önismereti tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

önismereti tanfolyam

Véletlenül találtam rá az Ivád nevű kistelepülés történetére, kreatív küzdelmére és mindenre elszánt, olykor filozofikus, olykor humoros Ivády Gábor polgármesterének blogjára. Olvasgattam, mosolyogtam, sajnálkoztam, megérintett,  együttéreztem.
Aztán jött egy ötlet, amit megírtam a Polgármesternek, kiváncsi vagyok, mi sül ki belőle?!

Szervusz Gábor!

2009. jún. 28. 10:00
2009. jún. 28. 18:00
Kezdődik: 2009. jún. 28. vasárnap 10:00
, tanfolyam, Huszti Sándor
az_ut.jpg

Az áprilisi Önismereti tanfolyam folytatásaként, az önismeret és meditáció alapjaival tisztában levőknek, egy önismereti meditáció gyakorlást szervezek június 28-adikára Budapesten. Számos visszajelzést kaptam a tanfolyamot végzettektől, hogy mennyire jó hatással volt rájuk az a 2 nap, milyen sokat fejlődtek a meditációk eredményeképpen, ezért úgy gondolom, ideje egy újabb lendületet adni a belső fejlődésnek!

2009. ápr. 04. 10:00
2009. ápr. 05. 18:00
Kezdődik: 2009. ápr. 04. szombat 10:00
, tanfolyam, Huszti Sándor
onismereti_tanfolyam.jpeg

Az önismeret és meditáció iránt érdeklődőknek, fejlődni vágyóknak az idén is megrendezzük Budapesten az Önismereti és meditációs tanfolyamot - Huszti Sándor vezetésével, amelyen elsajátíthatják az önismeret alapgondolatait és a hatékony önismereti meditációk alapgyakorlatait.
A két napos tanfolyamon a koncentráció, imagináció és meditáció gyakorlása mellett, választ kaphatsz minden olyan kérdésedre, amely a személyiséged működésével, a hatékony problémamegoldással, vagy a spirituális fejlődéseddel kapcsolatos.

Tartalom átvétel