Üzenet | Önmegvalósítás.hu

Üzenet

Hozzászólások

49 hozzászólás
hajni840203 képe
Az oldal
2010. január 04. hétfő, 1:26 | hajni840203

linkjét -ahol ez a szöveg megtalálható- nem tehetem ide, de akinek kell üzenetben elküldöm.
Szeretettel

Szia Hajni!
2010. január 28. csütörtök, 22:51 | kobold   Előzmény

Azokat a linkeket nem tudom megnyitni, amúgy meg nincs ott semmi. Akkor ügyetlen vagyok.

Nem tudom, h kitől származik az üzenet, de az biztos nem az Atyától. Tapasztalatom szerint az Atya nem üzenget csak úgy.
A másik, h ilyen hosszút sem közölnek.
Még másikabb, h a formátuma nem ilyen az üzeneteknek.
Még még tovább, az üzenetek nem fenyegetnek, és nem alkalmaz szankciót, ha nem így-úgy cselekszünk.!!!

Bocsi, de ez csak ez én általam hallott üzenetekből, és a gondolataimat írtam le. Helyesbítek. Mármint nem nekem jött az üzenet, hanem a vki közvetítette...

SziaSzia Kobold

hajni840203 képe
Szia,
2010. január 28. csütörtök, 23:21 | hajni840203   Előzmény

a YouTube-os linkek nálam működnek, nem tudom mi baj lehet vele. talán a profil miatt...?
azért ide teszem még egyszer profil nélkül:
http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY
http://www.youtube.com/watch?v=26MhrpCcy5M

A fenti üzenetet pedig egy kedves ismerősöm küldte, ő is kapta, én is csak továbbítottam. Mindenki aki elolvassa bent eldönti neki szól-e vagy sem.
minden jót neked :), üdv:hajni

Szia Hajni!
2010. január 28. csütörtök, 23:36 | kobold   Előzmény

Ahh, sikerült, vmi megjelent. Köszönöm, így már tudok vmit kezdeni vele, remélem.

Én csak azt írtam le, ami útmutató lehet az eldöntésben. ott bent... Hátha sikerül igazikat találni máskor is...

SziaSzia Kobold

Igazából a hüleségek jönnek-mennek! Hallottam olyanról, aki
2010. január 29. péntek, 0:06 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Igazából a hüleségek jönnek-mennek! Hallottam olyanról, aki látott olyaki, hallott olyanról, aki megkapta valakitől dolgok alapból gyanúsak! Amikor megjelent itt ez az "üzenet", akkor rákérdeztem én tőlem magasabb szinten és onnan az a válasz jött, hogy nem kell rá adnom, mert nem onnan jött, mint amit írnak, szóval nem tiszta a dolog! Szóval, Koboldhoz csak csatlakoznék, mint megerősítés! :)

Szia Péter!
2010. január 29. péntek, 1:13 | kobold   Előzmény

Igazából az a baj, h tényleg el is hiszik. Pedig amiket leírtam az még csak a nagyvonalban válogatás, aztán jön a finomabb. De nem, inkább megsértődés, vagy másikat sérti ahol éri. Szerintem, még igazi üzenetet nem kapott. Olvastam olyan üzenetet a mailomra kaptam, h "a kormány azonnal mondjon le" :-)
Hihetetlen. Az emberi butaság.

Itt az lenne a jó, ha megbeszélnénk mindent, tanácsokat adnánk stb egymásnak. Aztán a más szemlélet bántása helyett inkább okosodnánk, és nem az alapvető hülyeséget sokszoroznánk. Azért az alapvetőt, mert az alappal is hiba van, amit még józan paraszti ésszel is meg lehetne mutatni, h hibás. A másabb, nehezebb, magasabb szemléletet viszont megérteni, és elgondolkozni kellene. Hiszen, mindenki máshonnan indult el. Ettől még lehet csudijó dolog, és beilleszthető az adott ember ismeretébe is.

Sokszor kritizálnak is, de megszoktam lassan. Ha mindig szó nélkül marad, akkor csak terjed, és fertőz. Így én is lehetek hülye más szemében, és akkor elgondolkozom rajta, majd ismét okosodtam valamit, vagy marad mindenki a hitében.... De ha szid, akkor is lehet igaza, csak mondja el, miért, hogyan, mit mondtam rosszul. Tényleg szoktam nagyon sűrűn írni, és szinte nem is érthető... Ezt meg is kaptam már itt, de igaza volt. Azóta kicsit bővebben írok. De az alapot nem tudom betűkkel átadni. Sajnos.

