Isteni gondviselés – Kérsz valamit a boltból? | Önmegvalósítás.hu

Isteni gondviselés – Kérsz valamit a boltból?

Hozzászólások

6 hozzászólás
Ez nagyon jó Andi! :)
2011. augusztus 23. kedd, 16:08 | Éva.

Szépen ki is lehetne elemezgetni, hogy nem hallgattál a belső hangra,de hamar rájöttél,szántad,bántad és ezért ,,jutalmul'' előállt egy újabb lehetőség...

Nekem viszont egészen más jutott eszembe:)
Hátha ez a ,,csetepaté'' benned azért volt,mert bár mennyei a baguette és a croissant,de nagyon nem egészségesek !
Hátha valami jó kis teljes kiőrlésű magvas, vagy korpás cipócskát kéne inkább enned ,és az volt a ,,jó hang'' benned,amelyik elódázta ,hogy pénzt vigyél magaddal:)

Ugye te is tudod mi a különbség a rostokban gazdag táplálék,és az agyonfinomított ,ráadásul cukrozott között???:)))
Nem mindegy mit eszik az ember,mennyire teljes értékű,vagy üres,mesterséges a tápláléka.
Szóval? Melyik is volt az igazabb hang?:)

Ugyanaz a történet mindenkinek más üzenetet hordozhat.. Nekem,
2011. augusztus 25. csütörtök, 14:51 | szildiko1   Előzmény

Ugyanaz a történet mindenkinek más üzenetet hordozhat.. Nekem, akinek meggyőződése, hogy a testem tudja, mire van szüksége, és ezt tudomásomra is hozza, (néhány hete megettem két zacskó karamellába forgatott földimogyorót, mert azt kívántam) nekem még véletlenül sem jutna eszembe, ebben a konkrét esetben, hogy a teljes kiőrlésű cipócska miatt nem vittem pénzt. Azzal együtt, hogy vannak időszakaim, amikor meg egy hétig csak ilyesmit eszem.

Vagyis a lényeg az, amit az első mondatban is írtam, hogy mindenkinek más üzenetet hordozhat ugyanaz az esemény. Neked magas bucit, Andinak meg az Isteni gondviselést.

,,
2011. augusztus 25. csütörtök, 15:22 | Éva.   Előzmény

Ildi ,nekem is az Isteni gondviselést jelentette az eset,csak az volt a kérdésem,hogy mire terjed ki inkább a gondviselés?:)
Az egészségtelen,de finom kajára,vagy azon mesterkedik az a gondviselés,hogy esetleg ebből egy egészséges tápláló ,szervezet építő kaja legyen.
Nálam is maradt a gondviselés,csak felmerült egy másik lehetőség is,hátha az az igazi gondviselés? /hogy otthon hagyta a pénzt?/
Erre viszont ,/hogy ez kiderüljön/ nem került sor,mert Andit újra elkezdte foglalkoztatni a baguette,és a croissant,és erre már csakis a kedves ismerős telefonja jöhetett:)
Tiszta sor.
A másik verziónak,amire én gondoltam,így nem lehetett esélye:)

Egyébként én is eszem ,,egészségtelen'' kajákat,és ez a kérdés egyáltalán nem ezért merült fel bennem,hanem lehetőségként. Hiszen valami lebeszélte őt arról ,hogy pénzt vigyen,és én ezt vizsgáltam,hogy lehet ,hogy ez az ő érdekében történt../ volna:) /

Isten tenyerén mindenki
2011. augusztus 25. csütörtök, 0:29 | DIdiusUS

Szuperul kedves a szomszédod. :) – ennek viszonzása hátha ő is meglepődik ha te ajánlod fel neki ..?:)
----kölcsönös odafigyelés:)
Amit tapasztaltál, az már előrelátás is.Minek vigyek pénzt, ha úgyis meg lesz ez oldva? Figyelj oda erre a vékony hangra, vagy képre, vagy érzésre.
Azonkívül telepátia érzése:)

Ha megengeded leírom, amire kezdek rájönni. Hisz ezért vagy itt. MOST. Érzem, hogy írnom kell Neked, ezáltal biztos, hogy kell, hogy tudj valamit, ráadásul sok időt rászánsz a szövegek megírására és lehet előre megírod Wordben majd ide beilleszted. Azt, hogy ezt is észrevetették velem, is ok, hogy most figyeljek Rád. :)
Leírom, azt a keveset ami eszembe jut, aztán ha veszed hasznát akkor örülök.
Viaskodik bennem, hogy biztos nekem kéne neked írni ..?, de nem játszmázom, szóval lássuk.

