Képes vagy dönteni? | Önmegvalósítás.hu

Képes vagy dönteni?

Sok visszajelzés érkezett a legutóbbi levelemre. Kérdeztetek a döntésről, a kötődés elengedéséről, a gyász feloldásról, valamint a vasárnapi programról is.
Most a döntésképtelenségről és a tanfolyamról olvashatsz, legközelebb pedig a kötődés elengedésről és a gyász feldolgozásról írok.

Képtelen vagyok dönteni!

Sokan küszködnek azzal, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak dönteni. 
De vannak olyanok is, akik általában tudnak dönteni, mégis akad egy-két olyan élethelyzetük, amelyben valamiért döntésképtelenné válnak. Mi lehet ennek az oka?

A megoldáshoz rá kell látnod, hogy hol akadhat el egy döntési folyamat!  Olvasd tovább >>

Hozzájuthatok az “Élj tudatosan!” tanfolyam hanganyagához?

“Kedves Sándor!
Sajnos nem tudok elmenni a vasárnapi “Élj tudatosan” tanfolyamodra, mert igen messze lakok Budapesttől. Érdeklődnék, hogy készül-e erről is hangfelvétel és ahhoz miként juthatnék hozzá?
Nagyon szeretném elsajátítani mindazt a tudást, amiről az ismertetőben írtál. Problémáim vannak az elengedéssel és a döntés hozatallal is. Talán mindez a gyerekkoromból fakad, jó lenne ezekre is választ kapnom! … Válaszodat előre is köszönöm!
B. Mária“
 

Kedves Mária!
Felveszem a vasárnapi tanfolyam hanganyagát és kiegészítem vele a Sirály Életvezetés tanfolyamot. Ez kb. 1 hét a tanfolyam után, és ha addig megrendeled a Cd-t, akkor már a jövő hétvégén meghallgathatod az előadásokat és a vezetett meditációkat is.
...addig is: Élj tudatosan! ; )
Sándor
 


Nem vagyok biztos benne, hogy kell-e nekem ez a tanfolyam?

Semmi baj!
Van egy ajánlatom számodra:

Gyere el vasárnap a tanfolyamra és a végén meglátod, hogy kaptál-e új tudást, használható gyakorlatokat, vagy sem.

  1. Ha elégedett vagy, akkor kifizeted a tanfolyam árát.
  2. Ha nem, akkor megírod nekem, hogy mi hiányzott, miről szerettél volna még hallani és én meghívlak egy következő tanfolyamomra, hasonló feltételekkel.

Nos, mit szólsz hozzá?  
>>  Jelentkezés az “Élj tudatosan!” tanfolyamra.

Kellemes hétvégét kívánok!
Huszti Sándor

Beküldte: | 2011. nov. 18. péntek - 17:11