Biztos mára elég volt belőlem, el is megyek tv nézni. A palota ékköve c sorozat. Sok hasznos infó van benne. Gyógyításról, emberi természetről, fini kajáról, és megmutatja, milyen is az egyszerű ember akkortájt. Szinte bevettek mindent, mint a kanalas orvosságot. Az is jól látható a filmben, ahogy a történést pont ellenkező írányba fordatják. Ahogy két irányból is lehet szemlélni ugyanazt a cselekményt. Ha akarom, akkor a rossz oldalát bizonyítom, ha akarom, akkor a másikat. És gondolkoznak, hogyan lehetne megoldani a helyzetet parancs megtagadás nélkül, de mégis nyerjen. csodálatos ötletek, és mégis egyszerűek. Jaaa, ez film ajánló volt. Más szemmel is nézni.!

SziaSzia Kobold

hajni840203 képe
szia Kobold
2010. január 29. péntek, 11:53 | hajni840203   Előzmény

Köszönöm a véleményedet, részemről nincs belőle sértődés :) Bevallom én nem kérdeztem rá vajon hiteles-e vagy sem. Csak azért tettem ide, mert aki küldte szintén spirituális úton jár már elég régen. (pl. v-ös fokozaton gyógyít nadin)
Hogy hiszünk-e benne vagy sem, szerintem teljesen mindegy. Ha valaki elolvassa és pozitív érzelmeket kelt benne, már akkor megérte :) ...de ez csak az én véleményem.
minden jót!

5-ös nadi nem gari arra, hogy valaki jó uton jár vagy annyira
2010. január 29. péntek, 12:24 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

5-ös nadi nem gari arra, hogy valaki jó uton jár vagy annyira (hiteles) spiris személy! Nem kötekedésnek szánom. Én is ismerek mindenféle nadist, meg magam is az "vagyok/voltam"!

Szia Hajni!
2010. január 29. péntek, 17:09 | kobold   Előzmény

Szerintem kicsit máshol fogod meg amit írtam. Teljesen mindegy, h a nadit mikor hol alkalmaz,.... Mit hogyan lát, űrhajós, vagy zongorista.... Az egész az üzenetről szólt.!!! Ettől még lehet kiválló nadis, és gondolom az is. Semmi másról, csak az üzenetről szóltam, ami sztem nem volt valós, az említett alap kritériumok szerint. Semmi más. Én sem vagyok jó kinezológus, nem is akarok abban a szakmarészben dolgozni. Talán jó nadis, de ne akarjon médium lenni, ha azt nem jól teszi. Remélem így már érthető volt, mire akartam kitérni. Most nem beszéltem szépen, és mellé. Hanem a tényt közöltem, az én olvasatomban. Ezért bocsánat.....

Én is köszönöm, h nyitottak vagyunk egymás felé. Nincs sértődés, hanem mindketten okosodunk egymás által....

SziaSzia Kobold

hajni840203 képe
Értem, minden oké
2010. január 29. péntek, 22:14 | hajni840203   Előzmény

Azért egy mesének elmegy még ha -mint kiderült- nem is hiteles, és biztosan nem rossz szándékból írták: "A szeretet fénye gyúljon ki minden ember szívében"

"Ezért bocsánat..." és nincs miért bocsánatot kérned :)
minden jót, üdv:hajni

Szia Hajni!
2010. január 29. péntek, 22:32 | kobold   Előzmény

" és biztosan nem rossz szándékból írták" ---Ebben teljesen biztos vagyok.

SziaSzia Kobold

jaguar képe
jószándék..
2010. január 29. péntek, 23:26 | jaguar   Előzmény

Én csak azt nem értem mi értelme az ilyen üzeneteknek? Hogy jószándékból írták volna? Hmmm, jószándék, bizonyos utak vannak ezzel kikövezve.
Kinek hasznos ez és mi a célja vele? Mert nekünk itt az oldal látogatóinak aligha mond új dolgokat. Akinek meg igen, és ilyen formában találkozik ezekkel az infókkal először... hááát... nem lennék a helyében, egy életre elmehet a kedve a "természetfeletti" dolgoktól.

