Boldog Dániel | Önmegvalósítás.hu

Boldog Dániel

bd02.jpg

"A boldogság rátalál arra, aki feléje fordul."
(Bert Hellinger)

Boldog Dániel vagyok. 18 éve gyakorlom a zazent (ülő meditáció), emellett megismerkedtem számos személyiségfejlesztő és terápiás módszerrel, és kapcsolatba kerülhettem őseink ránkhagyományozott bölcsességével egyes sámáni tradíciókban. Életem nehéz helyzetei során volt szerencsém megtanulni, hogy a Szeretet Fénye mindig ragyog - és ha feléje fordulunk, megsímogatja az arcunkat...

Az integrál szemlélet, mely Ken Wilber amerikai filozófus nevéhez fűződik, megadta számomra azt a szemléleti keretet, melyben megbékél egymással a sok ellentmondó tanítás és tapasztalat, egységes egésszé válik a kint és a bent, az én és a mi, az ész és a szív.

Az Integrál Akadémia végzett hallgatójaként kiscsoportokban tanítom az integrál szemléletet segítőknek, gyógyítóknak és mindazoknak, akik szeretnék egységes koordinátarendszerbe helyezni szerteágazó tudásanyagukat, érdeklődésüket.

Integrál tanácsadóként egyéni ülések sorozatával segítek a hozzám fordulóknak, hogy meglépjék életük következő lépcsőfokát, eljussanak egy önmegvalósító, szabad, belülről vezérelt élethez.

A Budapesti Hellinger Intézet család- és rendszerállító képzését elvégezve egyéni és csoporos családállításokat tartok, ahol a résztvevők megtapasztalhatják a valóság felismerésének erejét, a hála és a kiengesztelődés gyógyító hatását.

Telefon: 
+3630
Beküldte: | 2010. okt. 14. csütörtök - 11:35

Hozzászólások

0 hozzászólás