Anuta Project | Önmegvalósítás.hu

Anuta Project

2014. október 10. péntek, 21:05 | legyenszebbavilag

Vajon van még olyan hely a Földön ahol az élet nincs túlkomplikálva, ahol nincs ez az állandó sietség, ahol nincs bűnözés és erőszak, ahol nincs depresszió és őrület, és ahol nincs környezetszennyezés mert az emberek harmóniában élnek a Földanyával?

Sajnos már nagyon kevés ilyen hely van, de a projekt célja épp az, h egyre több legyen!

A névadónk, Anuta az egyik ilyen édenkerti hely.

Anuta egy 300 lelkes kis sziget az egyenlítői Csendes-óceánon melynek társadalmi rendszere példa értékű. Míg a Föld nagy részén a stressz, a bűnözés, és a környezetszennyezés szedi áldozatait, addig Anután ezek a dolgok még csak ki sem mutathatók. Itt már évszázadok óta ugyanolyan békés és boldog az élet.
Az itt élő emberek boldogság-szintje a legmagasabb a világon pedig itt nincs modern technika, és nincs fejlett jogrendszer. Titkuk a mindent egymás között egyenlően szétosztó, verseny és pénz nélküli társadalmi rendszerük.

Anuta olyan mint egy nagy család. Néhány személyes tárgyon kívül nincs magántulajdon, mindent megosztanak egymással, mindenki alanyi jogon hozzájut mindenhez. A halászok, a mezőgazdaságban dolgozók, az iparosok, mindenki szétosztja a termékét 300 felé.

Ennek a rendszernek több előnye is van:

http://anutaprojekt.blog.hu/