Nagyon jó példa még erre a fajta jószándékra az alábbi videó:
http://www.youtube.com/watch?v=w0mOmdK-fSc
erre egy átlagember reakcióját - aki mástól még nem hallott ilyen "vad" dolgokat - mindenki el tudja képzelni szerintem.
Szóval akkor mi a cél?

hajni840203 képe
Nekem van 1 TIPPem;
2010. január 30. szombat, 0:05 | hajni840203   Előzmény

nem biztos, hogy az info a lényeg, sokkal inkább az, hogy mit ébreszt benned, és hogy képes vagy -e azt elfogadni ;) ...hogy eredetileg miért írták, azt csak a szerzője tudná megmondani :)

Szia jaguar
2010. január 30. szombat, 21:16 | kobold   Előzmény

Akkor nézzük valósan, és kertelés nélkül.....A jó szándék azért mert megosztotta velünk. az már más kérdés, h semmi köze nincs az információhoz, a csatornázáshoz, médiumitáshoz...stb. De Ő ezt nem tudja, hanem csak azt gondolja, h "hű üzenet jött rajtam keresztül". Sajnos/szerencsére, nem lehet mindenki médium. Igazi mediális üzenetet még nem ismer. Valósan a belső világából jött az "üzenet", amit szeretne hallani. De nem az ego volt. Talán ez mutatja a jó szándékot. Az is igaz, h használni nem lehet, és ahogy írod, aki először lát ilyet, annak elmegy a kedve az ezotériától, ls marhaségak, szemfényvesztésnek fogja elkönyvelni. Ahogy szoktam mondani, "ha segíteni nem tudok, akkor ne is ártsak". De ezt már írtam vmikor itt...

SziaSzia Kobold

fehercsongor képe
Bőrönd lelki értékekkel teli , és egy nyálas csók a szabad
2010. január 29. péntek, 23:01 | fehercsongor

Bőrönd lelki értékekkel teli , és egy nyálas csók a szabad akaratnak . Jelentem : a Szeretetzombi Útra Kész ! Üdvözlettel : felacso

hajni840203 képe
Rohamos rezgésszám emelkedés a Kárpátokban
2010. február 08. hétfő, 18:39 | hajni840203

Körlevélből (K. Zoltán írja febr.6):
"2009. december 10-én találkoztam nyíregyházi Barátommal, aki a következő információt mondta el nekem: Szeptember vége felé a Kárpát-medencében a rezgésszám elkezdett megemelkedni, napi 10 egységet növekszik az Ongostrom skálán. /Ezt a skálát a Japánok használják elsősorban./ Az átlagos, egész Földre jellemző rezgésszám 3600 körül volt a jelzett ideig, ezt követően jellemzően csak a Kárpát-medencében megkezdődött ennek emelkedése. December 10-én, a találkozásunk napján már 4400 volt a ez szám. A Szellemvilágtól kapott információja alapján azt is közölte, hogy amikor ez a rezgés eléri a 6000 körüli értéket, a Kárpát-medencében már nem nagyon lesznek olyan emberek, akik erős ellenerőt fejtenek ki a Magyar Néppel szemben, mert nem bírják elviselni ezt a rezgésszám emelkedést. Nagy valószínűséggel elhagyják az országot, vagy visszatérnek a Teremtőhöz. Nem írtam volna le ezt a tájékoztatást, ha tegnap / február 5-én, pénteken/ nem hívott volna egy másik kedves ismerősöm és el nem mondja, hogy üzenetet kapott a Szellemvilágtól. Közölték Vele, hogy a Kárpát-medencében a rezgésszám emelkedést meggyorsítják és arra kérték, minél több emberrel közölje, hogy saját, jól felfogott érdekükben napi 10 percet tornázzanak, vagy ennek megfelelő mennyiségű mozgást végezzenek /pl. 30 perc séta/ mert a gyorsított rezgésszám emelkedést e nélkül nagyon nehezen fogják elviselni. A tegnapi nap folyamán a rezgésszám elérte az 5200-as értéket. Ha ez felgyorsul, akkor arra is van esélyünk, hogy a választásokig, vagy még egy kicsit előbb elérje a 6000-res értéket."

jaguar képe
bővebb infók?
2010. február 08. hétfő, 19:08 | jaguar   Előzmény

egyéb gyakorlati tanácsok nincsenek vajon? alkohol, drogok kerülése? én már most nehezen viseltem ezt a hétvégét, lehet hogy már azt érzem? :)

hajni840203 képe
Sajnos többet én sem tudok,
2010. február 08. hétfő, 21:57 | hajni840203   Előzmény

de megpróbálok utána érdeklődni. "alkohol, drogok kerülése" szerintem mindenképpen! Alapból sem lesz könnyű, hát még azok társaságában. ...Elfogadás -mert ilyenkor sok 'szemét' jön fel a mélyről. (nekem jött ma is bőven...)

u.erika képe
Szia Hajni!
2010. február 08. hétfő, 22:03 | u.erika   Előzmény

Erröl a rezgésszám emelésröl kérdeznék.