A telepátia mint kezdet folytatása, amikor érzékeled őt/a másikat pl. a mellkasodban, vagy ha spirituálisan fejlettebb, akkor a homlokodnál.
Úgy, hogy összekapcsolódtok.
Olyan mintha lenne egy láthatatlan kötelék, és ez nem függ időhöz és térhez.
Gondolom ez nem nagy dolog, csak mikor tudatosodik benned, hogy JÉÉÉ ezt már értem az egyfajta áttörés volt nálam.
Ha mindkettőn érzékeled az illetőt (homlokon mintha lenne egy kör alak a 2 szemöldököd között, illetve szeretettel telített mellkas, és szívdobogás), akkor az SZÁMOMRA BIZTOS , hogy nemes gondolkozású ember.

Persze ez nem zárja ki, hogy akit nem így érzékelsz ő nem nemes gondolkozású.
Ráadásul ki mennyire nyitott a másik ember felé...
Lehet „blokk” is egy -egy csakrában , és akkor lehet azt nem fogod érzékelni. Vagy nincs helye az afféle érzékelésmódnak köztetek.
Vagy lehet, minden csakrádban érzed a másikat meg ő is téged. Ez lehet a szerelmesek között az egybeolvadásnál. öööööööö :)))) ez lehet az "isteni" EGYbeolvadás.

Anyumnál csak a külső „auráját” érzékelem, a mellkas nem kapcsolódik, apumnál van mellkasi kapcsolat is. Pedig mindkettő nemes gondolkozású és jólelkű.
De egy embert számomra főleg a szíve határoz meg. Az egoját elnézegetem, de nem törődöm vele. Bocs a mellékvágány miatt.

Aztán lehet, az is hogy látod a gondolatait, vagy látod az élethelyzetéd, vagy a jövőjéből beugrik egy kép. Én magam van, hogy el sem hiszem, hogy ezt meg azt látom és van, hogy nem is törődök vele. Mostanában próbálok ezekre is figyelni, s kimondani is. Meg el sem tudom kerülni .

Mivel elég jól érzékelsz, lehet Neked is lesz az, hogy jeleket kapsz másik emberekről, hogy miben tudsz pl. segíteni. Van, hogy éjjel felébredek, és megmondják az infot nekem, vagy van, hogy csak úgy belemegy az agyamba. Fogalmam sincs hogyan. Van, hogy azt érzem, valakit hívjak fel, vagy csak ugorjak fel pl a nagynénémhez, és kiderül beteg.
Mindennek oka van. Az érzéseknek is. Mindenki érzéseit nem biztos hatékony nekem figyelni, csak ha pl. segítenék, vagy ha kapod a jelet, hogy menj fel valakihez stb.

Van, hogy jön egy érzés, hogy írjak pl. blogot, erre utána feljövök ide s látom efféle kérdéseid voltak, s ezért is küldtem el neked(először mikor írtam neked)....vagy pl. látok egy képet egy sámánról (!), és később egy ember elmegy pont sámánokat nézni. Szóval no komment. Az nem lehet véletlen, hogy nem pl. legokockát látok hanem sámánt. Mindegy is.

Most a te életed tekintsük.:)
Istent bevonni az életbe, Isteni tulajdonságokkal felruházottá válni...s ezt észrevenni másokban.
Jó az Isten tenyerén lenni és látni mindenkiben a jót (is). Figyelgesd önmagad.—ÖNISMERET
Benned is, mint mindenkiben benne van az érzések megértése, felfogása, átadása.
Te is, mint mindenki, Isten tenyerén vagy.

