Alsóörs | Önmegvalósítás.hu

Alsóörs

2017. jún. 22. 11:30
2017. jún. 22. 12:30
Kezdődik: 2017. jún. 22. csütörtök 11:30
Alsóörs, előadás, Huszti Sándor

20 évnyi önismereti tapasztalatból tudom, hogy ezek a legfontosabb alapok, amelyekkel nem csak az önismereti utad elején kell foglalkoznod, hanem állandó visszatérői a belső munkának.

Az önértékelés megadja azt a szabadságot, hogy immár nem mások téves vagy manipulatív megítélésére kell támaszkodnod, ha tudni akarod mennyit érsz, hanem saját magadat értékelve képes vagy megtalálni a helyedet, valódi értékeidet és kijavítandó hibáidat, hiányosságaidat.

Ahhoz viszont, hogy szembe tudj nézni a hibáiddal, hiányosságaiddal, fel kell arra is készülnöd, hogy egyszer el kell ezeket fogadnod magadban. Bár legszívesebben gyorsan elhagynád ezen részeidet, mégis a változás és harmonia egyik kulcsa pont abban van, ha előbb elfogadod és csak utána változtatsz rajta!

Az önszeretet pedig azért fontos, mert ha a lelked legfontosabb táplálékából nincs elég, akkor ezt másoktól kezded el kéregetni, ebből a kiszolgáltatott helyzetből pedig előbb-utóbb függés, elvárásoknak-megfelelés, játszmák és manipuláció születik, ami senkinek nem egészséges.

Ezért ha szabad, teljes és boldog életet akarsz élni, akkor az a minimum, hogy elkezded szeretni, elfogadni és megismerni magad!

Helyszín:

Everness fesztivál
Füredi u. 1.
Alsóörs 8226
2015. aug. 19. 10:00
2015. aug. 23. 17:00
Kezdődik: 2015. aug. 19. szerda 10:00
Alsóörs, tábor, Huszti Sándor

Rendszeresen gyakorló önismereti úton járóknak ajánlom ezt a nyár végi tábort:
A balatoni szezon kezd a vége felé tart, de még kellően meleg van ahhoz, hogy a víz közelében, akár egy strand fövenyén elmeditálgassunk életünk dolgain, a megoldások útjain vagy éppen a spirituális fejlődésünkön.

Ha voltál már táboromban, akkor tudod, hogy az önismereti és spirituális gyakorlás mellett a jó hangulat is biztosított, ebben a táborban pedig a haladó útonjárók adnak hozzá egy emelkedett rezgésű teret a gyakorlásodhoz. Ebben a térben minden meditáció erősebb és a válaszok, felismerések is kristálytisztán jönnek le.

Ha szeretnél velünk tartani ebben a nagyszerű együtt-létben, akkor add le mielőbb a jelentkezésedet, mert max. 15 fővel tartjuk meg ezt a programot!

A mozgás sem marad ki a programunkból: lesz reggeli jóga, tánc, kirándulás a Balatonfelvidék hegyeire és sok-sok úszás, fürdőzés a Balatonban. Transztánccal, transzlégzéssel, természet meditációkkal tesszük még tartalmasabbá a programot. 

Az önismereti gyakorlással sok problémádtól megszabadulhatsz, kérdéseidre végre megkapod a válaszokat és mindezt egy varázslatos helyen, lelki emberek társaságában. - Kell ettől jobb?

Helyszín:

Anna Vendégház
Révész u. 2.
Alsóörs 8226
Tartalom átvétel