A sportal azt kell elérnünk hogy emeljük a saját rezgésszintünket?

Üdv.Erika

hajni840203 képe
Szia Erika,
2010. február 08. hétfő, 22:25 | hajni840203   Előzmény

ezt az üzenetet én is így kaptam ahogyan az idézőjelben látod, én nem vagyok szakértője ennek a rezgésszint dolognak, akitől megtudtam attól érdeklődöm most én is levélben további infókért. Nem tudom a sportolás része mit akar jelenteni, ...esetleg talán a szív miatt kell... Amint megtudok valamit, majd írok.
Szia :)

u.erika képe
Köszi Hajni!
2010. február 09. kedd, 8:37 | u.erika   Előzmény

Elöre is!
Mindenesetre engem nem annyira érint ez a felhívás,hisz rendszeresen sportolok.(egyéni szorgalommal)
A levelemet inkább a Sport és Spiritualitás blogban folytatnám.

Üdv:Erika

sporttal szerintem azt kell(!) elérni, hogy fittebb, erősebb leg
2010. február 09. kedd, 1:46 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

sporttal szerintem azt kell(!) elérni, hogy fittebb, erősebb legyen a tested, hogy bírja "gyűrődést", capisi? :D

zsuzsa9421 képe
Rezgésszint növelése
2010. február 09. kedd, 9:41 | zsuzsa9421   Előzmény

12 kristály van, ami a DNS aktiválást elősegíti, mert majd 12 szálas DNS-e lesz mindenkinek
Ametiszt,1 szál, 2 szál, hegyikristály, 3.tigrisszem, 4 rózsakvarc,5szodalit, citrin6,labradorit7,pirit8, szugelit9, mangánkarbonát10,11csaroit, 12holdkő.
Az ásványokat vízbe lehet helyezni 10-14 napra, napi 5-10 cseppet fogyasztva emeli a rezgészámot, és a Dns-t aktiválja.
Én az ivóvizemet ráöntöm a pohárban lévő ásványokra és leiszom a vizet.Átlag embernek 200-400a rezgése, a hegyikristálynak 4000 a rezgése másodpercenként.

zsuzsa9421 képe
Energia,
2010. február 09. kedd, 10:46 | zsuzsa9421   Előzmény

A galériába kitettem az ásványok képét

jaguar képe
Nekem ott a legfurcsább hogy említi a választásokat a végén..
2010. február 09. kedd, 10:26 | jaguar   Előzmény

Nekem ott a legfurcsább hogy említi a választásokat a végén.. Akkor borulni fog a papírforma meg minden? :) Hogy addigra lesz egy olyan szint, amit már nem bírnak elviselni a "Magyar Nép" ellenségei, kb így írja. De mi van azokkal a magyarokkal akik mondjuk húsfogyasztók, mert ahogy kiveszem ezekből az infókból, húsfogyasztással sem lehet majd megcsinálni ezt az ugrást, az is jócskán lehúzza a rezgésszintet nemde?

hajni840203 képe
Keresgéltem...
2010. február 09. kedd, 11:08 | hajni840203   Előzmény

és több oldalon is megtaláltam ezt az írást, itt például http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=4084&page=86 van pár érdekes hozzászólás is.

Akitől én tudtam meg ezt a hírt K.Tamás maga is egy eléggé ismert "közvetítő" (vagy valami ilyesmi, nem értek ehhez és ő ezt írta erről: "Január első napjaiban kaptam a saját csatornáimon is erre vonatkozó igen gyors emelkedésre utaló üzenetet, számokkal nem tudom mérni, de a fenti körlevél alaphíre szerintem is igaz."

Szerintem is inkább az "alaphír" a lényeg, a körítést már az az egyén egója is hozzá tehette aki leírta, továbbadta ...stb hiszen ez alapból egy körlevél útján terjedt el.

A levélben ez áll:"...akik erős ellenerőt fejtenek ki a Magyar Néppel szemben, mert nem bírják elviselni ezt a rezgésszám emelkedést. Nagy valószínűséggel elhagyják az országot, vagy visszatérnek a Teremtőhöz." ezt lehetne így is írni -megszoksz vagy megszöksz ;) De ha ez így van, akkor ez mindenkire vonatkozik, ugyanúgy a Magyar emberre is mint bármilyen más nemzetiségűre...

