Mi hülyíti a rendszert? Mentális aktivitás és a net. | Önmegvalósítás.hu

Mi hülyíti a rendszert? Mentális aktivitás és a net.

Titeket is állandóan kidobál a net az utóbbi hetekben? Meg az msn? Meg elhallgat a telefonotok, nincs kapcsolási hang, szétbont a vonal?
Kértem az én okos barátomat, ugyan nézze már meg a gépet, mi baja. Nincs magyarázat.

Volt bennem egy olyan gondolat mélyen, hogy ezt az a változás okozza, ami most végbemegy. Mentális fejlődésről beszélek, nem a világválságról. :-))

És az előbb megerősítést nyertem. Barátnőmmel erről beszélgettünk. Neki elég nagy a mentális ereje. Mesélte, hogy régebben nem tudta még kontrollálni, és állandóan szétdurrantotta az izzókat, törtek a tükrök, ablakok, üvegek. Még most is beremeg a tévéképernyő és pislog a lámpa, ha nagyon ideges. :-)
És akkor rájöttem: ugrásszerűen megnőtt valószínűleg az épp megnyíló, illetve tudatára ébredő emberi elmék mennyisége. Ez zavar be globálisan a netnek, hiszen a virtuális háló a legérzékenyebb rendszer jelenleg. Csak impulzusokból áll.

De ha belegondolok, mégis lehet kapcsolat a világválság és e közt. Véleményem szerint egyébként ez a válság gerjesztett. A hogyanról lehetne vitázni, de hogy szándékosan generálták, az tuti.
Viszont MÉRT PONT MOST jutott eszükbe a Valakiknek ezt tenni?? Az ő tudatukat is irányítja "Valaki", ugyebár...
A végköveteztetése az agymenésemnek az, hogy úgy kellett lennie, hogy meggyengüljön az emberek szemében ez az anyagi világ. Gazdasági válságok idején az ember lelke könnyebben fordul vissza a Fennvalóhoz. Tehát ez a fordulat is a mentális nyitást erősíti, gyorsítja.

Agymenés vége. Ha eszembe jut újabb összeesküvés-elmélet, szólok! :-))))

Beküldte: | 2009. ápr. 10. péntek - 11:50

Hozzászólások

3 hozzászólás
ArkAngyal képe
Felvetett kérdéseid...
2009. április 12. vasárnap, 7:56 | ArkAngyal

Nahát, már megint bebizonyosodott, hogy nincsenek véletlenek!
Éppen most tettem fel egy filmet az új blogomba (ami megerősíti a te leírásod), Eltitkolt információk címmel. Talán (illetve egyértelműen) abban benne van mindarra a kérdésedre a válasz, amit itt feltettél, és teljesen jogosan tetted!
Egyet értek, mikor a mentális ébredéseket, és megerősödéseket említed.
Új tudat kezd kialakulni (már korhatár se meghatározó), és már új tudatú emberkék születnek le a földre.
Ők hiába még csecsemők, vagy csak pár évesek, már tanulnunk kell tőlük.
Minden cselekedtük, reakciójuk valamire felhívás, valamivel szembesíteni akarnak minket, és a szülőket, testvéreket, rokonokat. Ellenben, ugyanúgy "dicsérnek" is, ha valamit jól csinálunk, vagy gondolunk.
Úgy ronthatjuk el velük való kapcsolatunkat, dolgunkat, ha ezek a gyerekek öntörvényűek lesznek. Akkor lesznek öntörvényűek, ha a nevelésük folyamán nem vesszük figyelembe az adottságaikat, és pl. hiperaktivításukat betegségnek gondoljuk, és annak "megfelelően" is kezeljük. Nagy hiba. Hiperaktív betegség nem létezik, kitalált betegség, a gyógyszerlobbi hozta létre. Nincs rá orvosi gyógymód, egyszerűen önmagához (adottságaihoz, képességeihez) képest inger-szegény környezetben van az ilyen gyermek. Figyelni kell rájuk, és mentális érettségükre. Új tudattal rendelkeznek...
Többi válasz, illetve a megerősítések (a helyes "összesküvés" elméletedről) a filmben található...

ArkAngyal

ui.: Még van egy másik, 3 részes film is a 'tulajdonomban', ha kéred, azt is megosztom. Az a film még részletesebben boncolgatja a különböző témákat. Azért nem tettem még fel, mert először ez a film is (önmagában) elég sokkoló, meg kell emészteni, utána tudjuk befogadni a többit, a témákat részletezve...

:)
2009. április 21. kedd, 12:01 | Névtelen (útkereső)

szióka!

igen-igen! pont ezen mentünk mi is keresztül, okos számítógépesek, újratelepítés... semmi változás... a net és az msn ledobál... arra eddig nem gondoltam, hogy ennek ilyesmi oka is lehet, amit felvetsz...
én még mindig a gépre gyanakodtam, és nagyon hálás vagyok a "véletlennek", hogy rábukkantam a cikkedre.. így megtudtam, hogy ez nem csak nálam van így... vagy a te gépednek is ugyanaz a baja véletlenül, mint a mienknek????
jó lenne tudni, hogy hány gépnél jelentkezik egyszer csak ugyanez a probléma... mert ha soknál.....
nos akkor szuper lenne... akkor talán tényleg változik valami az emberek tudatállapotában... :))))
minden esetre én azon vagyok.. :)
no páá....
Lujza

ja igen
2009. április 21. kedd, 12:03 | Lujzazen (útkereső)

persze az is lehet, hogy egy olyan új sunyi vírust fejlesztettek ki, amit nem képesek megtalálni, kimutatni... kááááár lenne....