paranormális | Önmegvalósítás.hu

paranormális

Szép napot kívánok Mindenkinek!
Szeretném meg köszönni az előző írásomhoz a hozzá szólásokat! Nagyon sajnálom,hogy egy kis nézet el térés alakult ki miatta,nem volt szándékomban. Van amit tisztázni szeretnék!
Egy eléggé reális gondolkodású ember vagyok aki,ráadásul nem is félős:ha nem ilyen lennék évek óta nem mernék egy eléggé kietlen helyen (ami elég nagy is) egyedül élni.

Amit most le írok, annak már tíz éve,de ha rá gondolok ugyan olyan félelmet érzek,mint akkor..

Titeket is állandóan kidobál a net az utóbbi hetekben? Meg az msn? Meg elhallgat a telefonotok, nincs kapcsolási hang, szétbont a vonal?
Kértem az én okos barátomat, ugyan nézze már meg a gépet, mi baja. Nincs magyarázat.

Volt bennem egy olyan gondolat mélyen, hogy ezt az a változás okozza, ami most végbemegy. Mentális fejlődésről beszélek, nem a világválságról. :-))

Ma délután elmerengtem a tükör előtt. Csak néztem a saját szememben lévő sötétségbe a tükrön át, és semmire sem gondoltam. Egyszer csak olyan érzésem támadt, mintha a tükör taszítana el magától. Egész testem dőlt hátra, mintha valaki hátrafelé húzna. Nem tudtam mire véljem, csak hagytam magam. Nem is tudom miért tettem, nem volt semmi célom. Csak úgy megtörtént. Hirtelen nagyon fura érzésem támadt, és akkor valami olyasmi történt, amitől még most is borsódzik a hátam.

dobokocka.jpg

Pakolgattam itthon a lomjaimat és találtam az egyik dobozban egy kőből faragott mécsestartót, benne két dobókockával. Eredetileg nem tartoztak össze, de már évek óta együtt tároltam őket, így minden költözésemnél találkoztam velük.

Éppen ideje, hogy előkerültek, mert most legalább lemérhetem magam dobókocka dobásban is!
Vajon a kockák befolyásolására valóban képesek vagyunk, vagy csak a szerencsén múlik, hogy hanyasat dobunk? A parapszichológusok szerint vannak, akik képesek előre meghatározott értékeket a statisztikailag hihetőtől gyakrabban kidobni. TalánNekem is sikerül!

Számos különleges képesség létezik a paranormális világban. Jónéhány példát hollywoodi filmekben is láthattunk már, de most "A kiválasztott" című műsorban is látunk majd ámulatbaejtőeket.

Írd meg, szerinted melyik paraképesség lenne a legkülönlegesebb, melyik múlná felül mindegyiket!
Vajon melyik természetfeletti képesség vinné el a pálmát, akár a TV2 műsorában is?!

Írhatsz valós, kitalált vagy akár humoros képességeket is, a lényeg, hogy megindítsd a saját és a mi fantáziánkat is!

kivalasztott.jpg

Ez a műsor is megosztotta a közönséget. Vannak, akik rajonganak érte és vannak, akik ki nem állhatják! Valóban parafenoméneket látunk a TV 2 - "A kiválasztott" című műsorában, vagy csalók, bűvészek lépnek fel a showműsorban? Neked mi a véleményed?

Tartalom átvétel