Ha tud valaki erről többet, vagy van véleménye/érzése a fenti hírrel kapcsolatban az írja meg ;)

Nem áll módomban vaktában elítélni dolgokat inkább, de az a
2010. február 09. kedd, 11:37 | Szabó Peti (útkereső)   Előzmény

Nem áll módomban vaktában elítélni dolgokat inkább, de az a fura gondolat jutott eszembe ezekkel kapcsolatosan, hogy ezek hoax-ok(megtévesztés, beugratás). Mivel egyre inkább nyitottak az emberek erre, ezért új formában a Küld tovább dolgok kezdik "itt" is felütni a fejüket!

Hitelesség azonnali erősítése - "saját csatornámon"! Okés! Lehet! Miért ne? Csak nekem ez még annyira furának tűnik! Nem mondom azt, hogy igaz volna, de azt sem, hogy nem!

zsuzsa9421 képe
A vitainditó médiumi közvetítésnek 50%-os az igazságtartalma./
2010. február 09. kedd, 11:43 | zsuzsa9421   Előzmény

A vitainditó médiumi közvetítésnek 50%-os az igazságtartalma./

Ezt ma kaptam.
2010. február 09. kedd, 12:31 | Kassay Noémi

Ezt ma kaptam.
Mit szóltok hozzá?

Szeretett Barátaim!

2009. december 10-én találkoztam nyíregyházi Barátommal, aki a következő információt

mondta el nekem:

Szeptember vége felé a Kárpát-medencében a rezgésszám elkezdett megemelkedni,

napi 10 egységet növekszik az Ongostrom skálán. /Ezt a skálát a Japánok használják elsősorban./

Az átlagos, egész Földre jellemző rezgésszám 3600 körül volt a jelzett ideig, ezt követően

jellemzően csak a Kárpát-medencében megkezdődött ennek emelkedése.

December 10-én, a találkozásunk napján már 4400 volt a ez szám.

A Szellemvilágtól kapott információja alapján azt is közölte, hogy amikor ez a rezgés eléri a 6000

körüli értéket, a Kárpát-medencében már nem nagyon lesznek olyan emberek, akik erős ellenerőt

fejtenek ki a Magyar Néppel szemben, mert nem bírják elviselni ezt a rezgésszám emelkedést.

Nagy valószínűséggel elhagyják az országot, vagy visszatérnek a Teremtőhöz.

Nem írtam volna le ezt a tájékoztatást, ha tegnap / február 5-én, pénteken/ nem hívott volna

egy másik kedves ismerősöm és el nem mondja, hogy üzenetet kapott a Szellemvilágtól.

Közölték Vele, hogy a Kárpát-medencében a rezgésszám emelkedést meggyorsítják és arra kérték,

minél több emberrel közölje. hogy saját, jól felfogott érdekükben napi 10 percet tornázzanak, vagy

ennek megfelelő mennyiségű mozgást végezzenek /pl. 30 perc séta/ mert a gyorsított rezgésszám

emelkedést e nélkül nagyon nehezen fogják elviselni.

Tekintve, hogy ez az információ teljesen megegyezik az én méréseimmel, ezért teszem ezt most közzé.

A tegnapi nap folyamán a rezgésszám elérte az 5200-as értéket.

Ha ez felgyorsul, akkor arra is van esélyünk, hogy a választásokig, vagy még egy kicsit előbb elérje

a 6000-res értéket.

Megjegyzéseim a leírtakkal kapcsolatban:

Ahogy korábban is jeleztem a magyar Nép ISTENI ERE-je 618. /Bővebb információ: www.napfonat.hu /

Ezt Isteni ajándékként kaptuk és ehhez a Népnek fel kell nőnie. Én biztos vagyok abban, hogy a Teremtő

ajándéka ez a rezgésszám emelkedés, mert így mindenféle erőszak nélkül meg lehet oldani a igazi rendszerváltást.

Aki nem tud lépést tartani, annak fel is út, le is út.

Zseniális megoldás… Szeretném elmondani azt is, hogy ez a folyamat már elkezdődött, még akkor is, ha a média

nem nagyon tájékoztat erről – szokás szerint. /A folyamat a kivándorlásra vonatkozik./

Kedves Barátom!

Arra szeretnélek megkérni, hogy küldd tovább ezt a pár sort, még akkor is, ha nem tudod elfogadni a benne

leírtakat. Nagyon fontos, hogy minél több emberhez eljusson, mert a Szellemvilág ezt kérte. Szánjatok rá

napi 10, vagy 2x5 percet egy kis gimnasztikázásra, mert a magatok dolgát könnyítitek meg.

Örök szeretettel: Kristóff Zoltán

Budapest, 2010. február 6.