fájdalom | Önmegvalósítás.hu

fájdalom

Sziasztok! Tegnap előtt lett vége a 2 és fél éves kapcsolatomnak. Én szakítottam ,mert a párom már nem volt öszinte egy ideje és hiába beszéltem vele nem egyszer és hanyagolt és olyan mintha teljesen kifordult volna önmagából . Nem vállalta fel a hibáit mindig engem hozott kínos helyzetbe hogy rám hivatkozott vagy olyan dolgokat kezdett rólam mondani a szüleimnek amiket én nem véletlen nem mondtam és volt hogy túlzott is. Nem egyszer elárult és ugy hogy a szemembe igérte hogy bizalmasan tartja a dolgokat. Sokáig nyeltem ezeket és próbáltam mindig a kedvére tenni .

Elhagyott a FÉRJEM!!!!!!!! 19 év után, nekem ő volt, életem első szerelme. Már 15 évesen éreztem megtaláltam benne az IGAZIT, Ő a másik felem. Összeházasodtunk jöttek a gyerekek, minden mint a mesében, persze voltak gondok körülöttünk, kezdő fiatal családként, anyagi nehézségek, köztünk is akadtak súrlódások, de mindig ott voltunk egymás támaszának, és így minden sokkal elviselhetőbb volt. Tavaly nov.20-án tudtam meg van valakije, és halálosan szerelmes! Akkor kicsit meghaltam, válasz elé állítottam, vagy elmegy, vagy minden kapcsolatot megszakít a nővel.

2011. okt. 14. 19:00
2011. okt. 14. 21:00
Kezdődik: 2011. okt. 14. péntek 19:00
Budapest, előadás, Huszti Sándor

Az előadás témája, hogyan tudunk megszabadulni a személyiségből fakadó problémáktól, mint játszmák, gyerekkori minták, érzelmi blokkok, félelmek, fájdalmak stb.
Ezek gyökere mind a személyiségben található "nem tudásból" és "el nem fogadásból" fakad. Ha ezeket tudatosítással "kezeljük", akkor képesek leszünk feloldani a következményeiket is, még ha több évtizedes rögzülésekről, hibákról, fájdalmakról is van szó!

Az előadás ingyenes.

Helyszín:

Lazurit Centrum
Szász Károly u. 2. I.em 12/a
Budapest
Tartalom átvétel