Van választásod: Újjászületés vagy halhatatlanság? | Önmegvalósítás.hu

Van választásod: Újjászületés vagy halhatatlanság?

2012 december 21: Világvége vagy dimenzióváltás?

Hónapokig nagy volt a csend, nem kaptam semmilyen világvégével ijesztgetős emailt, sem dimenzióváltásra buzdító facebook üzenetet, ezért kezdtem azt hinni, hogy a buli érdeklődés hiányában elmarad.
De a napokban megkérdeztem ismerőseimet, hogy mit gondolnak róla, és kiderült, hogy bizony többen is számítanak valami változásra. Többnyire tudatszint emelkedésre, valamiféle nagyobb megnyílásra, de volt olyan is, aki egy pár napos sötétségben hisz. Sötétség a fejekben? Majd megvilágosodás?

Lehetséges lenne, hogy a saját fejlődésre irányuló tetteink nélkül is, egy nagyobb spirituális fejlődést kapjunk ajándékba? Bevallom, ez erősen ütközik az eddigi elveimmel, de hát előfordulhat, hogy tévedek, és végül mégiscsak egy "nagy közös kozmikus beavatásban" részesülünk!
Meglátjuk!

Mindenesetre, ha van véleményed a témáról, írd meg! >>

Eljönnél egy 4 napos tudatszint emelő elvonulásra? >>

Újjászületés (rebirthing)

A múltkori Pesti transzlégzést szerettem volna valamivel feldobni, ezért szerveztem elé egy úgynevezett "Előkészítő" programot, ahol olyan gyakorlatokat végeztünk, amelyekkel kellően kinyílhatunk, ráhangolódhatunk a Transzlégzésre.
Nos, ez olyan jól sikerült, hogy többeknek már ott meg volt a Nagy élménye, amit én csak a transzlégzésben gondoltam, hogy majd kijön!
Miért?

Az előkészítő gyakorlatokban volt elllazulás, önismereti kérdések-válaszok, szívnyitás és szép lassan belefolytunk egy történetbe, amelyikben megélhették a résztvevők, hogyan születik meg egy lélek a finomabb rezgésű világból ebbe a durva anyagi világba, bele egy testbe. Ezt a gyakorlatot összekötöttük a légzéssel is és ettől annyira felerősödtek az élmények, hogy jó pár résztvevő újra megélte a saját születését, de volt olyan is, aki a gyermeke szülését élte végig, de immár jóval tudatosabban!
Mindannyiuk visszajelzése az volt a program után, hogy nagyon sokat kaptak ezekből az élményekből, sikerült megérteniük és elfogadniuk a születésük körülményeit, mint például a szüleik hozzáállását, vagy hogy miért is kellett leszületniük?!

    Olvasd tovább >>

Ki akar örökké élni? - Halhatatlanság Leonard Orr szerint

Miközben az Újjászületés témához keresgéltem olvasnivalót, ráakadtam az újjászületés (rebirting) légzés kifejlesztőjének, Leonard Orr-nak egy könyvére és annak előszavára. 
Teljesen ledöbbentem az ott olvasottakon, hiszen pont ugyan ezt tanítottam pár évvel ezelőtt az "öregedés és halál okának feltárása" témában valamelyik Tantra táborban. Az, akkor, valamelyik égi csatornából lejött, nem én találtam ki, de tudtam, hogy így van és most nagyon örültem annak, hogy mástól is ugyanezeket a gondolatokat olvashatom!

    Olvasd tovább >>

Transzlégzés előkészítő

A transzlégzés intenzitását, élményeinek mélységét és minőségét nagyban meghatározza, hogy mennyire nyitott, tudatos állapotban kezdünk neki a gyakorlatnak. Ha csak az utcáról esünk be, akkor nyilván nem lesznek olyan átütő élményeink, mint amikor egy hetes elvonulás sokadik napján kezdünk transzolni!
A kezdő transzlélegzőknél a nyitottságon, oldottságon múlhat, hogy egyáltalán lesznek-e élményeik, sikerül-e a gyakorlat, de olykor még a tapasztaltabb transzolók is elakadnak, ha nem hangolódtak jól rá a folyamatra!

    Részletek és jelentkezés itt >>

Beküldte: | 2012. nov. 21. szerda - 16:27