvalósítás.hu

Önbizalom fejlesztés

Sokan keresik manapság az egészséges és erős önbizalmat, sőt egy egész szolgáltató ágazat is kiépült az igények kielégítésére. Vizsgáljuk most meg önismereti szemszögből, hogy miért van szükségünk az önbizalomra és a magabiztosságra, valamint hogyan lehet fejleszteni ezeket belső módszerekkel?!

Mi az önbizalom?

Az önbizalom a legtöbb ember számára ad egy tartást, magabiztosságot, mert tudom ki vagyok, mennyit érek, mire vagyok képes, - ezáltal tudok hinni magamban.
Ezek a megfogalmazások mind az önértékelésről szólnak, hiszen a helyes önértékeléssel érhetjük el azt a belső öntudomást, amikor ismerjük az értékeinket, az utunkat, lehetőségeinket. Az így megismert Önmagunkban aztán tudunk hinni, bízni, mert tudjuk mire vagyunk képesek és mire nem!

Ez teljesen egybevág azzal az önismereti alapelvvel, miszerint stabil önbizalom csak az őszinte és belülről fakadó önértékelésre épülhet.
Mit jelent ez?

Olvasd tovább >>

Az önbizalom fejlesztés mellett az őszinte önértékelést, önelfogadást, mások szeretését és a megbocsátást is elsajátíthatod a most induló Önismereti tanfolyamon:

Önismereti tanfolyam - vasárnap indul Budapesten

Szeretnél elindulni az önismeret és önmegvalósítás útján? 

Érzed, hogy a válaszok és megoldások benned vannak, csak felszínre kell hozni azokat?
Elméletben már mindent tudsz, csak azt nem tudod hogyan valósítsd meg?

A 4 részes "Önismeret alapjai" tanfolyamon elsajátíthatod az önismeret alap gyakorlatait és saját élményű tapasztalatot szerezhetsz az önismereti munkáról és annak sorsfordító eredményeiről!

Olvasd tovább >>

Őszi Önmegvalósítás tábor, Szentbékkálla

Önismereti tábort tartunk november elején a Balaton felvidék egyik gyöngyszem falujában. 

A tábor célja, hogy a résztvevők jobban megismerjék önmagukat, és ezáltal képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a sikerhez és boldoguláshoz vezető utat. Ehhez, négy napon keresztül önismereti előadások, beszélgetések, problémamegoldó meditációk, a nagyszerű társaság és a Te szándékod és tetteid fognak eljuttatni!

Ha kész vagy a megújulásra, ideje a változásnak, vagy csak egyszerűen sok kérdésed van az élettel, Önmagad működésével kapcsolatban, akkor ott a helyed. Az egyéni, személyre szabott gyakorlatok és a közös beszélgetések, feltárások mindenkinek lehetőséget biztosítanak, hogy tovább fejlődjön az útján! 

Olvasd tovább >>

Spirituális elvonulás 2.

Év elején már volt egy igen sikeres spirituális elvonulásunk, most ezt ismételjük meg, de a gyakorlásunkba néhány új eszközt is felveszünk:

Mint olvashattátok, mostanában jobban megérintettek a szentek, ereklyék energiái, az ezek által való fejlődési lehetőség. Ebben a táborban sokat fogunk dolgozni ezekkel az erőkkel, meglátogatjuk Szent Márton és más szentek ereklyéit, megidézzük, megérezzük a tiszta energiákat, majd magunkba fogadjuk azokat.

A másik újdonság azok a csoportos meditációk lesznek, amelyekben egymást segítve egy csapatként dolgozunk valamilyen célon, legyen az információ feltárás, problémamegoldás, gyógyulás, vagy egy teljes tudatosítási folyamat végigvezetése.
Ehhez hasonlót már próbáltunk a nyári tábor utolsó strandolós napján is, akkor mindenkinek nagyon tetszett és komoly fejlődési lehetőségekkel kecsegtetett. Most még nagyobbat harapunk az almába! ;-) 

A programot csenddel, jógával, transzlégzéssel, meditációval és kontemplációs gyakorlatokkal színesítjük.

Olvasd tovább >>

Összes programom:

Önismereti tanfolyam, Budapest tanfolyam Budapest okt. 13. 09:00
vasárnap
Transzlégzés Budapesten workshop Budapest okt. 13. 17:00
vasárnap
Megbocsátás önmagunknak és másoknak előadás Szombathely okt. 18. 17:30
péntek
Hogyan vonzzunk be normális pasit? előadás Győr okt. 19. 17:00
szombat
Önbizalom fejlesztés előadás Sopron okt. 20. 18:00
vasárnap
Spirituális elvonulás 2. tábor Szombathely okt. 24. 18:00
csütörtök
Őszi Önmegvalósítás tábor, Szentbékkálla tábor Szentbékkálla nov. 01. 10:00
péntek
Beküldte: | 2013. okt. 08. kedd - 13:35