Kiválasztottak a magyarok? | Önmegvalósítás.hu

Kiválasztottak a magyarok?


Beküldte: | 2009. febr. 16. hétfő - 06:36

Hozzászólások

7 hozzászólás
gyöngyház képe
Minden nép kiválasztott
2009. február 17. kedd, 13:24 | gyöngyház

Minden nép kiválasztott. Ahogy a szervezetben a szerveknek, az Emberiségen belül minden népnek van (elméletileg) egy helye, feladata. Mind egyforma fontos! Lenne... Azért van elcsúszva ez az egész világ, mert a jelenlegi felfogás rendkívül anyagias. És csak azok a népek kapnak valódi elismerést, amelyeknek ehhez van affinitásuk, tehetségük, ez a "hivatásuk" ezek a Földön.

A küszöbön álló változások miatt viszont valóban a jelenleg még nem annyira elismert népeknek lesz FELELŐSSÉGTELJES szerepe! Ezt azért hangsúlyozom, mert nagyon buta, kicsinyes dolognak tartom a mellverést... Ez nagy teher! Büszkeség, de felelősség is! A mellverők úgy érzik, a vállukra tudnák venni egy egész világ mentális és spirituális felemelésének terhét??!! Igen?????

Mert nekünk, a tibetieknek, az indiánoknak és a druidák leszármazottainak ez lesz a feladata. Segíteni! Felemelni! Önzetlenül mindenkit!

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
De jó, hogy ezt nem élem már meg!
2009. február 19. csütörtök, 1:56 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Huhhh! De jó, hogy ezt nem élem már meg!

Én még a saját felemelkedésemmel is csak kínlódok! Örülök, ha én kilábalok a magam poklából, nemhogy a tőlem elvakultabb, anyagiasabb lelkeket is még én támogassam?!   : ))

Jobb lenne, ha tennéd
2009. február 20. péntek, 8:07 | Vajna   Előzmény

Szerintem, ha valaki képes megállni és visszanyúlni majd felhúzni valakit, az őt is magasabb szintre emelheti. Sok jó ember közt könnyebb jónak lenni, mint sok rossz közt megmaradni jónak...

gyöngyház képe
Nem stimmel
2009. február 20. péntek, 8:39 | gyöngyház   Előzmény

Van egy "rossz" hírem! Most is épp ezt csinálod. :-)) De mi örülünk. neki. :-)

Kedves Gyöngyház! szívemből szóltál! :)
2009. február 20. péntek, 20:15 | Bochecha   Előzmény

Kedves Gyöngyház!

szívemből szóltál! :)

Minden bizonnyal
2009. február 20. péntek, 12:35 | zsuzsanya

Egy olyan nép, ami ennyi zseniális feltalálót és tudóst ad a világnak, csakis kiválasztott lehet.
Tudtunk már nagyon régen is valamit, hiszen voltak táltosaink, sámánjaink, rovásírásunk. Másoknak voltak druidáik, fáraóik, a maoriknak gyógyítóik, szóval más ősi népek is használták a szellem erejét.
Kérdezzük meg más népeket, hogy vélekednek rólunk!
zsuzsa

Kiválasztott
2009. február 20. péntek, 13:30 | Hiteles06

Láttam egy sorozatot mostanában. Csillagösvényen a címe. Szépen felsorakoztatják, mennyi mindenben voltunk elsők, hogy ősnyelv a mienk, hogy kezdettől itt éltünk, nem honfoglaltunk, csak visszajöttünk, hogy mi hordtunk először fehérneműt, hogy mi csináltunk először porlevest, és még rengeteg értékes és tényleg fontos dolgot adtunk az emberiségnek. Hát nekem is az hiányzott, mint az előttem szólónak: mások véleménye. Más nemzetek vagy más korok véleménye. Van Sanyinak egy gyakorlata, hogy írd össze a jó és rossz tulajdonságaidat, aztán hogy mit gondolnak mások, és mit szeretnél. Hát, ha ezt a magyarra megcsilnánk... (bocs, Sanyi, hogy rád hivatkozom, látom tele a puttonyod, kíváncsi vagyok meddig bírod a semmittevést) Sajnos más nemzeteknek itt-ott elég kemény a véleménye rólunk. De nekem ez se számít, meg az se, hogy igaz-e vagy sem, hogy ősnyelv a mienk. Csak jól szeretném magam érezni. Úgy kimenni az utcára, hogy ne azt lesse mindenki, hogy mennyivel rosszabb a másiknak, mert akkor neki egy kicsit jobb... A túlzott önbizalom, vagy nagyképűség szerintem senkinek se jó. De persze amellett, hogy most jól felhúztam magam, semmit nem értem el.
Ja, és nekem a bibliaórán arra a kérdésre, hogy miért a zsidók voltak a kiválasztott nép, azt mondták, hogy véletlenszerűen. Bárki más is lehetett volna. És éppen annyi hátránya volt, mint előnye. Amint az utóbbi időben láthatjuk, inkább hátránya.
Miért lenne jó nekünk kiválasztott népnek lenni? Vagy miért jó bárkinek kitűnni a többiek közül, mikor az úgyse tart örökké?
Jó nagy hülyeségeket tudok kérdezni...