Nagyon izgalmas témák foglalkoztatnak mostanában! | Önmegvalósítás.hu

Nagyon izgalmas témák foglalkoztatnak mostanában!

Nagyon izgalmas témák foglalkoztatnak mostanában!
A heti Önismereti klub, az előadások és a személyes beszélgetések mindig adnak valami inspirációt, hogy most már írjam is le azokat a tanításokat, és gyakorlatokat, amelyeket évek óta hatékonyan alkalmazok az életemben és tanítok a tanfolyamokon. Íme néhány

Párkapcsolati Sirály csomag

A vasárnapi Párkapcsolati előadás kapcsán elkezdtem leírni a Párkapcsolati Sirály csomag írott változatát, amelyben szépen rendszereztem a párkapcsolati folyamatokat és az azokra alkalmazható önismereti technikákat.
Most röviden csak annyit, hogy a párkapcsolat 5 szakaszból áll az önismereti elgondolásom szerint: 

  1. Felkészülés a párkapcsolatra
  2. Kapcsolat bevonzása
  3. Párkapcsolat
  4. Kötődés elengedése
  5. Ismét egyedül

Rokonok

Egy rokonom rokona kapcsán elkezdtem összeírni azokat az önismereti technikákat, amelyekkel a rokonainkkal vívott konfliktusokat lehet rendezni. Mire a közepére értem, rájöttem, hogy ezeket nem csak a rokonok felé lehet alkalmazni, hanem gyakorlatilag bármelyik emberi kapcsolatra, így ez lesz az alapja az eddig hiányzó Emberi kapcsolatok - Sirály csomagnak.
Sokan kérték, hiányolták ezt a csomagot, hiszen minden emberi kapcsolat kezelésének a legfontosabb alapgyakorlatait tartalmazza majd. Remélem hamarosan értesíthetlek arról, hogy elkészült!

Pszichés betegségek

Mostanában elég sokat foglalkozom olyan betegekkel, akiknek pszichés problémájuk van. Úgy látom, hogy a pszichiátriai betegek egy részén pozitív változást sikerült elérnünk néhány alap önismereti gyakorlattal. Még  próbálgatjuk a technikákat, majd beszámolok a sikereinkről!
Hamarosan egy kómás beteggel is kapcsolatba kerülök, remélem tudok majd rajta is segíteni. Addig is, ha van ilyen betegségben szenvedő ember a környezetedben, akkor kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy segíthessek másoknak is!

 

2. Szembe-s-ülés találkozó

Ismét találkozhatunk egymással élőben, mindazokkal, akik rendszeres látogatói az Önmegvalósítás.hu-nak, akiknek sokat adott ez a weboldal a lelki fejlődésükhöz. Szeretettel várunk önmegismerőket, önmegvalósítókat, blogolókat, hozzászólókat, de kíváncsi olvasókat is, akik szeretnék élőben is megismerni a weboldalon kialakult közösséget, egymást!

 

Önismereti klub Budapesten, most már hétfőnként is!

Egészen jól éreztem magam a szerdai Önismereti klubokban, ezért úgy döntöttem, kihasználom, hogy van hozzá kedvem és indítok egy másikat is, egy másik helyen! Így most már kétszer is lehet önismeretet gyakorolni egy héten, beszélgetünk, fejtegetünk és önismereti meditációkat csinálunk.
Hétfő: Sziddhárta Központ, Budapest, VI.ker., Andrássy út 98.
Kedd: Angyalszív Egészségház,
Budapest, IX.ker., Lónyay utca 24.
Az Önismereti klub aktuális időpontjai.

 

SecretRandi, találkozás önmagunkkal...

Nagyon egyszerű a létezés, csak mi emberek tesszük bonyolulttá. Számtalan esetben tapasztaltam, hogy a megszokások, a ragaszkodás, vagy az illúziók miként teszik tönkre a pillanat varázslatát. Rá kell
ébrednünk, hogy pillanatokban élünk és nem vagyunk képesek nagyobb egységben uralni az időt.

 

Életünk dolgai - A. J. Christian előadása

március 19. 18:00
Debrecen, Best Western Hotel Kálvin-ban, Kálvin tér 4. sz.
Jegyek elővételben 1500 Ft-ért megvásárolhatók a Turmalin Házban, Debrecen, Csapó u. 19. T.:52/521-098, turmalin@vipmail.hu

 

Pálmalevelek, amire a sorsunk íródott - Oszter Tamás előadása

március 24. 18:00
Debrecen, Best Western Hotel Kálvin-ban, Kálvin tér 4. sz.
Jegyek elővételben 1900 Ft-ért megvásárolhatók a Turmalin Házban, Debrecen, Csapó u. 19. T.:52/521-098, turmalin@vipmail.hu

 

Kellemes hétvégét kívánok!
Huszti Sanyi

 

Beküldte: | 2010. márc. 12. péntek - 11:46

Hozzászólások

1 comment posted
Kirsikka képe
új Önismereti klub -rendszer
2010. március 17. szerda, 10:48 | Kirsikka

Nagyon tetszik ez az új rendszer, hogy egyetlen közös helyett személyre szabott meditációt csinálunk! Mert így sokkal gazdagabb a felmerülő témák lehetősége, és még többet tanulhatunk a mások problémájából, jó sok fejbekólintás élmény ér, olyan területeken, amire különben nem is gondoltam volna. Mégis ami felbukkan máshol, hat bennem is. Köszönet érte!

Sikka