Csakráink fényében: A gyökér csakra | Önmegvalósítás.hu

Csakráink fényében: A gyökér csakra

Hozzászólások

1 comment posted
gyöngyház képe
Erősítő gondolatok
2009. január 16. péntek, 17:21 | gyöngyház

Kedves Gyöngyi!
Egy kedves barátom, aki látja az aurát, csakra-energiákat, azt mondta, "koszos" vagy "be vagy dugulva" a gyökér- és a szex-csakrám. Utánaolvastam, és szóról-szóra azokkal a gondokkal küzdök, amik ezekhez a területekhez kapcsolódnak (pénz, szex-bár utóbbit gyógyítani hosszú folyamat lesz, úgy érzem nagyon mélyen eltemetve vannak bennem..... emlékek?valamik, amiket ki kell majd tépni, de fájni fog... úgy érzem).

Fizikailag: 14 éve folyamatosan kisebb-nagyobb gondjaim vannak a méhemmel, főleg a bal petefészkemmel. (Nőiségem megélésével, és a termékenységtől való félelemmel is, igen. :-). Fájó a menzeszem, és fáj a derekam is folyamatosan, a csípőm vonalában, a gerinc két oldalán.
El szeretnék menni egy csontkovács-természetgyógyász bácsihoz, de addig is jó lenne, ha tudnál, tudnátok olyan vizualizációt, gondolatokat közölni velem, amik (bimbódzó) meditációs gyakorlataimban segítenének, vagy amik mentén elindulhatok, és a tudatalattim segítségével összekreatívkodhatok egy jó kis vizuálterápiát magamnak.
(Az előbb is nagyon klasszak történtek velem, de ezt máshol elmesélem :-)
Köszönöm előre is!