Mit jelent az ítéletidő? | Önmegvalósítás.hu

Mit jelent az ítéletidő?

Ítéletidő, havazás, hóvihar, katasztrófahelyzet. Ez jellemezte a hosszú hétvégét Magyarországon. Rengetegen az utakon ragadtak, áram nélkül maradtak, fáztak, éheztek, féltek.
Joggal merül fel ilyenkor a kérdés, vajon milyen égi jel, figyelmeztetés vagy tanítás van ezek mögött? Valamit akar üzenni nekünk az Univerzum? Vagy csak egyszerűen most ilyen volt az időjárás?

A kérdések hiteles megválaszolásában sokat segít nekünk, ha eltávolodunk egy kicsit a ránk ragadt, -rakódott ezoterikus hitrendszerektől és józanul, tisztán önismereti szempontból vizsgáljuk meg az ügyet:

  • Mit jelent számomra ez az időjárás?
  • Mit váltott ki belőlem a katasztrófahelyzet?
  • Milyen érzések merültek fel bennem embertársaim vagy a saját szenvedésem kapcsán? 

Érdemes ezeket a kérdéseket nem csak így éber állapotban, felszínesen elintézni, hanem mélyebb tudatállapotban, akár meditációban, akár csak egy 1 perces befelé fordulás után megválaszolni! Meglátod, egészen mély, komolyabb válaszok is felszínre törhetnek, esetleg emlékek, gondolati összefüggések, felismerések is meglephetnek a mélyből.

Ami ilyenkor előjön, azzal dolgoznod kell, átélned, átérezned, olykor megfejtened, megértened, összeraknod. Ez mindig az adott tartalomtól függ.

Ha ezzel végeztél, akkor egy kicsit elvonatkoztatva magadtól, gondolkozz el azon, vajon másoknak milyen válaszaik jöhettek ugyanezekre a kérdésekre?
Nyilván ahány ember, annyiféle! Kit jobban megérintett, teljesen behavazott a probléma, más pedig csak alig tapasztalt, érzett át ebből valamit is.

Ez alapján elmondható, hogy ennek az égi katasztrófának sem volt globális, mindenkinek szóló égi üzenete. Viszont mindenkiben ott hatott, zaklatott fel, ahol van még feldolgozni való emléke, érzelme, tudattartalma.
Ha Téged megérintett, akkor dolgozz azon, amit kihozott belőled! Ha nem érintett meg, és még meditációban sem találtál semmi érdemlegeset, akkor nincs vele dolgod.

Feladvány:

  • Milyen üzenete lenne egy meteorbecsapódásnak, amely elpusztítja az összes életet a Földön?

Új párkapcsolat bevonzása - vasárnap

A Párkapcsolati tanfolyam-sorozat következő alkalmán az új párkapcsolat bevonzásán fogunk dolgozni. Ehhez megvizsgáljuk magunkban, hogy mire vágyunk valójában, majd a vágyainkat egy olyan egésszé rendezzük össze, amit aztán képesek is leszünk bevonzani.

Megtanuljuk, miért nem működnek tökéletesen a népszerű teremtős-kívánós-kivetítős-imádkozós bevonzó technikák. Mire kell odafigyelni, mi mindennek kell passzolni ahhoz, hogy a bevonzás valóban megtörténjen.

Olvasd tovább >>

Önismereti tanfolyam Dunaújvároson

Az önismereti, párkapcsolati és öngyógyító előadások során elég részletesen meséltem az önismereti gondolkodás alapjairól, valamint kipróbálhattál jónéhány meditációt is. 
A következő lépés, hogy a 4 részes "Önismeret alapjai" tanfolyamon elsajátítsd  az önismeret alapgyakorlatait és saját élményű tapasztalatot szerezz az önismereti munkáról és annak csodálatos eredményeiről!

A tanfolyam kiemelt témái és gyakorlatai: ....

Olvasd tovább >>

Önmegvalósítás tábor - áprilisban

A rendkívüli havazás miatt elmaradt márciusi tábort végül Nagyvázsonyban tartjuk meg egy nagyon szép panzióban, csendes, falusi környezetben.

Az elmúlt két táborban olyan jól megfértek egymás mellett az önismereti és spirituális gyakorlatok, hogy a márciusi hosszú hétvégén is ezekkel fogjuk feldobni magunkat!
Személyre szabott önismereti oldások, tartalmas lelki beszélgetések, a lelkünket megérintő meditációk, Tarot vetés, tánc és masszázs lesz a várható program.

A négy napos program elég időt ad arra, hogy a résztvevők kellően feloldódjanak, megnyíljanak Önmaguk és a világ felé, hogy szembenézhessenek elakadásaikkal és megtalálják a megoldáshoz vezető utakat is. A folyamatot önismereti tanításokkal, tanácsokkal és vezetett meditációkkal segítem, valamint a közösség, az újonnan kialakuló barátságok és emberségek is rengeteg támogatást adnak, gazdagítják lelkünket.

Az önismereti gyakorlatok mély hatását jól kiegészítik a spirituális gyakorlatok magasba emelő hatása, amikor megérezzük lelkünk ártatlanságát és Isten szeretetét.

A tábor 2 fő témája az anyagiak és a párkapcsolat rendezése lesz!!!  :)

Olvasd tovább >>

Beküldte: | 2013. márc. 20. szerda - 11:15