Számomra csak Isten a tökéletes tulajdonságokkal ellátott. Ott van pl. a szeretet és a bölcsesség tökéletes szinten.-

Üdvözlettel Dia

Érzékelés
2011. augusztus 27. szombat, 0:13 | e-andi   Előzmény

Kedves Dia,

Hálás köszönetem a gondolataidért. Sokat segítenek, elgondolkodtatnak és nagyon szívesen olvasom a Te tapasztalataidat is.

Úgy érzem, hogy jól rám éreztél vagyis jól súgnak Neked (word téma :-)))). Én még csak most tanulom ezt az érzékelést. Azért most, mert azt hiszem csak most engedem meg magamnak. Valamiért félelem volt bennem iránta. Most már megengedem magamnak a megnyílást az ilyen érzékelésre is. Csak szép lassan, óvatosan. Egyszer már bezártam, legalábbis úgy gondolom, már korábban is voltak ilyen érzékeléseim csak megijedtem és bezártam. Akkor még nagyon az elején voltam az utamnak. Most már kicsit bátrabb és tapasztaltabb vagyok.

Azt is érzem, hogy most kezdtem el nyitni az emberek felé is, jobban figyelek rájuk. Idő kell még, amíg érzni tudom őket. Szeretném....

A telepátia, mint lehetőség egyébként eszembe sem jutott. Ezzel a lánnyal egyébként is van valami dolgom, mert már Magyarországon is volt kapcsolatunk, most pedig itt vagyunk együtt, valamiért. Anyukámmal rendszeresen előfordul, hogy akkor kap tőlem üzenetet, amikor épp rám gondol. Most én veszem az ő üzenetét vagy ő az enyémet? Talán ez nem is lényeges. Lehet, hogy azok között az emberek között, akik között szorosabb a kapcsolat, azok között a telepátia is könnyebben működik?

Most csak az a dolgom, hogy magammal foglalkozzam, magamra figyeljek. Igyekszem sokkal figyelmesebb lenni, lelassulni. Figyelem a környezetemet, mit veszek észre, kivel találkozom, mit hallok meg. Természetesen figyelem önmagamat is--mi jut eszembe, vajon miért gondoltam valamire, mi a mögöttes gondolatom. Ez most sokat segít.

Köszönet mégegyszer, örülök, hogy súgtak Neked.

Szép napokat
Andi

neked is szép napokat Andi:)
2011. augusztus 31. szerda, 4:45 | DIdiusUS   Előzmény

Szeretem olvasni a soraidat, nincs benne egozgás, meg játszmázás, nincs benne, hogy valaki fölé akarnál kerekedni, csak a tiszta önmegismerés vezet és ennek nagyon örülök. :)
S tetszik az is, hogy jó a kapcsolatod az emberekkel, vagy erre törekszel. A békesség a szívben ezt mutatja.

Az üzenetek küldése és fogadása tekintetében olyasmi jut eszembe, hogy minden energia, a gondolatok is.
Vannak magasabb rezgésű gondolatok illetve alacsonyabbak is természetesen. Ezzel a lánnyal hasonló energiákat vonzatok be, és hasonló energiákat is bocsájtatok is egymással.
Anya - lánya között szerintem még másféle kötelék is van, olyasféleség, hogy még lehet nem vagy leszakadva energetikailag róla. Szerintem ez nem csak kör függő, maga az energetikai kapcsolódás a szeretetett szülőhöz.

Örülök, hogy foglalkozol belső önmagaddal, így tudsz majd jó "segítővé" válni más emberek javára is.
Az, hogy önmagunkat megismerjük, csak egy lépcsőfok, csak egy állomás.
HA észreveszed többre vagy képes pl. spirituálisan mint a többi ember, nem jelent semmit se. Vedd úgy, előbbre vagy EBBEN a mostani átlagos embereknél. Semmi több, ám vedd ezt ajándéknak, s használd mások épülésére. Ezt most a későbbiekre írom, ha elfogadod tőlem.
Aztán talán észreveszed, olyan emberek jelennek meg az életedben akiktől mind tudsz tanulni, tehát megjelennek a neked megfelelő szintű "tanítók" is.

Kívánom Neked a legjobbakat, Dia