Lesz Ivádon önismereti tanfolyam? | Önmegvalósítás.hu

Lesz Ivádon önismereti tanfolyam?

Véletlenül találtam rá az Ivád nevű kistelepülés történetére, kreatív küzdelmére és mindenre elszánt, olykor filozofikus, olykor humoros Ivády Gábor polgármesterének blogjára. Olvasgattam, mosolyogtam, sajnálkoztam, megérintett,  együttéreztem.
Aztán jött egy ötlet, amit megírtam a Polgármesternek, kiváncsi vagyok, mi sül ki belőle?!

Szervusz Gábor!

Engedd meg, hogy tegezzelek, nagyjából egyidősök lehetünk.
A "persona non grata" hír kapcsán találtam rátok, előtte nem hallottam rólatok, aminek csak az az oka, hogy ritkán nézek, hallgatok híreket.

Most, hogy nagyjából átnéztem a falutok honlapját, és beleolvastam a blogodba, először is hadd gratuláljak, nagyon érdekes és remélem hosszú távon eredményes ötleteitekhez!
Másrészt meg az jutott közben eszembe, hogy ilyen leleményes, tenni, fejlődni akaró embereknek szívesen tartanék egy önismereti tanfolyamot ingyen.

Kb. 15 éve önismeretet, meditációt, személyiségfejlesztést tanítok, tanulok, elég jó eredményekkel.
Módszerem vallás és üzlet mentes, tisztán, az önmagunk megismerésében rejlő lehetőségeket használja arra, hogy az egyénben kifejlessze a tudatosságot, probléma megoldási képességet, döntéshozást, célkitűzést, nyitottságot, emberséget, szeretetet és még sorolhatnám, annyira széles a paletta!
Eddig, pár ezren tanultak nálam élőben és virtuálisan az interneten, illetve tanfolyami hangfelvételeken keresztül önismeretet, és tapasztalataik szerint jelentősen növekedett a tudatosságuk, nyíltabb, őszintébb, kiegyensúlyozottabb, elégedettebb emberekké váltak.

Ennek a lehetőségét kívánnám Nektek is odaadni, ezért felajánlom, hogy ha van a 400 fős falutokban minimum 10 ember, aki egy hétvégét rászánna, hogy egy fűtött helységben meghallgasson engem, beszélgessünk, együtt meditáljunk, akkor én szívesen elmegyek hozzátok és ingyen megtartom a tanfolyamot.
Tudom, hogy az egy hétvége nem sok ahhoz képest, mint amennyit önismeretből tanulni lehet, de akik eljönnek, azok számára ez is jelentős előrelépés lehet, hogy végre tudatosan is kezükbe vegyék a sorsukat.

Ha látsz fantáziát az ajánlatomban, akkor kérlek kérdezd meg az ismerőseidet, a falu lakóit és szervezzétek meg a körülményeket.
Én mindössze annyit kérnék, hogy kapjunk szállást az ott töltendő szombat estére (esetleg péntekre is) a párommal és a barátommal, Zolival, akinek van autója és - remélem - elvisz majd minket Hozzátok.

Ezt a levelet felteszem a honlapomra, ha gondoljátok, ott is reagálhattok, hogy egy kicsit ismerkedhessünk egymással, és a témával.

Köszönöm!

Üdvözlettel:
Huszti Sándor

Beküldte: | 2009. nov. 10. kedd - 02:10

Hozzászólások

0 hozzászólás